Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
zavisi koliko je specijalna osoba koju juris. Ako se zeli nesto vise od seksa onda pokusas nekoliko puta, ako zelis samo sex onda to isto :)
Bicu banalan pa reci - ne jebe lep vec uporan.

Verujem da je najveca problematika gay sveta to sto licni dozivljaj sebe nije jednak dozivljaju okoline i u skladu sa tim vecina zivi u svojoj samodozivljenoj savrsenoj lepoti i vrednosti. Ne prilazi vise covek coveku vec covek subjektu.
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam toliko samozaljubljena da uvek pomislim: oh well, nisam ja ta koja gubi :D
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Adenim
Bicu banalan pa reci - ne jebe lep vec uporan.
Ma ja sam pasivan :smeh: :smeh:

Shalu na stranu, nije ti losha konstatacija. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ruku na srce ne spopadam momčad ako ne uočim simpatisanje ... svega sam par puta ludački krenuo ''u kampanju'' i samo jednom sam odbijen. Doduše, do je učinjeno na najprijatniji mogući način, ali sam se ipak osećao povređeno.

Tako da na to ''svaki put'' ne mogu da odgovorim jer se desilo samo jedared ... ovo preko chata ne računam, to može jedino da me zasmeje
Korisnikov avatar
By Deksi
Nikad nisam imao hrabrosti da prvi nekom pridjem tako da nikad nisam dobio korpu....
Uglavnom su mene startovali mada mislim da bi se skroz ubedacio da me neko odbije...ali kao sto kazu "Life goes on!" tako da bii verovatno brzo iskulirao
Korisnikov avatar
By HARP
Ja uvek prokomentarišem.. ma sigurno voli matore, debele i dlakave :smeh:
A, ima i takvih... :D
Mada ne umem da startujem ljude pa i ne zalazim u ta stanja...

Mene više čude oni što me startuju, pa posle nestanu :iskolacen:

Mada kada si ti REI u pitanju znači većina gubi ako te odbije
Honey, you are the best what activ boy can get :)

Ali kao što rekoh, u zavisnosti od ukusa... vraćam se na prvu konstataciju od gore :D
By Ulix
Samo sam jednom bio odbijen; i nisam bio narocito potresen. Koga nema bez njega se moze.

Uostalom... ko moze da mi odoli? :)
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Ulix
Samo sam jednom bio odbijen; i nisam bio narocito potresen. Koga nema bez njega se moze.

Uostalom... ko moze da mi odoli? :)
Znam kad neko Ulixa odbije on se pravi neodoljiv. :pucaodsmeha:

Inace, sto se mene tice, iskuliram, jos se nisam nikada zaljubio pa mi je manje-vise opusteno.
By Ulix
Debela, ala si vickasta danas.:evilwait:
Korisnikov avatar
By mmiki
Debela, ala si vickasta danas. :evilwait:
Aha. :)
By Ulix
Budi vickasta negde drugde.
:cobanica:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ulixandra, opet si nevaljala. :spank:
By Ulix
Prva je pocela. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja se ne sećam kad je mene neko odbio. :D
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Originally posted by Kiwi
ovo preko chata ne računam, to može jedino da me zasmeje
manemoj?:obesen:
By жњ
jednom bila odbijena i zamisli - bolelo je, ali sam prezivela :teletabisi:

hm, pa recimo da ja ne posedujem sujetu one vrste koja moze biti povredjena, ali zaista nemam potrebe da se posle svetim ili nesto dokazujem i maltretiram ljude koji mi nista nisu skrivili, sto 90% ljudi inace redovno radi! nisam osvetoljubive prirode sto se tice tih stvari. devojka mi se svidela, ustvari... zaljubila sam se, pokusala... i popila korpu! bila sam tuzna... hajde iskreno, bila sam skenjana i zestoko sjebana, ali naravno to nisam pokazala. ranu sam zalecila tako sto sam se malo povukla... iskulirala i nastavila sa zivotom apsolutno normalno i sigurna u to da negde iza sedam brda, sedam mora i sedam planina, moja neosvojena princeza ceka samo na mene :icequeen:

čiča miča, gotova priča. aj sad mleko i pravac krevet!! :kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by REI
...shvatam to toliko lichno da degradiram sopstvenu vrednost.

Shta vi mislite o tome?

I kako vi reagujete?
Zavisi koliko mi je stalo do te osobe.

Ako sam se onako baš žestoko zacopala, ondaaaa... Pa jbg, zatvorim se u kuću na par dana, isplačem se i kao nova budem! Mislim, svakog čuda 3 dana dosta. Vrlo brzo se regenerišem u takvim situacijama... Život ide dalje. Ima još riba u moru...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ako me devojka odbije - jebiga, navikoh se.
A da me neki tip odbije mislim da bih se opasno smorio. Prvo bih pomislio da me lozi, i onda bih tri dana cekao da mi posalje poruku "Naravno da sam se salio, jesi li ti normalan?"
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bigirl

Zavisi koliko mi je stalo do te osobe.

Ako sam se onako baš žestoko zacopala, ondaaaa... Pa jbg, zatvorim se u kuću na par dana, isplačem se i kao nova budem! Mislim, svakog čuda 3 dana dosta. Vrlo brzo se regenerišem u takvim situacijama... Život ide dalje. Ima još riba u moru...
Jao isto... :lol:

Strelac :kiss:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
pa sta znam...zavisi koliko mi se ta osoba svidela i od trenutnog raspolozenja.....ako sam extra raspolozen ne bih obratio paznju,wow pa to i ja nekada uradim,stvar ukusa....a ako sam nesto tih dana vec bio u bedaku i ako mi se nakupilo puno stvari eeeeee to ume da bude opasno....:egzorcist:
Korisnikov avatar
By malecka
pa... recimo prvi i jedini put sam bila skroz u down-u (kad me je drugarica na, inace, jako nezan nacin odbila)... ali smo nastavile da se druzimo.... posle bilo necega na jedno vece, njenom inicijativom... i taaako... u sustini ne volim da nekog startujem ma koliko god da mi se svidjao, ako pre toga ne izvidim situaciju... :)
trenutno sam u fazi neke zaljubljenosti... planiram da joj posaljem anonimno pismo... i tako jos neke stvarcice... samo da zna da nekom znaci, posto verovatno nije ni lez ni bi... mada mi se cinilo suprotno u pocetku... u sustini ne mogu tu da budem odbijena, tako da mi je sve jedno....
Korisnikov avatar
By Frizerka
Svaki put kad me neko odbije...
Kazem da ta osoba nije svesna sta je propustila i zapucam u shoping
:hvala: :lol:
By Ulix
Originally posted by ^RAY^
manemoj? :obesen:
Umes li ti pravilno da napises i jednu jedinu rec?
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by ^RAY^
manemoj? :obesen:
Umes li ti pravilno da napises i jednu jedinu rec?
:lol: to se i ja pitam svih ovih meseci...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by REI
Svaki put kad me neko odbije...

...shvatam to toliko lichno da degradiram sopstvenu vrednost.

Shta vi mislite o tome?

I kako vi reagujete?
Manjka ti samopouzdanja... :(

Ne idem baš do degradacije, smorim se svakako... Razmišljam šta bih mogao da uradim (i da li bi to uopšte vredelo, promenilo njegov stav...), da kod sebe promenim nešto na bolje, analiziram koje sam mu to loše signale poslao...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by REI
Svaki put kada me neko odbije...

Taj je teska budala. :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by REI
Svaki put kada me neko odbije...

Taj je teska budala. :lol:

Eh, pa da, u pravu si potpuno... :blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!