Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Frizerka
Slika

Koje su to stvari koje su vas izludjivale dok ste bili u vezi
Npr.gledanje Tv programa koji se vama ne gleda
Odlazak u goste kod kojih se vama ne ide i slicno...
Korisnikov avatar
By Dirrty
u prethodnim vezama, pa kada bih krenuo da nabrajam plasim se da bih mi otpale obe ruke i noge...
ne, salim se. pa nije me toliko nerviralo sta smo radili zajedno, vec njihovo ponasanje u odredjenim situacijama.....
mada nisu uopste vredni ni pomena, i zbog toga necu napisati nista vise :prst: eto vam na (odnosi se na moje bivse)
a za sadasnju vezu cu ti javiti malo kasnije, tek smo poceli :)
Korisnikov avatar
By OldNew
Izlazak na gay mesta:
1. prva dva piva - normalno ponasanje
2. trece pivo - zapisavanje teritorije
3. peto pivo - trazenje zrtve za flert
4. sesto pivo - flert

Ovaj scenarijo mog bivseg nikada nisam skapirao...:puzzle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by OldNew
Izlazak na gay mesta:
1. prva dva piva - normalno ponasanje
2. trece pivo - zapisavanje teritorije
3. peto pivo - trazenje zrtve za flert
4. sesto pivo - flert

Ovaj scenarijo mog bivseg nikada nisam skapirao... :puzzle:
U mom slučaju:
1. Prvo pivo - pristojno pripit
2. Drugo pivo - pijan ko letva
3. Treće pivo - počinjem da se skidam (dešavalo se par puta u gay klubovima)

OnTopic:
Jako sam prilagodljiv ... najteže mi pada kada nisam ''deo pobedničkog tima'' ... npr. njega nešto muči i kaže ''ne bih da te otperećujem time'' ili ''nije bitno, za par dana ću biti OK'' ... pa jbt ako sam ti dečko tu sam za tebe i kada si smoren!! To me onda iznervira i onda sam naravno ja kriv za svađu .. ma jebte se!
Korisnikov avatar
By Mortis
Nisam mogao da ostanem sam... moja potreba za samocom je bila skroz ignorisana.
Korisnikov avatar
By Zoe
1. Izludjuje me kada upali TV odmah ujutru. To ne podnosim, jer ja TV nikad ne palim pre veceri, kada pocinju vesti. Cim se probudim, palim muziku i ona svira citav dan......
2. Dalje, izludjuje me kada ja idem na posao i radim, a doticna persona se ponasa bahato i ne moze ni osnovne stvari po kuci da malo sredi, ili bar da pomogne meni i da to uradimo zajedno.
3. Nervira me kada po ceo dan pusi a ne izvetri stan.
.......................

(Nastavice se........)
Korisnikov avatar
By Deksi
po 30 sms poruka na dan,stalno zivkanje i nerazumevanje s njegove strane...to mi je najvise smetalo..donekle i posesivnost
Korisnikov avatar
By Tot
Jedan prijatelj mi je pričao da ga je neki tip dok su bili u vezi izluđivao nekom Daliborkom koja je bila valjda veoma popularna na ovom forumu. Daliborka pa Daliborka. Nisu mogli ni da se jebu a da je on ne spomene. Prosto je bio fasciniran Daliborkom više nego svojim dečkom zbog čega je ovaj počeo s razlogom da pizdi.

Kaže mi da mu je to najviše smetalo.
Korisnikov avatar
By coka
jednostavno nikada nije zelela da pokaze da je tuzna ili da je neko povredio... Umela je da glumi ludilo kao da joj nista ne smeta ali ja je dovoljno poznajem da samo jedan njen pogled ili pokret je dovoljan da znam da nesto nije u redu i onda sledi izvlacenje reci klestima... kao da je smatrala da njena osecanja i potrebe nisu bitne i da treba samo ja da budem srecna... :puzzle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ništa jako bitno za sada. sve pod parolom - to je sastavni deo njega, a njega volim, pa... :shrug:
Korisnikov avatar
By Hys.
pa uvek postoje stvari koje nerviraju i u super vezama, samo ako ste dovoljno zajedno. samo je pitanje KOLIKO vas to nervira. Mene nervira kada baci carape na sred sobe, ne otvori prozor kad pusi (o tome sto je propusio pre 4 meseca posle 7 godina pauze no comment, al stres cini cuda), sto mogu da pricam da sam imala redaljku sa crncima dok je za kompom i klimace glavom izgubljeno, ....ma milion stvari...al to su sporedne stvari koje su deo te osobe, koju ja neizmerno volim:dance:
za drugu ljubav ne znam jer nismo dovoljno dugo zajedno, ali sigurna sam da ce ih biti...i nadam se da ce biti dovoljno sporedne :dance:
By жњ
bilo je toliko davno da se vise ni ne secam :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Definitivno nisam tip osobe koji ce sebe primoravati neshto do chega mi nije. Ako necu da idem u goste ili da gledam neki TV program necu, bio u vezi ili ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!