- 28 Nov 2006, 18:49
Po prirodi sam jako emotivan, i umem povremeno da budem osetljiv na sve i svasta. Ima osoba koje me dobro znaju i ponekad umeju da preteraju sa svojim ponasanjem misleci da to ne utice na mene. Nekada to i ne pokazem odmah, ali me sustigne vrlo brzo. U sustini znam koliko to zna da bude detinjasto i krivo mi je sto tako nekada reagujem, ali bojim se da je jace od mene. Jako umeju da me povrede neumesne sale iako ih uvek istrpim uz osmeh(ma kakve bile), ali me jos vise povrede pogrdni nadimci(neko na to gleda kao da su od milja, medjutim ja ih ne dozivljavam tako) upuceni od strane ljudi koji su mi bliski. Znam da je to nekome simpaticno, ali ja to stvarno ne volim. Nekada ispostujem osobu koja to radi jer ne zelim da delujem negativno. Kod nekih ljudi je pak koriscenje ovakvih nadimaka sredstvo za distanciranje. Isti pak misle da time sto koriste sto ruznije nadimke distanciraju osobu u tom smislu da ona ne pomisli da vam znaci mnogo... Razumem ja to kao samoodbranu, ali mislim da kada bi ljudi to izbegavali, mnogo bismo bolje funkcionisali kao celokupna populacija.