Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Nemiroff
Moji ne znaju... Mada mi cale non-stop govori da ne trebam da se udajem, da je to najveca greska! :eya: :yay:
Tako da meni to totalno ide u prilog... xexe.. sucker! :njanjanja:
Keva mi je totalno neutralna, tako da i kad bi joj rekla verujem da bi super odreagovala. Od uze rodbine zna mi samo sestra od tetke koja me totalno podrzava u tome, i to mi je najvaznije! :dance: :dance: :yay:
Korisnikov avatar
By coka
pa moji su svi saznali jer su dosli roditelji od moje devojke i rekli im. mama mi je ispizdela i iako je proslo 10meseci od tada ona i dalje me stalno napada ne tako ugodnim komentarima. brat i sestra su iskulirali a cale je rekao da ce me to proci, iskreno nisam to ocekivala od njega, a mislim da je do sada to zaboravio i da misli da sam uzorna cerkica :party:
nadam se da ce "vremenom" to prihvatiti jer ja ne nameravam da se zbog njih pretvaram da sam nesto sto nisam. sto se ostalih tice znaju svi koje znam a i koje ne znam
By b_fly
svojim napadnim stavom prema njihovim uvredama homoseksualaca uspjela sam starcima usaditi liberalniji i normalniji pogled. s vremenom su shvatili. onda su šutjeli. danas pričaju normalno o tome, a stara više ne govori 'jednog dana kad budeš imala muža...', već 'jednog dana kad budeš imala muža, ili ženu'...
:dancingfever:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Nisam jos rekao svojima mada kontam da bi keva nekako i "progutala"....ali cale....kontam da bi ga to dotuklo....tako da cu mu dati jos koju mirnu godinu zivota
:saint:
Korisnikov avatar
By muzika86
Ne znaju niti planiram da im kažem još dugo. Ni sam ne znam ustvari šta sam, ili bi ili strejt ili gay... samo sam jednom to rekao rođaku i on je to sasvim ok podneo. Mada o tome nikada ne pričamo.... od prijatelja isto samo dvoje znaju.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa i ja da se palim na Dodika, verovatno ne bih imala hrabrosti cak ni sebi to da priznam :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by muzika86
Ne znaju niti planiram da im kažem još dugo. Ni sam ne znam ustvari šta sam, ili bi ili strejt ili gay... samo sam jednom to rekao rođaku i on je to sasvim ok podneo. Mada o tome nikada ne pričamo.... od prijatelja isto samo dvoje znaju.
Ma ti si bre Zvekijev mlađi brat... :mazi:
Korisnikov avatar
By muzika86
Mada mislim da bi mi majka bila ok... nisam siguran.
Korisnikov avatar
By Dirrty
zna keva sa kojom zivim i stariji brat. sa saletom ne zivi pa ne vidim potrebu da mu kazem....
Korisnikov avatar
By Sky123
roditelji? haha, pa nisam kamikaza:smeh:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ja sam resio da prvo postanem predsednik/premijer pa onda da u jednom javnom obracanju kazem na kraju:

"A, da- seksam se sa frajerima!"

Naravno, morao bih biti mnooooogo dobar premijer.
Korisnikov avatar
By Escobar
Meni samo nije jasno zasto me majka i dalje za vreme telefonskog razgogvora pita 'A kako devojcice', i ja svaki put iskuliram, ili se napravim da nisam cuo ili jednostavno skrenem temu...

Mislim, i vise sam nego ocigledan...o tome necu ni da pricam....

Ali ono sto me fascinira jeste cinjenica da sam upravo pogledao snimak sebe kada sam imao 4 godine, gde jasno prebacujem dvojici decaka kako su se zaljubili jedan u drugog, i gde jurim za komsijom (koji ce nekoliko godina kasnije biti prvi cijij penis sam stavio u usta) koji je u kratkim pantalonama, dodirujuci svoje medjunozje...

Zasto se prave slepi, jer, znam da su inteligentni dovoljno da vide iz aviona....zasto je toliko tesko sklopiti jebene kockice....?
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by Escobar
Meni samo nije jasno zasto me majka i dalje za vreme telefonskog razgogvora pita 'A kako devojcice', i ja svaki put iskuliram, ili se napravim da nisam cuo ili jednostavno skrenem temu...

Ali ono sto me fascinira jeste cinjenica da sam upravo pogledao snimak sebe kada sam imao 4 godine, gde jasno prebacujem dvojici decaka kako su se zaljubili jedan u drugog, i gde jurim za komsijom (koji ce nekoliko godina kasnije biti prvi cijij penis sam stavio u usta) koji je u kratkim pantalonama, dodirujuci svoje medjunozje...

Zasto se prave slepi, jer, znam da su inteligentni dovoljno da vide iz aviona....zasto je toliko tesko sklopiti jebene kockice....?
pa mozda jednostavno ne razmisljaju... ali to si upravu kada bi covjek samo malo dublje razmislio o onome sto je ponekad tu ispred nosa mnogo bi toga shvatio. tako je mnogo stvari u zivotu ali ljudi jednostavno ne misle.
By RACABG
da se ponovim kao sto rekoh moji znaju nekih 11-12 godina decko zivi kod mene moji ga ne odvajaju od mene i burazera ,keva zna cesto da kaze da ima troje dece , neki njihov prijatelj je prokomentarisao kako nije normalno to sto ja zivim sa muskarcem i dobio odgovor od caleta " da bas i on kaze da nije normalno sto si se ti zenio 4 puta " :)
moji su to sasvim ok prihvatili nemam problema sa njima nikada mi nisu nista rekli na tu temu, cak su i burazeru jednom prilikom rekli da nadje decka posto je kukao sto nema devojku hahahahah legende su
nego ajde napravimo zurku pa dovucemo matorce da se druze i razmenjuju iskustva smatram da bi tada lakshe skapirali neke stvari :) )
moji bi ih olako ubedili da je najveca sreca imati sina pedera i cerku lezbejku sa sve argumentima zbog cega je to najbolja varijanta :) :) :)
Korisnikov avatar
By bgg
roditelji zele da im sin ima devojku pa tako pokusavaju mozda da doprinesu svojim snovima

ja sam svojima rekao:ako bas zelite mogu da vam priustim tu predstavu da se zenim(naravno trajalo bi to sve do onog sudbonosnog da kada bi rekao NE!)
Korisnikov avatar
By Herald
MAMA

