Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By RED BUTTON
... da li vam je to Sexy?

Pojavi se neko i bez ikakvog povoda odbrusi nekome nesto, izvredja - mozda mastovito, mozda ne ....

Sta vi kazete ?

E ako mu je rekla / rek`o ?

Da li je to izraz inteligencije, personality, jakog karaktera ... osoba je vise vredna mozda, ili su to samo kompleksi ..... ili jednostavno uticaj Skupstine i trenutne mode u politici / estradi ???

Koliko cenite nekoga po nastupu da svi drugi manje vrede ?

Koliko je to sexy ??? :zmija: :zmija: :zmija: :zmija: :zmija:
Korisnikov avatar
By unic0rn
joj to zavisi, ako je smisleno i sa stilom moze da nalozi :eya:
Korisnikov avatar
By Delete
Meni ne smeta ako osoba iz moje okoline bude nekad (preterano) arogantna. Znam neke koji imaju frku sa kompleksom vise vrednosti, pa mi je nekad jako simpaticno kad tako odbruse nekom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa ne znam, ja sebe smatram sexy i umem tako nesto da uradim :)
pa to je sexy, bezobrazno i zavodljivo zar ne ? :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
ne mislim na bas vredjanje, nego vise kao izazivanje recima i pogledom uz to :friends:
By Lemur
:regan:

Ne podnosim aroganciju, cak sta vise, prezirem takve ljude!
By жњ
ne podnosim takve ljude i mrzim kad prisustvujem nekom ponizavanju. psihopatske fore
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
arogancija?Ko je izmislio tu idiotsku osobinu?mrzim je ..i the end
Korisnikov avatar
By Dina
Ne podnosim kad neko druge ljude ne uvazava, takve osobe smatram nekulturnim, nevaspitanim, takodje verovatno nedovoljno intelektualnim, a uz to imaju i manjak empatije. Npr. ja imam obicaj da u zivotu ili na forumu izignorisem takve osobe, ne vidim zasto bih ja komunicirala sa osobama koje ne pokazuju dovoljno postovanja prema meni, osoba moze da bude dosetljiva i uz postovanje sagovornika. Pretpostavljam onda da i drugi ljudi to rade, pa se sva ta dosetljivost i bistrina arogantnih sastoji u tome sto drugi ljudi ne zele da postupaju kao oni. I naravno nije mi ni malo sexy, niti privlacno...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Poshtujem jak STAV, oshtro izrazavanje, zastupanje mishljenja ali bezobraznu stoku, koja misli da gazenje preko slabijih (to misli da je neko slabiji) je plemenit sport, ne mogu da gledam ochima.
Korisnikov avatar
By Deksi
ne volim arogantne osobe,jednostavno se ja ne osecam lepo u njihovom prisustvu, svaki razgovori sa takvim osobama me samo zamaraju i opterecuju.....
Iskreno to mi ne treba...:nono:
By Storm
Uopšte ne volim aroganciju.
Potpuni turn-off u svakom smislu.
Korisnikov avatar
By Paki
Još se nije oglasila forumska majka prefinjene arogancije... :snob:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Storm
Uopšte ne volim aroganciju.
Potpuni turn-off u svakom smislu.
Baš tako.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Prihvatam ljude kakvi su, volim ljude sa jezikom shto duzi to bolji.
Bolje biti arogantan, i biti svoj, nego se sa svima slagati i biti licimeran.
Cenim osobine koje nisu u skladu sa masovnim razmishljanjima.
Za neke osobine pamet je presudna, za druge samo ugao rashirenih nogu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
svi smo mi arogantni, to nam je u prirodi. nijedan uspeh koji smo postigli u životu ne ide bez te cene. i to je to.

