Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Lotos vs Floyd ?

Floyd
11
12%
Lotos
72
77%
Nijedan
11
12%
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ko sto neko vec rece kako se ovo moze porediti???
nisu to dva folk kluba pa da se pita koji je bolji,
niti su dva kluba sa stranom muzikom...

zna se ko ce ici gde i veliki deo gay mase je podmiren...

e sad, kad bude otvoren jos neki klub on moze biti konkurencija jednom od ova dva... a mozda i ne, ako se bude pustala novija MTV muzika, jer po prici cujem da je u LOTOSU uglavnom starija... al kad odem i sam dozivim moci cu da pricam dalje...

anyway, glasah za Lotos (aka Alliance...) jer hocu da dam podrsku prvom gay klubu koji pusta samo stranu muziku
:sesir:
By жњ
Originally posted by lthr_yu
Drago mi da postoji i FLOYD. Sva sreca da masa koja slusa narodnjake ne dolazi u LOTOS nego u onu jezivu rupu na autoputu. I voleo bih da se ta jeziva rupa ne zatvori da ne bi ta masa dosla u LOTOS.

U got the point! :up:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By bgg
1glas za floyd dokazuje da folk rulja ne zna upaliti komp:djavo:
Korisnikov avatar
By Duh_u_boci
Ma ko da je bitno koji klub je bolji!
Samo nek ih ima,hehe
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by bgg
1glas za floyd dokazuje da folk rulja ne zna upaliti komp:djavo:

pre bih rekao da tu rulju boli kurac sto par tetaka ovde raspravlja sta je bolje a sta ne... ljudi koji zive virtuelni zivot i cavrljaju......
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Duh_u_boci
Ma ko da je bitno koji klub je bolji!
Samo nek ih ima,hehe
Na kraju ti i jesi u pravu...
Da nema Lotosa i Floyda svi bi zajedno ovde kukali kako nemamo gde da izadjemo...
Korisnikov avatar
By Sunce
Nikad nisam bio u Floydu, a Alliance klub mi je dopada! Tako da glasam za Alliance klub!
Korisnikov avatar
By m..
Lotos! U Floydu nisam ni bila (niti nameravam) Zasto: u Lotosu nema narodnjaka, obezbedjenje jos nije prebilo nikog, postoji iskljuivo zensko vece, Z. pusta muziku :) , a kako cujem sad ce biti i projekcije filmova. Malo li je?
Jedina velika zamerka je na WC, ok sad postoje vrata na istom, ali ne mogu da se zakljucaju. A i papir ima tendenciju da nestane oko dvojke.

PS Gde se dede ona shipka?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by m..
Ma dve šipke i dva kaveza ... :sigh:

... Al' ok, Swannie mi je za petak namenila ulogu jedne od nestalih šipki, pa izvol'te, navalite! :eya:
By petarpan
Ipak... Drago mi da postoji i FLOYD. Sva sreca da masa koja slusa narodnjake ne dolazi u LOTOS nego u onu jezivu rupu na autoputu. I voleo bih da se ta jeziva rupa ne zatvori da ne bi ta masa dosla u LOTOS. Dosta mi je tetaka... Video sam juce u LOTOSu onu usranu tetku sto vodi onu emisiju sa maskama i sta vec i sva je bila neraspolozena... JBG... nema narodnjaka-go to FLOYD
A da... Biti tetka i feminiziran nije isto
Povedi racuna koga nazivas "usranom tetkom". On je tamo bio primecen (kao i svuda gde se pojavi), a ko je tebe primetio, osim onih sa kojima si dosao, ukoliko si uopste dosao sa nekim. Mozete mu samo zavideti na karijeri, lepoti, kesu, uspesnoj vezi i jos mnogo, mnogo cemu. Ako si vec gubitnik potrudi se da to promenis umesto sto mrzis i vredjas uspesne.
By petarpan
Uh zasto dozvoljavam da mi ovakvi likovi dizu pritisak?
Korisnikov avatar
By mili86
ma opusteno pero,.,,, to je ovde normalno

:tehno:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by mili86
mislim da je totalno bezveze raspravljati u ovoj temi pogotovu oko dva gay mesta... sve ovo lici na marketing za Dz.... u svakom slucaju sto vise to bolje a ljudi ce sami da odluce gde ce... meni je mnogo vaznije s'kim nego gde....

a ako moram da biram,,, ja glasam za ZARA-u i TERRANOVA-u.... tamo uvek sretnem OK ljude

Stop Fucking Go Shopping

:soping::
Marketing za DZ? Pa bolje i to nego ti sto se uvlacis Dachi da bi dobio jedan besplatan sok

