Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by A.F.K.A.OBmoja je ruzna
Ma ova tvoja je grobina uzasna, svidja mi se ona Frizerkina sa druge slike...![]()
Inace ne volim da se zajebavam na racun manastira, tako da cu ovde stati.
Originally posted by A.F.K.A.OBTi ces meni zbog vrdanja da svrsis na traumatoloskom
Kad bolje razmislim, necu u manastir. Ako ja odem tamo ova ludaca ce izazvati nuklearnu katastrofu. Mada, ona riba koja mi sleduje i nije tako losa...![]()
Originally posted by GolaEvazeno,dosla je zima...oblaci seOriginally posted by A.F.K.A.OBpa za naturiste/ nudiste dragi moj. zar ne vidis da sam Gola Eva
Koji tvoj forum?![]()
Originally posted by FrizerkaodbijamOriginally posted by A.F.K.A.OBTi ces meni zbog vrdanja da svrsis na traumatoloskom
Kad bolje razmislim, necu u manastir. Ako ja odem tamo ova ludaca ce izazvati nuklearnu katastrofu. Mada, ona riba koja mi sleduje i nije tako losa...![]()
![]()
Originally posted by GolaEvazeno,dosla je zima...oblaci seOriginally posted by A.F.K.A.OBpa za naturiste/ nudiste dragi moj. zar ne vidis da sam Gola Eva
Koji tvoj forum?![]()
![]()
Originally posted by GolaEvaEvo me,dotrcala sam iz DIP-a gde sam onoj muskoj gamadi pokazala malo sta je verbalni dzudo:)Originally posted by FrizerkaodbijamOriginally posted by A.F.K.A.OBTi ces meni zbog vrdanja da svrsis na traumatoloskom
![]()
Koji tvoj forum?![]()
![]()
kod mene u stanu 40 stepeni i bas mi prija da se nudiram
![]()
Originally posted by GolaEvaKoje si to pesme prekucavala zeno i kojim povodom
stigla ja iz pakla malo da se ohladim ovde![]()
sta ima decaci i devojcicedesava li se nesto lepo kod vas. ja od jutros napokon imam malo vise vremena za druzenje. zavrseno prekucavanje pesama. doduse nisam zavrsila sav posao ali lakse se dise.
brrrrrrrrr, ovde nema nikoga+zima= begam nazad u pakao do daljnjega![]()
![]()
Originally posted by GolaEva
ja volem neozbiljne![]()
evo jedna moja nadam se da ce ti se svideti, ostale ces citati kad izdam knjigu![]()
vi bi ste mi sudili?
uz reci vaseg laznog morala
pozivom na kajanje bez greha
ponudom ruke krvave vase
da se uzdignem u dubine pakla
koje mi spremate odavno.
vi bi ste me i osudili?
za moj zivot scenu spremate
mojim telom vi bi da zivite
mojim recima da zabranite
da polete i kazu istinu
da saseku sve vase lazi
vasa lazna humana dela,
vasa licimerja uvijena
u celofan od laznog osmeha.
vi bi ste mi jelte,
mozda malo sudili...
mozda u vasim snovima
u vasim ruznim nadanjima,
samo kad bih ja to dopustila
ali ja bih pre i umrla
nego vas sud priznala!
Originally posted by GolaEvaSamo ti pisi i dugo da nam pozivis
hvala frizerkaobradujeme uvek kada se moja pesma nekome svidi, to je uostalom i razlog zasto to radim. da bih podelila sa drugima moj dozivljaj svega oko mene i moja osecanja
![]()
Originally posted by GolaEvaCao Evice.Bila sam banovana sedam dana.Nisam dobila obavestenje ni opomenu.Verovatno sam udarila na neku zasticenu vrstu za debelom zaledjinom.
opet nikoga nemasteta bas. a ja sam htela da zovem na pice da dodjete sa nama nudistima. ali ok neki drugi put, ako bude zainteresovanih.
frizerka pa gde si bwe ti? ne mogu nikako da te vidim on line. kiss za sve narode i odoh da se malo nafrackam za izlazak![]()
Originally posted by GolaEvaNema problema.Samo ti sredi te obaveze i dodji da caskamo.
pozdravcic frizerka. ovih dana privodim kraju sve oko osnivanja pa sam malo vise zauzeta oko organizovanja osnivacke skupstine. ali nisam zaboravila na tebe i ostale sa ovog foruma.
kiss
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!