ovako kako je to RED BUTTON napisao, nisam siguran da priča o aroganciji. arogancija je kad sebe previše ceniš, a ne kad druge ponižavaš. ovo drugo je totalna glupost i pokazatelj neosvešćenosti osobe. ne volim ljude koji se tako ponašaju, jer su potpuno fejk.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Znam par arogantnih osoba,koje su ispod tog oklopa veoma dobri i osecajni ljudi,nisu kompleksirani i slicno,a ta arogantnost je bas sexy :up:
Najgori su oni slatkorecivi koji se svuda poltronishu.
Korisnikov avatar
By HARP
Arogantni su obično i manipulativni, tako da uvek mogu biti poklopljeni :nokti:
Korisnikov avatar
By Deepblue
Da li je neko gledao Meril Strip u "Djavo nosi Pradu"? Ako sam ranije i imao ambivalentna osecanja prema aroganciji, sada mislim da moze da bude nevidjeno cooool ako je iole opravdana.

Mada, da ne zaboravimo: It's nice to be important, but it's more important to be nice. :trep:
Korisnikov avatar
By M M and I
Arogancija...nije mi nimalo sexy...a nije ni uzbudljiva...cak ni zanimljiva...samo nekad zna da bude korisna...
Samo arogancijom sam mogao da se borim protiv jedne salteruse na filoloskom kad sam ono jednom pre nekoliko godina studirao na kaedri za srpski jezik i knjizevnost na BU. Samo arogancijom mozes da se nosis sa dobrim delom zaposlenih u JAT-ovim agencijama (misle koze, najcesce su zene, da su neka faca jer su dobile posao da prodaju JAT-ove karte u inostranstvu - ha :dude: )...To su uglavnom situacije kad su osobe, sa kojima si na neki nacin i iz nekog razloga primoran da komuniciras, jako arogantne i to uvek. Onda mozes samo im vratios istom merom.

Inache ne - ne smatram aroganciju sexy pojavom.
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Sta je najbolja reakcija na neciju aroganciju ????????????????
Korisnikov avatar
By V25
U globalu ne volim kada je neko arogantan... Neko jednostavno tako voli da se izražava pa ga treba razumeti i ne treba mu uvek uzeti za zlo... Isto tako, arogancija ume i da povredi...
Korisnikov avatar
By Sky123
ne obracam paznju na nize oblike zivota...
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Beogradjanin18
U globalu ne volim kada je neko arogantan... Neko jednostavno tako voli da se izražava pa ga treba razumeti i ne treba mu uvek uzeti za zlo... Isto tako, arogancija ume i da povredi...
Same here.... :zid:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Morgan Le Faye
Prihvatam ljude kakvi su, volim ljude sa jezikom shto duzi to bolji.
Bolje biti arogantan, i biti svoj, nego se sa svima slagati i biti licimeran.
Cenim osobine koje nisu u skladu sa masovnim razmishljanjima.
Za neke osobine pamet je presudna, za druge samo ugao rashirenih nogu.
:up:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Dina
Ne podnosim kad neko druge ljude ne uvazava, takve osobe smatram nekulturnim, nevaspitanim, takodje verovatno nedovoljno intelektualnim, a uz to imaju i manjak empatije. ...

.... Pretpostavljam onda da i drugi ljudi to rade, pa se sva ta dosetljivost i bistrina arogantnih sastoji u tome sto drugi ljudi ne zele da postupaju kao oni. I naravno nije mi ni malo sexy, niti privlacno...
:up: ..kako ne bih ponavljao vec napisano!
Korisnikov avatar
By Mars
Arogancija me intrigira tek toliko vremena koliko mi je potrebno da zagrebem ispod površine i uverim se da tamo nema ničeg.
Korisnikov avatar
By Zoe
Smatram je krajnje nepotrebnom i najcesce neutemeljenom. Slozicu se sa Dinom u svemu sto je napisala :up:
Ja nisam takva cak ni sa salterskim sluzbenicima, u stvari, kod mene nema arogancije nego samo iskrenog iznosenja stava. Arogancija je pomalo bolestan, isfrustriran nacin da ih covek izrazi.
Nikako nije sexy.......:neto:
Korisnikov avatar
By V25
Arogantni ljudi se često brane od okoline na taj način ili prosto žele da budu zapaženi... Ponekad to ume da bude simpatično, kada je u granicama normale...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!