- 28 Nov 2006, 00:51
Pa ako ga ti ne budes kuvala, budi sigurna da ga necu jesti nigde drugde. 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Frizerkaa jel piletina ? mislim A.F.K.A.OBOriginally posted by jukieJaoj,pa tom opisu mi odgovara A.F.K.A.OBOriginally posted by FrizerkaSad mi se jede pečeno pile...
Ona se tusira,a sta ti radis?
Pechesh se u pechenjari (solarijumu)ali ne ono kupljeno kod nas na ćošku koje nije slano i ima ukus na vodu...
![]()
Nije sa coska,posoljen je i ima odlican ukus![]()
Originally posted by Frizerkaodma ga salji u kucu kod onih pacijenticaOriginally posted by A.F.K.A.OBJedi ga gde hoces,a u nasoj kucu ga neces jesti.
Pa ako ga ti ne budes kuvala, budi sigurna da ga necu jesti nigde drugde.![]()
Sve malter i plocice pootpadale od tvojih "spontanih prasaka"
Originally posted by GolaEvaPoslacu ga u kucu Big SisterOriginally posted by Frizerkaodma ga salji u kucu kod onih pacijenticaOriginally posted by A.F.K.A.OBJedi ga gde hoces,a u nasoj kucu ga neces jesti.
Sve malter i plocice pootpadale od tvojih "spontanih prasaka"![]()
Originally posted by GolaEvaAha. Ma, samo ga ja tako zovem, sramota ga pred ljudima, jer je on pravi soko!Originally posted by A.F.K.A.OBkome ? njemu? mislim golubu
Ma to mu ja samo tako tepam...![]()
![]()
Originally posted by FrizerkaOriginally posted by GolaEvaPoslacu ga u kucu Big SisterOriginally posted by Frizerkaodma ga salji u kucu kod onih pacijenticaOriginally posted by A.F.K.A.OBJedi ga gde hoces,a u nasoj kucu ga neces jesti.
Sve malter i plocice pootpadale od tvojih "spontanih prasaka"![]()
da mu:
-Jelena Karleusa rasiri kukove da budu ko njeni
-Ceca povuche za bradavice da mu porastu grudi
-Tina Ivanovic da mu cepka dlake,jednu po jednu i peva "Extra"
dok joj pomaze Sanja Maletic i pevusi "Mladji,treba mi neko malo mladji"
-Suzana Mancic da mu vadi jaja iz bubnja
-Bebi Dol,da ga shibne po guzi i zapeva "ja dacu krv ,srecu suze i znoj"
-A Bobicka i Isidora,nozem ispisu roman,jedna spreda,druga pozadi![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBznam ja i mrmot se isto stidi kada zamotava cokoladuOriginally posted by GolaEvaAha. Ma, samo ga ja tako zovem, sramota ga pred ljudima, jer je on pravi soko!Originally posted by A.F.K.A.OBkome ? njemu? mislim golubu
Ma to mu ja samo tako tepam...![]()
![]()
Originally posted by A.F.K.A.OB
Da, da, samo se vi nadajte da cete zloupotrebiti moje nevino mlado neiskusno telo.
Originally posted by FrizerkaSamo se ti zajebavaj, dolazices ti ispred manastira i moliti, a ja ti necu dati.Originally posted by A.F.K.A.OB
Da, da, samo se vi nadajte da cete zloupotrebiti moje nevino mlado neiskusno telo."Nevinaaa,krja njega mogla bih da ostanem,za zivot celi,uzmi me
bar tebi ne moram da naslikam,koliko te zelim,nevinaaa"![]()
A.F.K.A.OB,zvali ovi iz manastira Sopocani
culi za tebe,tako da si dobio jednokrevetnu![]()
![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBOTVORISE SEEEEEEEEEEEOriginally posted by FrizerkaSamo se ti zajebavaj, dolazices ti ispred manastira i moliti, a ja ti necu dati.Originally posted by A.F.K.A.OB
Da, da, samo se vi nadajte da cete zloupotrebiti moje nevino mlado neiskusno telo."Nevinaaa,krja njega mogla bih da ostanem,za zivot celi,uzmi me
bar tebi ne moram da naslikam,koliko te zelim,nevinaaa"![]()
A.F.K.A.OB,zvali ovi iz manastira Sopocani
culi za tebe,tako da si dobio jednokrevetnu![]()
![]()
pa ce da ti bude zao sto si mi se podsmevala, znas...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!