Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Dugo sam razmisljao, i u jednom trenutku mi je palo napamet, da su mi veze mozda bile neuspesne upravo zbog samih razloga odnosno motiva zbog kojih sam stupao u istu.

Zanima me koji su to vasli razlozi zbog kojih ulazite u vezu?
Da li je to mozda samo sexualna privlacnost, pa zelite da iz toga mozda izraste nesto vise, ili mozda slicnost u razmisljanju sa tom osobom, ili i jedno i drugo...... Zanima me sta je to u vasem slucaju?

I da li mislite da to mozda ima veze sa opstankom i kvalitetom jedne veze, i u kojoj meri?
Naravno pod uslovom da su razlozi normalni, bez interesa i slicno....
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Sad bash kada razmishljam o tome shvatam da su mi motivi uvek bili razlichiti...
Jednom sam bio sa jednim deckom koji je ziveo (valjda jos zivi) u ulici preko puta mene....mislio sam da je to super (sto i jeste bilo) ali sam bio previse srecan sto je tako blizu da nisam razmisljao kakva je on osoba....jednom recju bio sam GLUP....
Vise puta mi se desilo da ulazim u vezu zato sto se lepo osecam u drustvu te osobe...i isplatilo se...bilo je lepo dok je trajalo...
Naravno,izgled neke osobe ume da privuce ali nije mi presudna odluka na tome...
Toliko od mene:)
Korisnikov avatar
By V25
Trudio sam se da nađem ono što mnogi nazivaju srodnom dušom. Osoba sa kojom mogu da podelim svu svoju tugu i sreću, svoju prošlost, sadašnjost i budućnost. Pre svega želeo sam osobu koja će i meni omogućiti ovo prethodno pomenuto...
Korisnikov avatar
By Dirrty
smrc... istina ali to je tako tesko naci, i kada mislis da si nasao, budes blizu ali opet nije bas to to. zasto su ljudi tako komplikovani? zasto sam ja jos komplikovaniji? eeeeex.....
By Swanheart
zar je potreban motiv za ulazak u vezu?
By Ulix
Da zelim samo seks, ne bih ni ulazio u vezu, tako da seksualna privlacnost kao razlog u startu otpada. A drugih razloga ima raznih...
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa navedi kojih?
a sto se tice pitanja swanheart, pa razmisljala ti o tome ili ne uvek postoji motiv odnosno razlog, mene samo interesuje a koji to najcesce, pored navedenih, ako postoji neki drugi. ako ne onda navedi neki od prilozenih
By Ulix
Obicno zato sto imam potrebu da budem u vezi i zato sto sam u tom momentu upoznao adekvatnu osobu. E sad, odakle dolazi da potreba, to ne bih znao, a ne bih da izigravam kvazipsihoanaliticara. :)

Konkretno, sto se moje sadasnje veze tice: upoznao sam decka koji me je prvo oborio s nogu svojim izgledom, onda kolicinom alkohola koju moze da konzumira, zatim time sto je jednom imao koranjcu, zato sto gaji cvece, zato sto je svestran, inteligentan, zato sto je talentovan umetnik, zato sto imamo mnogo toga zajednickog, sigurno da je i zato sto smo prvi put kad smo se zvanicno upoznali pricali vise od dvanaest sati bez pauze, zato sto smo posle toga danima proveli neprospavane noci u dugim diskusijama o umetnosti, zato sto smo se setali po kisi treci put kad smo izasli, zato sto smo sedeli na vrtesci u parku tokom oluje, cutke, i gledali se, zato sto imam stalnu potrebu da budem sa njim, da ga cujem, vidim, zagrlim, poljubim, zato sto mi je sa njim uvek lepo, zato sto je spreman da ucini mnogo toga za mene, ali jos vise zato sto bih ja za njega ucinio sve, ili mi se to cini, evo, vec skoro pola godine, bez prestanka, zato sto, sve u svemu, moja osecanja prema njemu ne samo da se ne smanjuju, vec brzom brzinom rastu i rastu i rastu, i ne znam zasto je to tako, ali tako je, ima, dakle, hiljadu razloga i nema ni jedan, kako god zelis to da posmatras.

:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
ulix svaka cat, to sam trazio, mada je tvoj post veci od moje teme, ali nema veze. Napomena za ostale:
mozete i ne morate da odgovarate ovako opsirno i detaljno :)
By Ulix
Lepo sam rekao da ih ima raznih. Sam si kriv. :P

Ali moze toga jos da se izvuce, tek sad uvidjam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
xa xa xa xa, pa naravno da moze ali mislim da si naveo dovoljno razloga za citav forum, i sada mogu samo da te citiraju :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by FireGox
Sad žurim na šišanje, ali odgovoriću ti na poruku kasnije opširnije :D
ccc pa sto napisa onda bilo sta? e ccc :P
nemoj previse kratko ali ni bas bas opsirno, nego optimalno :)
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Dirrty18g
smrc... istina ali to je tako tesko naci, i kada mislis da si nasao, budes blizu ali opet nije bas to to. zasto su ljudi tako komplikovani? zasto sam ja jos komplikovaniji? eeeeex.....
Guzo zasto si ti komplikovan???
Procitaj postove:) :) :)
Ajde bwe,vise vremena provodis ovde nego sa deckom.... :)
Salim se....uzivaj...
Korisnikov avatar
By Dirrty
xa xa xa xa!

ko mi kaze bre? cccc

koliko postavljas tema, treba da budes moderator :P
salim se
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
xa xa xa xa!

ko mi kaze bre? cccc

koliko postavljas tema, treba da budes moderator :P
salim se
Pa ja mogu, ja nemam decka:) :saint: :kasalj: :smeh: :avalon: :pickme:

Jedina obaveza preko dana mi je da ucim i da :kuca:
Korisnikov avatar
By Dirrty
dobro, maybeee, ali ja sam na pocetku veze i jos mi je decko prehladjen, prima boce u dupe! tako da sam slobodan do subote :)
Korisnikov avatar
By HARP
Jes da je tvoja tema but, it's my rules koliko će biti dug post :P

Motivacija je funkcija koja utiče na ponašanje pojedinca, predstavlja skup sila koje teraju čoveka da se ponaša na odgovarajući način.
Izvor mozivacije je potreba(najniži nivo su fiziološke, a najviši samozadovoljavanje i samodokazivanje)

To pisah i na kolokvijumu...
Da li si još uvek siguran da je motivacija potrebna funkcija ako želiš dečka???
Korisnikov avatar
By Dirrty

Motivacija je funkcija koja utiče na ponašanje pojedinca, predstavlja skup sila koje teraju čoveka da se ponaša na odgovarajući način.
Izvor mozivacije je potreba(najniži nivo su fiziološke, a najviši samozadovoljavanje i samodokazivanje)

ne filozofiraj, ne stoji ti :P
pa nisam rekao da treba motivacija da bi zeleo decka, vec za ulazak u vezu sa osobom koju poznajes
By Ulix

:wcsolja:
Korisnikov avatar
By HARP
Ajd, sad ozbiljno

Da bih ušao u vezu sa nekim treba da bude obostrana naša privlačnost na svakom planu.
Prvenstveno da se lepo slažemo i budemo prijatelji...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Ulix

:wcsolja:

a moze i to, slicno kao sa mojim postom iznad odnosno njegova sustina u skracenom obliku :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Motiv za ulazak u vezu je ljubav, zar ne? Ali ona prava...

A razlog za ljubav ne postoji, it just happens.

E, da, ljubav je sranje. :(
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne trebaju mi motivi i zaista ne razmisljam tako,jednostavno se desi ili se ne desi. Bar je kod mene tako.
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Allkey

:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Dugo sam razmisljao, i u jednom trenutku mi je palo napamet, da su mi veze mozda bile neuspesne upravo zbog samih razloga odnosno motiva zbog kojih sam stupao u istu.

Da li je to mozda samo sexualna privlacnost, pa zelite da iz toga mozda izraste nesto vise, ili mozda slicnost u razmisljanju sa tom osobom, ili i jedno i drugo...... Zanima me sta je to u vasem slucaju?