A nisam ni mislio da si za neko bolje mesto od TERRANOVE (ne racunajuci javni WC)
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by petarpan
Ipak... Drago mi da postoji i FLOYD. Sva sreca da masa koja slusa narodnjake ne dolazi u LOTOS nego u onu jezivu rupu na autoputu. I voleo bih da se ta jeziva rupa ne zatvori da ne bi ta masa dosla u LOTOS. Dosta mi je tetaka... Video sam juce u LOTOSu onu usranu tetku sto vodi onu emisiju sa maskama i sta vec i sva je bila neraspolozena... JBG... nema narodnjaka-go to FLOYD
A da... Biti tetka i feminiziran nije isto
Povedi racuna koga nazivas "usranom tetkom". On je tamo bio primecen (kao i svuda gde se pojavi), a ko je tebe primetio, osim onih sa kojima si dosao, ukoliko si uopste dosao sa nekim. Mozete mu samo zavideti na karijeri, lepoti, kesu, uspesnoj vezi i jos mnogo, mnogo cemu. Ako si vec gubitnik potrudi se da to promenis umesto sto mrzis i vredjas uspesne.
Kako da ga ne nazivam usranom tetkom kad to i jeste. A NARAVNO da su ga svi primetili kad je odudarao od mase: SMORENA TETKA na mestu gde se svi zabavljaju. Takva primecenost mi ne treba.

PS. Ja ga ne MRZIM. Stavise, ne mrzim nikoga. Cak ni onu nakazu Mili86. Ipak, mislim mogu da biram ko ce mi biti simpatican, a ko ne.

PS2. A otkud ti znas da li sam ja gubitnik ili ne? Za tvoju informaciju ja imam super posao, odlicnu platu, fenomenalne prijatelje i ponosim se onim sto imam i sto sam stvorio u zivotu. Not that it's any of your business
By petarpan
Ma ti si bre usrani gubitnik, a tvoj minus je sto to ne provaljujes. On uvek odudara od okoline jel je lepsi i nabudzeniji od svih tamo zajedno. Mozes samo da mu zavidis. Bolje za tebe da te ne sretnem negde jel ces pojesti svaku uvredu koju si izrekao za njega zajedno sa sopstvevenim zubima PEDERCINO.
Korisnikov avatar
By Paki
Stavise, ne mrzim nikoga.
lthr_yu
Trenutno mrzim: PETARPAN
Pa kako sad to može? :puzzle: Kako? Kako? :iskolacen:

:giggle:
By Swanheart
Originally posted by Paki
Originally posted by m..
Ma dve šipke i dva kaveza ... :sigh:

... Al' ok, Swannie mi je za petak namenila ulogu jedne od nestalih šipki, pa izvol'te, navalite! :eya:

ti to raspisujes konkurs? :hmm:

:eviltrep:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa kao... zvanično... onaj fazon, Službeni Glasnik i tako to..... :giggle:
By RACABG
predlazem da se u znaku zabrane reklamiranja bez saglasnosti sa urednistvom sajta sve teme gde se na ovakav ili bilo koji drugi nacin pravi pozitivna ili negativna reklama zatvore do daljnjeg sve teme u kojima se na bilo koji nacin spominju klubovi u beogradu.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Paki
Stavise, ne mrzim nikoga.
lthr_yu
Trenutno mrzim: PETARPAN
Pa kako sad to može? :puzzle: Kako? Kako? :iskolacen:

:giggle:
Sarkastican sam :)

Stvarno ne mrzim nikoga. Ali drago mi je sto je banovan
Korisnikov avatar
By Hys.
sta reci..... :whatever:
i definitivno alliance...
sto se tice muzike, osoblja...jedina zamerka kao sto rece m..-vrata ne mogu da se zatvore pa radim trik sa nogom-i upala sam neduznoj devojci u wc koja trik izgleda ne zna:grin:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Bio juche u Lotosu, bejashe odlichno!!
:evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Sutekh
Bio juche u Lotosu, bejashe odlichno!!
:evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle:
:hug:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by devokICA
sta reci..... :whatever:
i definitivno alliance...
sto se tice muzike, osoblja...jedina zamerka kao sto rece m..-vrata ne mogu da se zatvore pa radim trik sa nogom-i upala sam neduznoj devojci u wc koja trik izgleda ne zna:grin:
Daj mi objasni taj trik, ocajna sam! Ja sam praktikovala trik sa drzanjem za kvaku, medjutim neki tenk me povukao u sred radnje zajedno s vratima, sto se lose odrazilo na suvocu moje desne nogavice (da to tako srocim). Jos sam bila neprijatna prema nekoj devojci koja se nesrecnim slucajem zatekla tamo.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ja jos nisam koristio zenski WC iako sam video mnoge tipove koji tamo ulaze:D :P :D
By us3r_101
Glasala sam naravno za Lotos, Floyd mi se taaaaako zgadio, jos odavno, a posebno pre par nedelja kad me naterala ortakinja da odemo...oh how I hate security...strasno... :giljotina:

Floyd :down: :kletva: :nope:

Lotos :dj: :jerry:

Nisam dugo bila u Lotosu, ali znam da je tamo zagarantovan provod, dobra muzika i najbitnije - dobro obezbedjenje.

:rock: :mini:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!