Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Jedna veza mi je bila takva na momente, a na momente sjajna. Otisla sam bez kajanja. Bude mi zao zbog onih lepih momenata, ali kad se setim ostatka... Uh! :prst:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Da... :jbg:
Originally posted by QueerQue
To su iskompleksirani likovi i jako slabe osobe. hrane se tudjom "patnjom" da bi skrenule paznju sa svoje sopstvene ...
Upravo tako :up:
mene one (te osobe) podsecaju na sida-osvetnike.
Ja upravo o takvoj osobi mislila...samo shto nije podsecjala vecj bila bash to- sida-osvetnik...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Adam*
Ljubav je jako jaka stvar i moze coveka da dovede do nekih postupaka koji i nisu normalni jer kada si zaljubljen ti NISI NORMALAN.......sve gledas kroz ruzicaste naocare i mozes da se gadno prevaris..........tako da je sve po meni razumljivo naravno ako postoji razlog i to debeo........najgore je izigrano poverenje.......to moze coveka da dovede do stanja u kojima je potuno rastrojen..........
Korisnikov avatar
By Kitee
Oh da, bila svedok takvog jednog para...
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by xyz
ljude koji imaju potrebu da povredjuju, ponizavaju ili unistavaju osobe sa kojima su u vezi?
Naravno, i to ne samo osobu sa kojom su u vezi, nego i osobe sa kojima se ta osoba druzi.....
Korisnikov avatar
By Dirrty
.....na 200 evra? nisam nazalost, ali nadam se da hocu u skorije vreme. a moze i vise od 200 :)
Korisnikov avatar
By Adam*
Ljubav je vrlo osetljiva stvar ...samo toliko
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
JOK

nekako ne stignemo ni da se upoznamo

vidjao sam take - to je nesto najodvratnije

i uopste nije sexy:elf:
Korisnikov avatar
By someone
DA.Na zalost,zadesilo me je to u prvoj vezi i od onda se josh uvek oporavljam.Shta reci osim,daleko joj lepa kuca :) moje saucheshtje novoj zrtvi,samo chekam kada ce joj se vratiti istom merom :djavo:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by RED BUTTON
.....

i uopste nije sexy:elf:
Ali moze biti... :vestica: :wink: za razliku od arogancije... :wink: Samo sto o ukusima ne vredi raspravljati...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!