Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Klub ljubitelja Slovaka, Slovačke i svega vezanog za taj narod, nacionalnu manjinu i ljude koji se izjašnjavaju kao Slovaci.

Veoma su prijatni, gostoprimljivi, easygoing, potentni i veoma veoma dobro obdareni.

Postoji šansa da u skorije vreme posetim Bratislavu i jedva čekam da odem tamo ... Ja, a Slovaci oko mene ... hot hot hot

Korisni linkovi:
The Guide to the Slovak Republic
Gay Slovakia
Gay NightLife in Bratislava
Korisnikov avatar
By ...
Ziveo sam nepune tri godine u Pragu, sreo tamo, pored Ceha, i po kojeg Slovaka, a i isao sam do Bratislave nekoliko puta. Stvarno su oK ljudi, i lepi su, jebi ga. Zelim ti dobar provod, Kiwi.
A kada ides? Ja sam jan-feb u Becu, to je na sat vozom do Bratislave, mogu da dodjem da opet zagolicam nesto slovacko... Ili krenemo odatle do Praga (da budem iskren, ipak su ceski momci naj!).
Korisnikov avatar
By KiWi
U januaru ... sa drugaricom ... planiram da joj na putu do tamo kažem da sam bisex ... inače, do sada se pokazala kao gayfriendly ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja živim u slovačko-mađarskom nejborhudu, tako da sam ja manjina. :nokti:
Korisnikov avatar
By M M and I
Moj najnoviji izabranik je iz Bratislave...studira covek ovde :)

U januaru idemo za Bratislavu preko vikenda...moze se kad je jeftino (thanx heaven for RyanAir i Wizzair) :avion:
Korisnikov avatar
By M M and I
p.s. nisam znao da im je to "nacionalna osobina" ... ali odgovara opisu (nadarenost preko ocekivanja) :bubbles:
Korisnikov avatar
By KiWi
Daleko bilo da tvrdim da su svi takvi ... želim da verujem da su svi kao ovih par koje ja znam ...

Da se ne lažemo, konsultovao sam neke strance koji tvrde isto to ... nemam ja baš toliko iskustva ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja poznajem dosta slovaka, ali svi su nešto plavi, pa ko iz mleka. not my cup of tea. :)
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by 2Q2Bstr8
ja poznajem dosta slovaka, ali svi su nešto plavi, pa ko iz mleka. not my cup of tea. :)
well that's my cup of tea...
mada, i crnci su jako simpaticni, a o azijatima da i ne pricamo...
Korisnikov avatar
By Pipin
A dok ne odeš u Bratislavu, treniraj u Bačkom Petrovcu i Pivnicama... :D
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by Kiwi
...

tak teda vitaj v Blave :D
Korisnikov avatar
By Mars
Divna prilika da odcutim o necemu o cemu nemam pojma!

:B
Korisnikov avatar
By Dirrty
poznajem jednu porodicu, imali smo zajedno kuce na moru, i stvarno jesu prijatni i dobri ljudi.

ali sto se tice obdarenosti i potentnosti, mislim da to bas nisu samo slovaci... tako da to bas ne mozes da navodis kao jednu od njihovih osobina kao naroda
By figurine_humaine
Slovaci.. :leviathan: ..jedna od najboljih drugarica mi je polu-Slovakinja, tako da sam donekle imao prilike da se upoznam sa kulturom bar onih Slovaka shto zive u Kovacici i okolini..
narodne nošnje su barem meni izuzetno dopadljive, kao i narodne igre i narodna muzika koja je jako jako zarazna i podseća na rusku ..
Kovačica mi se jaako svidela sa sve crkvom, naivnom umetnošću i ljudima što pričaju razne jezike.. :okret:
dakle, pridružujem se klubu
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
ajde kad smo kod obdarenosti ( time and again) moram da naglasim da su na osnovu TEMELJNIH istrazivanja holandjani i kubanci na mestu broj jedan. :hekla:
Korisnikov avatar
By ...
Mora da si merio Crncima iz Holandije i Kube...
Korisnikov avatar
By Lunja
Al' ste dosadni sa tom obdarenoscu!

SRBENDE IMAJU NAJVECU KURU!!! :njanjanja:
:srbin:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Lunja
Al' ste dosadni sa tom obdarenoscu!

