Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by unic0rn
e da, manji racun za mobilni! :unic0rn:
Kap koja preliva casu, znaci ipak ostajem single... :nerd:
Korisnikov avatar
By bigirl
E jes vala...

Al' opet... Kad vidim račun, pomislim "tja... šta je hiljadu dinara naspram osmeha voljene osobe kad joj pošaljem neku kjut poruku" i odmah dohvatim mob. :sweet: Actually, račun mi je bio najveći kad bih se svađala sa personom s kojom sam preko sms-a... Sada, da kucnem u drvo, toga neeeeeeemaaaaaaa :peva:
Korisnikov avatar
By Paki
... ili za fiksni ... jednog meseca recimo 4000, a sledećeg (posle raskida) 700 dinara ... :giggle:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Paki
... ili za fiksni ... jednog meseca recimo 4000, a sledećeg (posle raskida) 700 dinara ... :giggle:
ma SVI racuni idu dole kad si sama/sam :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sta je ovo klub ljubitelja ljubavne samoce? :eu:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Mr.Ja
Pa i ti si uzivao u samoci dok si bio single, a ja inace uopste ne uzivam...
Kako ljubav menja coveka...
By Çâðê_DUP
SINGLE

Skoro sam citala potresnu pricu o coveku koji je distroficar, godinama nepokretan, dise uz pomoc vestackih pluca, koji se obratio predsedniku Italije s molbom da se nad njim izvrsi eutanazija. On kaze u tom pismu da on jako voli zivot, ali smatra da on nema sve ono sto zivot cini istim. Zivot je za njega neko cudno, nerazumljivo znacenje i nedodirljiva struna od koje vise ne moze izmamiti nijedan kliktaj ptice, niti osetiti vetar kosi, ne moze ziveti kao sto zivi covek koji oseca dodir voljene zene, ne moze osetiti tugu nakon raskida, jer i tuga je deo zivota, zapravo, on je toliko zaljubljen u zivot i smatra da on tako nesto nema. Tako je i meni palo napamet koliko sam usamljena, koliko mi ovakve stvari nedostaju, koliko zelim da osetim i bol i srecu i da podelim svaki tren s nekim, svaku dozivljenu radost i tugu, i da me zapravo, jedino osecaj ljubavi pokrece, jedino nju smatram istinskim i pravednim zivljenjem. Ne vidim nijednu prednost u samoci, a da mi se cini vrednom pomena. Za razloge preispitivanja, ocvrscavanja licnosti, ambicija, stremljenja, osecaja slobode zasluzne su neke druge mozdane hemisfere, kao i zivotne okolnosti, a imati nekog pored sebe moze da bude samo dobro i podsticajno.

ma koliko bili razocarani, smoreni, samodovoljni, mislim da ne postoji osoba koja ne zeli da ima LJUBAV u svom zivotu. a kad kazem ljubav, mislim i na strast, i na postovanje, i na poverenje.
Korisnikov avatar
By Hys.
angelina,bas si me dotakla sa ovim postom (end not in a noti vej:smilegrin: )
Korisnikov avatar
By Dina
Radjamo se i umiremo sami, sami smo i u ostalom delu zivota, samo to neko zna a neko ne zna :D

DevokICE,
Tvoj brak je meni ideal, bar kako ga ti opisujes na ovom topicu i na ostalim... samo mislim da je retkost :(
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina
Radjamo se i umiremo sami, sami smo i u ostalom delu zivota, samo to neko zna a neko ne zna :D

DevokICE,
Tvoj brak je meni ideal, bar kako ga ti opisujes na ovom topicu i na ostalim... samo mislim da je retkost :(
hmmm...pa jeste. Ali cinjenica da postoji, govori o tome da je moguce, samo treba imati srece, i dobru intuiciju u prepoznavanju osobe koja ti prija, da karte otvoris, i onda ostaju samo oni hrabri i koji te zaista zele:hug:
By Ulix
Originally posted by Egon
.... definitvno postoji pod-kultura singlovanja ....

1) "ja volim svoju slobodu"
2) sit-comi nakon zavrshenog radnog dana
3) "ja i moja hrana"
4) The Smiths i Morrissey
5) "od sutra krecjem na plivanje"
6) "toliko knjiga josh nisam procitao/la"
7) " ma, to je samo kres-shema"
8) Tennesi Williams jer ... zasto da ne?

jel sam propustio nesto?
propustio si da objasnis ovo poslednje, pod brojem osam.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Angelina777
ma koliko bili razocarani, smoreni, samodovoljni, mislim da ne postoji osoba koja ne zeli da ima LJUBAV u svom zivotu. a kad kazem ljubav, mislim i na strast, i na postovanje, i na poverenje.
:up: :up: :up: :up: :up:

Sve ostalo je samo bolšit. A ljudi mnogo vole da seru.
By Dionysus
Imala sam priliku da osetim pravu ljubav i mogu reci da mi sada e nedostaje samo ona kao licnost, vec ono sto sam ja bila pored nje. Bila sam mirnija, kompletnija, bolja.
Opet, mnogo me je povredila na kraju i ne znam da li bih htela da opet toliko zavlim nekog, ali ne bih se bunila da nadjem neku finu koja ce me postovati, voleti...
By Çâðê_DUP
@ radjamo se i umiremo sami, a sve ono izmedju nazivamo zivotom, koji ne bi trebalo da provedemo sami, jer tajna zivota je ljubav, kao i tajna umetnosti, narocito teatra. Bol i neuspeh bez ljubavi su samo bol i neuspeh, a s ljubavlju dobijaju lepotu i smisao. ako nemate ljubav, stvorite je, makar prividnu i sama ce doci

konfuchije
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!