Mami sam rekao ove godine i to sam se bas pripremao da joj kazem. Namerno sam je provocirao da mi prica koliko joj je tesko u ovom zivotu :trep: Ja sam je slusao i cekao da joj kazem :" Ja sam peder".
Sto je vise pricala sve je bilo manje sanse da ce zavrsiti. Adrenalin mi je krenuo u napad, srce mi je lupalo, shake su mi bile ledene, tresli su mi se misici i kad sam vec bio u extra pogubljenom stanju priupitao sam je da li joj je sad lakse sto se ispricala samnom. Ona je rekala da, a ja:" E sad da se ja olaksam tebi. Ja..sam..peder.
Ona me je nasmejano pogledala i rekla:"otkud to, sto da nemas decka?" Tu sam se skroz pogubio i rekao joj da moram da izadjem na terasu da se ohladim.
I OHLADIO SAM SE, misim, na normalu:)
Rekla je da joj ne smeta, ali da misli da to nije normalno i da smatra da cu se ja odvratiti od toga, da je to prolazno:)

TATA

Nisam mu rekao. Mada nekad pomislim da zna. Pre nekoliko meseci gledao sam "Vil i Grejs" dok je tata pricao sa nekom zenom u drugoj sobi o nekoj knjizi. Kad je ta zena otisla svojim putem tata je upao u sobu u kojoj sam ja bio. Ja sam mu rekao da sam gladan(a ustvari sam pocrveneo) i da idem da jedem. Otisao sam u kuhinju.
Uskoro se mama probudila. Pitala je ko je to bio. Tata je rekao ta i ta zena.
Mama:" A sta je xxxx radio?"
Tata:"gledao je neke zanimljive stvari"
Mama:"koje"
Tata:"skupstinu"
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by muzika86
Originally posted by Escobar

pa mozda jednostavno ne razmisljaju... ali to si upravu kada bi covjek samo malo dublje razmislio o onome sto je ponekad tu ispred nosa mnogo bi toga shvatio. tako je mnogo stvari u zivotu ali ljudi jednostavno ne misle.
Pa i meni kao logican odgovor pada na pamet to da apsolutno ne razmisljaju u tom pravcu, ali neretko mi se desava da mi draga moja mama skrece paznju da se ne druzim sa tipovima koji su mi nepoznati (i koji dolaze iz Evropske unije, boga pitaj zasto :lol: ), jer, naglasi svaku put, mozda je neko od njih peder...

Tako da se, barem u mom slucaju, ovde definitivno radi o glupom zatvaranju ociju....
Korisnikov avatar
By Guzoljub
ne znaju moji, sto bi im govori? svako malo im dovedem kojekakve kalasture pa se prepadnu pa i ne pitaju sto nemam devojku
Korisnikov avatar
By anchez
Kevi sam rekla pre nekoliko meseci. Zena je siznula!!! Mislim da to nikada nece prihvatiti, tako da tu temu ni ne pokrecem sa njom vise, jer cu izgubiti zivce.
Korisnikov avatar
By aleka
meni keva sumnja jer je primetila da se u zadnjih par meseci vise druzim sa devojkama, pa pokusava izdaleka nekako da me izvuce sa pitanjima, ali ja brzo okrenem temu, a sto se tice caleta, on ni nezna...
:fige:
Korisnikov avatar
By malecka
definitivno moji roditelji nikada nece saznati...!!
kad su se naljutili i ne znam sta ja sve jer sam se uspavala u krevetu sa drugom pricajuci, i sad ne zele ni da progovore rec sa mnom... sta me briga! ko da bih ja nesto radila kad su oni tu!??! a on je jos i gay...
onda smo se zezali da im kazemo da nista ne moze da bude izmedju nas jer smo okrenuti istom polu... :D
ali ne... definitivno... nikada...
Korisnikov avatar
By Allkey
Хм, јесам ја постовао на овој теми? Нисам?

Моји не знају још увек, али боже мој, тек сам почео... А планирам само да доведем дечка и да им саопштим, мислим да ће кева моћи да се носи са тиме... Ваљда...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by coka
pa moji su svi saznali jer su dosli roditelji od moje devojke i rekli im. mama mi je ispizdela i iako je proslo 10meseci od tada ona i dalje me stalno napada ne tako ugodnim komentarima. brat i sestra su iskulirali a cale je rekao da ce me to proci, iskreno nisam to ocekivala od njega, a mislim da je do sada to zaboravio i da misli da sam uzorna cerkica :party:
nadam se da ce "vremenom" to prihvatiti jer ja ne nameravam da se zbog njih pretvaram da sam nesto sto nisam. sto se ostalih tice znaju svi koje znam a i koje ne znam
:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :klap: :up: :up: :up:svaka cast stvarno

Ne zna niko, a najvise bih volela mogu da budem otvorena sa roditeljima. Mislim da cu prvo reci sestri, ona je oduvek bila tolerantna.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Keva je odlicno reagovala...
A ne samo ona nego i BABA i DEDA sa kojima zivim!E ko je doziveo da ima liberalnu babu i dedu neka se javi ;)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!