SRBENDE IMAJU NAJVECU KURU!!! :njanjanja:
:srbin:
Lepa Lunjo, ako to tvrdis, i ono inostrano sto si probao bilo je "svetsko, a nase"...
Nego, aj da ti verujemo, kao sto ti ne verujemo... Ali koje Srbende? Ovi iz Bajine baste, ili oni iz Malog mokrog luga?
Korisnikov avatar
By Lunja
Npr, oni iz VELIKOG morkog luga, why not. ;)
Korisnikov avatar
By ...
Zbog toga sto su, Lepa Lunjo, oni iz Bajine Baste najkuratiji; ne bi Boris Bizetic ucinio pogresan korak. Rokeri s Moravu: "Udao sam tastu u Bajinu Bastu". Jer, kad je ne bi udao kod onih najkuratijih, vrtaila bi se ona...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
I ja volem Slovake, a svidjaju mi se slovacke kuce u istocnoj Srbiji sa sarenim plocicama spolja! Baba mi je bila iz kraja gde je bilo mnogo Totova (Slovaka), i znala je neke njihove pesme koje mi je pevusila kad sam bio mali, samo sto sam ih zaboravio. Mislim da se pominje neki "cvjat". Imam i tecu Tota, on je malo onako ali secam se njegove majke, sad je odavno pokojna. Divna bakica sa heklerajem i vilerovim goblenima. Znam da sam od nje prvi put cuo za evangeliste.

Ne znam kad cu i da li cu ici u Slovacku, ja ipak vise volim neke juznije krajeve s manje klasicisticke arhitekture i vise palmi...
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by AngraMaina
ja ipak vise volim neke juznije krajeve s manje klasicisticke arhitekture i vise palmi...
Davno nisam čuo pjesmu sa Havaja,
bolan plač gitare, tihi poj
davno nisam gled'o tvoje crne oči
samo svud me prati sanja roj.

Tri palme na otoku sreće
gdje oblaci kruže svu noć,
gdje lađa za lađom se kreće
i skoro u luku će doć'.

Tri palme, tri tajne, tri sjene,
naš raj, naše nebo, naš dom
i čarobni lik male žene,
u srcu sačuvao sam svom.

....
kad si rekao: "vise palmi", da li je dovoljno - tri...
Korisnikov avatar
By Lunja
Zbog toga sto su, Lepa Lunjo, oni iz Bajine Baste najkuratiji; ne bi Boris Bizetic ucinio pogresan korak. Rokeri s Moravu: "Udao sam tastu u Bajinu Bastu". Jer, kad je ne bi udao kod onih najkuratijih, vrtaila bi se ona...
:lol:

Good point!

Jos jedan dokaz da ste svi vi dosadni i tasteless. Jebite se u Slovackoj, drkajte se u Holandiju, pusite u Budimpesti, a ja idem na dobar rostilj u Bajinu bastu.

:bye:

P.S. Dragi tri tackice, nadaleko i nasiroko su poznate srpske kobasicijade i rostiljijade, imaj i to u vidu. :meso:
Korisnikov avatar
By ...
P.S. Dragi tri tackice, nadaleko i nasiroko su poznate srpske kobasicijade i rostiljijade, imaj i to u vidu. :meso:
Ma, bio sam i na kobasicijadama i na rostiljijadama. Samo, Lepi Lunjo, nakon te hrane ljudima se ne jebe, vec im se - prdi...
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by ...
Ma, bio sam i na kobasicijadama i na rostiljijadama. Samo, Lepi Lunjo, nakon te hrane ljudima se ne jebe, vec im se - prdi...
you missed the point.
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by ...
you missed the point.
Nisam, pile, nista miss-nuo, a osobito necu da propustim da se dobro nasmejem. Jer u tome je i point ovog foruma...
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by ...
nakon te hrane ljudima se ne jebe, vec im se - prdi...
Oh well, neki to vole vruce. :srbin:
Korisnikov avatar
By LandLord
Vidim da je ovo vise muska tema,al ipak cu se pohvaliti.......
Ja sam slovakinja,pa ako vas nesto zanima slobodno pitaj te:sladoled:
Korisnikov avatar
By Lunja
Da li je tacno da su slovacke picke najdlakavije, da su im grudi najcvrsce i da im klitorisi od uzbudjenja najvise porastu?

:nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!