Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Iako je bilo ocekivano da uspeh nasih odbojkasica na SP u Japanu izazove veliku paznju na forumu, nisam ocekivao da niko ziv ne primecuje kako nasa muska selekcija tamo gazi sve redom, a nocas je ostvarila i svoju sedmu uzastopnu pobedu protiv Argentine. :mad:
U utakmici drugog kola cetvrtfinala E grupe "plavi" su kao sto rekoh nocas posle 91 minuta igre pobedili Argentinu sa 3-1 (25:18, 25:16, 24:26, 25:17) uz 27 poena najboljeg igraca utakmice, Ivana Miljkovica, i cak sest uspesnih blokova Andrije Gerica.
Slika
Prvu "mec-loptu" za plasman u polufinale izabranici selektora Kolakovica imace protiv selekcije domacina sampionata. Utakmica sa Japanom igrace se nakon jednog dana pauze, u utorak od 10:00h po nasem vremenu.
Kurcu fala neko normalnije vreme. Ne mogu vise da ustajem u 5 ili 6 ujutru. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Ni ja, pa na posao, pa spavanje....

Ali, nije mi zao, sport je to.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
То устајање нас и уби.... :roll:

Добро ја сам до сада гледао једну утакмицу целу и то у премијерном термину. СЦГ - Канада. :boxer:

Мушкарци јесу направили сјајан старт, али то је да кажем и очекивано. Селекција са досадашњим резултатима, као што је наша, напросто мора да се домогне барем нок-аут фазе такмичења. Е сад, једино што би за мене представљало изненађење је када би наши у тој фази одиграли боље против одбојкашких кариока и тако засигурно пуцали на најсјајније одличје. Но, отом потом. За сада супер, али видећемо како теку ствари даље.
By Storm
Iako sam veliki poštovalac lika i dela (i tela) Vujevića i drugih igrača, uopšte ne stižem da pratim svetsko prvenstvo.
S tim što to ima manje veze sa terminima prenosa, a više sa time da sam potpuno pukao što se tiče slobodnog vremena.
:zacepi:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Storm
.......potpuno pukao što se tiče slobodnog vremena.
:zacepi:
Blago tebi. Ja sam mrtav covek.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Plavi danas u 10 sati nastavljaju pohod, a protivnik im je selkcija Japana.
Ostali parovi:

Grupa E:
03:00h Kanada - Portoriko
05:00h Argentina - Tunis
07:00h Rusija - Poljska
10:00h Srbija i Crna Gora - Japan

Tabela:
1. SCG 10 bodova
2. Poljska 10
3. Rusija 9
4. Japan 9
5. Portoriko 6
6. Kanada 6
7. Argentina 5
8. Tunis 5

Grupa F:
03:00h Bugarska - Francuska
05:00h Nemacka - SAD
07:00h Brazil - Italija
10:00h Kuba - Ceska

Tabela:

1. Bugarska 10 bodova
2. Brazil 9
3. Italija 9
4. Francuska 9
5. Nemacka 7
6. SAD 6
7. Ceska 5
8. Kuba 5
Korisnikov avatar
By Frizerka
Gledala sam nase odbojkase i toliko sam se uzivela,da sam skocila ispred Tv-a i ushinula sisu,pa sad stavljam meleme :sise:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Хм.... мислим да нам треба мало калкулације у ове задње две утакмице, како бисмо избегли "кариоке" у полуфиналном сусрету. Како се овде формирају парови за полуфинале? Јер Е1-Ф2 и Ф1-Е2 или ?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
Хм.... мислим да нам треба мало калкулације у ове задње две утакмице, како бисмо избегли "кариоке" у полуфиналном сусрету. Како се овде формирају парови за полуфинале? Јер Е1-Ф2 и Ф1-Е2 или ?
3:0! :yay:
Sa Poljacima se borimo za prvo mesto u grupi, a posle ako se ne varam u nokaut fazi ide klasicno ukrstanje sa F grupom.
I da Poljaci se zesce namucili sa Rusima. 3:2.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
А "плави" су се баш истриповали око сусрета са домаћима. :cowboy:

Бугарска се развила задњих неколико година, али да ће Бугарска бити на табели испред "кариока" то нисам ни могао да слутим. :gatara:
By ~ Le Saint X ~
Pratim, naravno...
moj omiljeni sport - kolektivni...
i od 97/8 ne propustam ni jedno prvenstvo!

a najvise ocekujem duel sa Italijom!
Zbog MAstrandjela! :P

:zastava:
Korisnikov avatar
By Kupper
Molim unapred malo manje prznje, Zvrletu posebno:D. Poljaci nas deru gde god nas vide u poslednje vreme. Znaci, da sacekamo.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Renoir
Pratim, naravno...

