Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Da li praktikujete raskid preko SMS poruke?

Mnogi to rade,iako je to po meni previse jadno...ne shvatam kako su neki u stanju da odkucaju poruku i pritisnu send...
OK,mozda im je tako lakse...ali zar ne kapiraju da se ne vrti sve oko njih i da ostaju duzni objasnjenje partneru...

U kojim slucajevima vi uradite nesto ovako?
I da li ste imali ovakvih iskustava? (ja jednom)

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Zar to iko radi? Meni se još nije desilo ... Šta mislim? Parktično, ali veoma bezobrazno!
Korisnikov avatar
By Delete
Jesam, kad je devojka bila daleko, kad je meni sve dokurcilo i kad nisam imala ni vremena ni strpljenja da joj objasnjavam koliko me nervira njeno detinjasto ponasanje.
Korisnikov avatar
By coka
Nisam to nikad uradila koliko se secam, a meni to nisu uradili jer sam ja ta koja raskine... Ne bih to nikada uradila sem u slucaju da ta osoba nije zasluzila ni najmanje postovanje sa moje strane tj ako je ispala nevidjeni gad :bic:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije mi se desilo nikad, mozda nagovestim raskid porukom, ali raskinem uzivo ili u najgorem slucaju pozivom.
Korisnikov avatar
By Shmi
Jesam. Bila je daleko od mene i u tom trenutku nije bilo nagovestaja da cemo se uskoro videti uzivo,a meni je dokurcilo i nisam zelela da odlazem ono sto je bilo ocigledno. Znam da je vecini to jadno i meni je,ne trazim opravdanje ali telefonskim pozivom da prekinem nisam mogla jer ne telefoniram zbog hendikepa.
Mislim da svi zasluzuju razgovor i ja sam bila voljna da razgovaram,ali i da se zna da je gotovo odmah tog trenutka.
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by nemke18god

Slika
Jesus Christ, why that phone? :love:

A što se tiče teme, samo

NEEEEEEEEEEEEEEE.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Jesam jednom,ali sam posle isla da objasnim u cetiri oka,tako da je SMS bio kao uvertira za razgovor :kafa:
Korisnikov avatar
By bigirl
Mislim da nikad to nisam uradila nekome. Nije fer...nekako...

A pokušali su to neki sa mnom... Ko pokuša na takav način da raskine sa mnom može da očekuje da ću se odmah spremiti i doći da jebem mater, da se bre lepo ispičkaramo i raskinemo u 4 oka.
Korisnikov avatar
By aleka
jesam, dva puta sam raskidala preko sms, jer nisam mogla da ga vidim u ocima :f5:
Korisnikov avatar
By malecka
pre par godina sam raskinula na taj nacin sa prvim deckom... i onda sa drugim... dok nisam uvedela da je to katastrofa glupo i od tada vise ne praktikujem. :)
a inace, meni niko tako nesto nije uradio. :sweet:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Au,da li to onda znaci da devojke vise praktikuju raskid preko SMS-a nego momci?

:protest:
Korisnikov avatar
By avalon
Samo sam jednom raskinuo preko SMS poruke...Bio sam suocen sa konkretnim pitanjem (Da li mi ovo raskidamo?), a ja nisam hteo da zavlacim dechka i odgovorio sam DA :lizalica:
Inace to smatram za ruzan nacin da se prekine veza.
Korisnikov avatar
By ::fy::
NIKADA ne bih uradio tako nešto nezrelo i licemerno....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a zašto smo uopšte "dužni objašenjenje"? to je svakako lepo, ali daleko da je neko dužan da se ikome objašnjava.

meni, na žalost, nijedna "uvertira" raskida nije dovoljno "nežna", tako da to uglavnom radim u nastupu besa i onda sve ispadne nakaradno. jako mi je velik problem da raskidam sa nekim.
By Dionysus
Da. 1. Nije bilo drugog izlaza.
Sa osobom koju sam volela vise od bilo cega na svetu. Moralo je tako da bude,a nisam imala snage da to kazem u oci, a da ja nisam rekla-to bi ucinila ona, a ja u tom slucaju ne bih uspela da suzdrzum suze.
Sad smo kao friends, t.e. zove me kad joj nesto treba...
Korisnikov avatar
By M M and I
smatram to najruznijim nacinom raskidanja...ne praktikujem...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
SMS je oblik komunikacije, i kao takav nije nishta manje vredan od ostalih mogucnosti interakcija ljudi.
Dva puta sam raskinuo preko SMS-a, ako je bitno za neku statistiku.
Korisnikov avatar
By Rei
Jednom sam raskinuo preko moba, poshto je on zhiveo u drugom gradu pa mi bilo bzvz da se cimamo da putujemo da bi raskinuli...

