Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Kiborg
Operacija rešava sve probleme. Vrlo je krvava i dugotrajna, oporavak je ne daj bože, ali na kraju ostanu samo rupe gde su nekad bili sinusi :D
Korisnikov avatar
By 2kune
2500kn za operaciju čišćenja istih. Onda ide godina dana mira pa se vrate. A onda opet 2500... :slinavko:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ko, ja ili dvije kune? Ajde piši simptome i šta piješ od terapije i koja je boja sekreta.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ajde, ajde... Uvijek ti ostaje gay sauna... Ona je jaaaako dobra za sinuse... Dođi da ti pokažem... :friends:
Korisnikov avatar
By Adenim
Sta ti je sa sinusima, sad ce cika dr Adenim da te izleci....:deda:
By Swanheart
lepo kaze meni moja mama:"M***** idiote nemoj voziti motor na 5 stepeni"
ali ja idiot pa je ne slusam a sad lupam glavom o zid koliko me boli :placko:
Korisnikov avatar
By 2kune
Trebaš voziti toliko brzo da se čelo usljed otpora zraka počne grijati. Tada će temperatura od 5 stupnjeva biti nevažna... :pilence:
By Swanheart
pa nije ovo tema "Swan je idiot" (vec smo iz prilozenog utvrdili da jesam idiot) nego sta valja za sinuse a da ne ukljucuje secenje
Korisnikov avatar
By 2kune
Ekhm... :blush: To mi je od sinusa...
Daklem, treba ići zračiti se... Ići čika doktoru da te ozrači X-raysima i vidi koji su sinusi puni/prazni/poluprazni/polupuni... Prije toga valja u crkvu zapaliti svijeću da budu zahvaćeni samo frontalni a nikako ne maxillarni... I da čika doktor vidi jesu li sinusi pravilno izrasli i jesu li isto tako formirani... I zapaliti prije drugu svijeću da jesu...
I onda, ako su pravilni i frontalni, lijepo se dođe negđe na more, skoči se u vodu moreta, zaroni se i pomoću minimalno 3 salta pod morem napune se frontalni sinusi i isperu se morem... To je jako neugodno i vjerojatno će ti se sve zavrtjeti oko tebe, no radi jako dobro (ako su sinusi pravilni i frontalni)... Tamo đe si može pomoći uštrcavanje aqua maris, no nikad nečeš tako sustavno očistiti kao na moru...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Swanheart
da sam postavila temu "Marko se kresnuo sa Ivanom iz BB" sada bi ovde bilo 675 odgovora...al` kad postavim bar jednu iole normalnu temu nema ni 15 odgovora vezanih za tu temu

:mad:
Kad napišeš bole me sinusi to je kao da ništa nisi rekla. Ajde dalje, kad se desilo, koliko traje već, da li si bila negde kod dr-a, da li ti curi nos, ako curi koje je to boje, da li imaš temperaturu, da li imaš otok levo i desno od nosa, da li te bole obe strane ili jedna, da li osećaš slivanje sekreta niz ždrelo, ajde malo podrobnije objasni problem.
Da li si alergična na lekove?
Korisnikov avatar
By Mars
Shala, shala...

Elem.... Sinusi. Bolje spreciti nego leciti - sta drugo da ti kazem (shala...)

Moj brat je nakapavao u nos sok iz nekakvog divljeg krastavca - pa mu je to otislo na grlo pa je posle 20ak dana bio jako srecan sto moze da proguta meku hranu bez bolova (pocetna ideja je bila da se otvore putevi i da zauvek izadje to sto treba da izadje i sto stvara bol)... Takodje, drug se sprema da ide kod nekih nadri-something, da mu daju da usmrkava nekakav beli prah. Mali mokri lug mislim da je naziv te zdravstvene ustanove. Nemaju tarifu, nego kolko das. Jer je to njima dar, te isceliteljske sposobnosti...

Ja bih ti rekao neko toplo more da te vidi, sto pre. Pa i ako ne pomogne sinusima, ono upoznas nekog lepog i zanimljivog...
Korisnikov avatar
By Cruiser
Slušaj Swanheart... potpuno razumem tvoje bolove.

Mene je izlečila baba. Verovala ili ne. I ja sam lupao glavom u zid, bez nade da će mi išta pomoći.

Baba kaže lezi tu i čekaj. Onda u metalnoj posudi ugreje do užarenja MORSKU SO i stavi je u lanenu krpu. Pazi da ne koristiš bilo šta od sintetike jer ćeš spaliti čelo. Tako vreo suv oblog stavi na čelo i trpi, peći će te ali vredi. Na neki način prija.

Dok ti ležiš i pržiš se, neko treba da stavi u metalnu posudu novu šaku soli da je pregreje. I tako na smenu. Ne smeš da držiš isti oblog duže od 5 minuta, jer kad se so ohladi, nema nikakvog efekta.

Menjaj obloge na svakih 5 minuta, u trajanju od barem 1,5 sat.

Nezgodno je što već posle par sati nos počne tako besomučno da ti curi da nećeš skidati maramicu s nosa jedno 4-5 dana. Morska so sve izvuče.

Međutim, bolovi prestaju i godinama ćeš biti mirna. Želim ti brzo ozdravljenje.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa nam javi!

Ovo zvuci kao elegantno resenje.
Korisnikov avatar
By Delete
Zvuci i kao jako bolno...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
moja drugarica ih je operisala još u srednjoj. mislim da je to iskoristila odmah i za korektivnu hirurgiju nosa, ali nikad nije htela da prizna. u svakom slučaju, kaže da je bilo bolno i krvavo, ali se posle toga preporodila.
By Swanheart
:yay: konacno su malo popustiil i glava me vise ne boli onoliko koliko je bolela juce...sad jos samo da smislim sta da uradim od svega navedenog i bice super.:ozbiljan:
By жњ
Originally posted by Mars
...drug se sprema da ide kod nekih nadri-something, da mu daju da usmrkava nekakav beli prah. Mali mokri lug mislim da je naziv te zdravstvene ustanove. Nemaju tarifu, nego kolko das. Jer je to njima dar, te isceliteljske sposobnosti...

:wow:

sad znam sta da preporucim caletu :giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
mene razbijaju, i kao uvek zaradila sam i bronhitis. mislim da cu probatiovo sa solju, jel moze pamucna krpa?
By Paris
Originally posted by Swanheart
lepo kaze meni moja mama:"M***** idiote nemoj voziti motor na 5 stepeni"
ali ja idiot pa je ne slusam a sad lupam glavom o zid koliko me boli :placko:
Ja sam imala problema sa sinusima kad sam jedne zime na -2 izasla da trcim. Nakon toga mi se jedno 3-4 god zimi, i na svaku vremensku promenu, "slivalo" i "slivalo"...toliko da u pojedinim situacijama nisam mogla da pricam. Posto sam u medjuvremenu prestala sa trcanjem, a i sa bilo kakvim sportom, sinusi su mi se (da kucnem u drvo) sredili.
Tako da postoji velika verovatnoca da se i tebi to sredi;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!