Zbog rasporeda i rivala u poslednjem kolu sve prognoze kazu da ces ostati uskracen za Mastrandjela:)
Korisnikov avatar
By mary
Devojke sam ustajala da gledam direktan prenos, momke me vala mrzi(al` cim otvorim oci proverim rezultat na mobu), a i navikla sam da sve pobedjuju te uglavnom odgledam snimak. I super mi je sto su skoro svi(i klupa) igrali skoro ravnomerno tokom prvenstva, znaci da imamo veoma kvalitetan tim i buducnost, jer ima bas mladjanih.
Ja bih vise volela da "dobijemo" Brazilce u polufinalu nego Bugare(vec drugu godinu su mnogo opasni).

@Zvezdas,
i nisu Srpski odbojkasi, vec SCG. Ok da je to napisano u temi kod devojaka, jer su sve Srpkinje, ali kod momaka ima i Crnogoraca, zasigurno Vujevic i trener.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Kupper
Originally posted by Renoir
Pratim, naravno...

Zbog rasporeda i rivala u poslednjem kolu sve prognoze kazu da ces ostati uskracen za Mastrandjela:)
e, bre, Kupper...sto me tako neprijatno iznenadi!

U svakom slucaju, pratim Italiju... :)

I Pujol iz Francuske je CUTE!
Korisnikov avatar
By Kupper
Mislis da meni nije zao? Eh....Mozda se desi neki ludi obrt:molise:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Slika

Mastrangelo-a ћемо да гледамо на РАИ спорту.... барем до даљњег. :eu: :nope:

А СЦГ је као што сам се прибојавао добила након пораза од Пољске (3:0) Бразилце за противнике у полуфиналу.... :nazalost:
Korisnikov avatar
By Kupper
Slika

Mastrangelo-a ћемо да гледамо на РАИ спорту.... барем до даљњег. :eu: :nope:

А СЦГ је као што сам се прибојавао добила након пораза од Пољске (3:0) Бразилце за противнике у полуфиналу.... :nazalost:
Na zalost, bio sam u pravu. Jaki su kao zemlja vec dugo.

Off - Blue, druze, iskljucili su mi tel.
Korisnikov avatar
By sofia
valjda ce Vanja malo da ih podstakne:mad:protiv Brazila
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by obecata
valjda ce Vanja malo da ih podstakne:mad:protiv Brazila
Pomolicu se bogu. :molise:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Мада мени отац каже: "Ћути боље Бразилци него Бугари. Бугари су јачи."

Ја нисам знао шта да кажем на то. :blenta:
Korisnikov avatar
By Kupper
Мада мени отац каже: "Ћути боље Бразилци него Бугари. Бугари су јачи."

Ја нисам знао шта да кажем на то. :blenta:
Nimalo nije iskljuceno da nije covek u pravu. Jedino sto je nama mnogo lakse da igramo s jakim Bugarima nego sa Brazilom. Brazil i Kuba su nam kao kosty u grlu. Ali, kako su nasi igrali imamo cemu da se nadamo. Poljaci su zvezda ovog turnira, ma sta uradili na kraju.
Korisnikov avatar
By mary
ne znam za vas, ali ja sam se mnooogo iznervirala :flaming:
onaj nas servis... :hand:
bar da su bolji od nas, pa da kazes - neka, sve cool. a ne ovako :(
Korisnikov avatar
By west end
svi uslovi su bili da se bar do finala dogura odlicni igraci, raspoerd u predtakmicenju da ne moze biti bolji:maca:...zasto je Crnogorac kolakovic postavljen za trenera reprezentacije :flaming: :flaming: :klux: tu treba traziti rezultate losih igara reperezentacije Srbije :rida:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Репрезентације Србије не постоји. Још увек. А у овој екипи, има и цногорских држављана. За разлику од женске репрезентације СЦГ.

Момци пуно среће против Бугара!!!!!!!!!!!! :zen:
By ~ Le Saint X ~
bas sam razocaran...
najgore moguce mesto...
i jos, Bugari treci!

Bice bolje!:hekla:
By Paris
Originally posted by ZvezdasBG
Iako je bilo ocekivano da uspeh nasih odbojkasica na SP u Japanu izazove veliku paznju na forumu, nisam ocekivao da niko ziv ne primecuje kako nasa muska selekcija tamo gazi sve redom, a nocas je ostvarila i svoju sedmu uzastopnu pobedu protiv Argentine. :mad:
Vidis dragi moj malo ti je ovo bilo preuranjeno. Gazili su sve redom, ali su prsli kad je bilo najvaznije. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!