I da li mislite da to mozda ima veze sa opstankom i kvalitetom jedne veze, i u kojoj meri?
U vezu ne ulazim po svaku cenu.Ulazim kad osobu u potpunosti upoznam,tj.kada pored hemije, koja mora da postoji,mi se dopadne i karakter Necu imati nista sa osobom koja me samo fizicki privlaci,a ne i mentalno.Taj kompleks FIZICKO-MENTALNO kod mene mora biti zadovoljen.

Smatram da sve sto zapocne u krevetu se i brzo zavrsi,jer veza bazirana na strasti nije veza.To je "drzi bure vodu dok majstori odu"i traje dok se dupeta ne ohlade.
:njanja: :wink2: :sleep: :okret:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Frizerka

U vezu ne ulazim po svaku cenu.Ulazim kad osobu u potpunosti upoznam,tj.kada pored hemije, koja mora da postoji,mi se dopadne i karakter Necu imati nista sa osobom koja me samo fizicki privlaci,a ne i mentalno.Taj kompleks FIZICKO-MENTALNO kod mene mora biti zadovoljen.

Smatram da sve sto zapocne u krevetu se i brzo zavrsi,jer veza bazirana na strasti nije veza.To je "drzi bure vodu dok majstori odu"i traje dok se dupeta ne ohlade.
:njanja: :wink2: :sleep: :okret:

go girl :)
slazem se i sa tobom i sa svima.... yeeeeeeey :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Obicno zato sto imam potrebu da budem u vezi i zato sto sam u tom momentu upoznao adekvatnu osobu. E sad, odakle dolazi da potreba, to ne bih znao, a ne bih da izigravam kvazipsihoanaliticara. :)

Konkretno, sto se moje sadasnje veze tice: upoznao sam decka koji me je prvo oborio s nogu svojim izgledom, onda kolicinom alkohola koju moze da konzumira, zatim time sto je jednom imao koranjcu, zato sto gaji cvece, zato sto je svestran, inteligentan, zato sto je talentovan umetnik, zato sto imamo mnogo toga zajednickog, sigurno da je i zato sto smo prvi put kad smo se zvanicno upoznali pricali vise od dvanaest sati bez pauze, zato sto smo posle toga danima proveli neprospavane noci u dugim diskusijama o umetnosti, zato sto smo se setali po kisi treci put kad smo izasli, zato sto smo sedeli na vrtesci u parku tokom oluje, cutke, i gledali se, zato sto imam stalnu potrebu da budem sa njim, da ga cujem, vidim, zagrlim, poljubim, zato sto mi je sa njim uvek lepo, zato sto je spreman da ucini mnogo toga za mene, ali jos vise zato sto bih ja za njega ucinio sve, ili mi se to cini, evo, vec skoro pola godine, bez prestanka, zato sto, sve u svemu, moja osecanja prema njemu ne samo da se ne smanjuju, vec brzom brzinom rastu i rastu i rastu, i ne znam zasto je to tako, ali tako je, ima, dakle, hiljadu razloga i nema ni jedan, kako god zelis to da posmatras.

:)
Prelepo, prelepo Ulix! :love: :angel: :zen: :saint: :grin: :hail: :friends:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nema tu mnogo filozofiranja oko motiva za ulazak u vezu.
Znaci ako ti osoba odgovara,privlaci ulazis sa njom u vezu da bi ste provodili sto vise vremena zajedno!!jednostavno!!
Korisnikov avatar
By Deksi
U pocetku je bila dosada a sad jedino sto bi moglo da me natera na vezu je usamljenost.....da ulecem u gluposti kao sto ranije jesam...vise ne....:roll:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Allkey

Grešiš iz korena.
Ljubav se gradi i stiče vremenom. U startu je to samo privlačnost.

Ulix je to predivno opisao. Što se mene tiče, potrebno mi je da osetim taj fluid među nama, da me osoba fascinira nečim, i da ta fascinacija bude obostrana. A to se retko dešava. Budući da ne verujem u veze na daljinu, zaista retko.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!