Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Phoenix

Britanski tabloid The Sun objavio je članak o 120-godišnjakinji iz Indije koja za svoju dugovečnost zahvaljuje - kanabisu.

Naime, Fulla Nayak, za koju se veruje da je najstarija žena na svetu, svakodnevno puši marihuanu i pije jako palmino vino.

Fulla živi sa svojom 92-godišnjom ćerkom i 72-godišnjim unukom uz Indijski okean

Ne verujem da je ovo toliko bitno sa zdravstvenog aspekta, niti da dokazuje nešto, ali je u svakom slučaju zanimljivost.

:happysmoke:
Korisnikov avatar
By mmiki
Svakako, moze uciniti da umesto u smrtnosti uzivate u vecnosti onog sveta...
Korisnikov avatar
By Deksi
Interesantno.....ali toliko duvati....pa zaglupis od toga jbt..mislim zivis i ceo zivot provedes u smaranju i bleji zbog nemogucnosti pravilnog koriscenja mozga
By Mudolog
Toliko zaglupish da poverujesh da 'marihuana produzuje zivot'
Korisnikov avatar
By anche
:eureka: daj 'vamo palmino vino! :D
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Deksi
...ceo zivot provedes u smaranju i bleji zbog nemogucnosti pravilnog koriscenja mozga.
Nevezano za kanabis: mislim da je upravo u ovome tajna dugovecnosti. Sto manje mislis, manje te boli glava. Ne stresiras se i lepo ti je. Sto pa da ne zivis 150 godina?!

Da su imali Slobu i Seselja zadnjih 15 godina, ne bi im pomogao ni kanabis.
By Mudolog
U stvari ko zna... vutra odmori misli, vince telo...
Korisnikov avatar
By Morpheus
e onda cu ja ziveti 200 godina :spliff:
By жњ
vutra je zivot u iluziji!
Korisnikov avatar
By Adenim
po toj logici, gledajuci neke Srbe metuzaleme sa vrhova planinskih, ne treba da gasimo cigarete i odvajamo flasu rakije od usta.
Korisnikov avatar
By Mars
Oni kazu da je to od jogurta.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Morpheus
e onda cu ja ziveti 200 godina :spliff:
super, dobro je znati da cemo i za 100 god zajedno da duvamo na sedeljkama;)
Korisnikov avatar
By Gothrose
U Indiji i njoj susednim zemljama ljudi su drugaciji-jako cesto su ti najstariji ljudi na svetu bas negde sa Istoka...
Sto se tice marihuane maybe...kod njih i ljudi na opijumu zive oko 100 godina...verovatno im je vec u genima...Fazon kao sto je alkohol bio 'vatrena voda' za Indijance i mogla je da ih unisti dok evropljanima nista...
A i trava je skroz druga prica nego ova ovde...
Dva osnovna tipa trave i jesu Indika i Sativa...
Indika biljke poticu iz predela oko 30-te paralele u Hindu Kush regionu Himalajskih pobrdja.Ovaj region ukljucuje zemlje:Avganistan,Pakistan,Tadzikistan,Severnu Indiju i Nepal.
Kako god,kvalitet je mnogo bolji,tamo skoro normalna stvar;trava ima i dobrih medicinskih strana-pisala vec milion puta-da me ne iznenadjuje ova vest...

:lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!