Inache mi se to nije desilo i nisam to radio vishe... Desilo mi se jednom da me ostavi preko chata ... :zid:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Za raskid preko Sms,veoma je bitno i zasto raskidate?
Npr.Vidite svoje voljeno bice kako se vata sa drugom osobom,kaze kako je na sastanku,a vi ulovite da nije...pa je SMS raskid kao preventiva,da nekome ne iskopate oci i ne zavrsi na traumatoloskom.
:boxer: :boxer: :boxer:

A ako je raskid posledica gubitka osecanja prema do skora voljenoj osobi,onda je razgovor uzivo prikladniji i fer u odnosu na SMS
:hvala:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
da,salzem se...upravo sam zato i raskinuo sa jednim deckom preko sms-a jer sam od meni drugih bliskih osoba cuo sta im prica o meni..
Jedno vreme sam cutao i pravio se lud,zeleci i sam to da proverim (da ne bi bilo rekla-kazala),medjutim ispostavilo se da je decko zaista bio fenomenalan glumac....i onda je usledila jedna sms poruka posle koje ga vise nigde na netu nije bilo...
Ali posto zivi blizu mene,cesto prodjemo jedan pored drugog...i dok ja pokusavam da ga gledam u oci...on spustene glave prodje pored...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Frizerka
Za raskid preko Sms,veoma je bitno i zasto raskidate?
Npr.Vidite svoje voljeno bice kako se vata sa drugom osobom,kaze kako je na sastanku,a vi ulovite da nije...pa je SMS raskid kao preventiva,da nekome ne iskopate oci i ne zavrsi na traumatoloskom.
:boxer: :boxer: :boxer:

A ako je raskid posledica gubitka osecanja prema do skora voljenoj osobi,onda je razgovor uzivo prikladniji i fer u odnosu na SMS
:hvala:
:up:

Kada je neko zasluzio da dobije raskid preko smsa, ni ne dobije ga. Mnogo je originalnije obavestiti sve sem te osobe da ste raskinuli.
By Swanheart
jesam jednom...jednostavno bilo mi je lakse tako.
By жњ
to je simptomatican nacin raskidanja kod veza koje nisu bile bas nesto duboke
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by xyz
to je simptomatican nacin raskidanja kod veza koje nisu bile bas nesto duboke
pa sve jedno sto nisu duboke....nekako postovanje mi ne dozvoljava da raskinem preko sms-a osim ako nemam BAS dobar razlog za to...:jazzva:
By Demona
Nikad nisam niticu sve sto zelim reci saopstim direkt u lice:cheer:
Korisnikov avatar
By someone
ja jesam pokushala tako jer je bila daleko,medjutim nisam mogla pa sam sachekala da je vidim ina kraju je ona samnom raskinula preko poruke (koja ironija :lol: ) mada me iskreno to i nije pogodilo jer se osecalo da je kraj.A najvishe me je pogodilo kada je mi je prva devojka to uradila,samo shto je ona u poslednjih mesec dana jedino preko poruka imala obraza da mi se obraca,u ochi nije mogla da me gleda. . osim izuzetaka kada su joj trebale pare ili neka usluga,tada me je zvala :zacepi: :barf:
inache,takav nachin raskida me je odvratan,totalno neodgovorno i nezrelo. . nemam rechi..
By us3r_101
Preko sms-a? Lakse je, ali mnogo jadno. :nokti:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Anatis
Preko sms-a? Lakse je, ali mnogo jadno. :nokti:
Upravo tako....mada ima nekad i mnogo jadnijih stvari pa sms poruka dodje kao blagoslov...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!