Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Hm...da....

Cesto svi mi naletimo na taj tzv."neobavezni" sex...

E mene zanima koliko cesto volite nekoga?
Da li se za sex odlucujete samo u slucaju da nekoga volite,da ste zaljubljeni i sl.ili se sve vodi na sam sex za zadovoljavanje potrebe? :)

:apprentice:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
kako ubode temu, svaka cast

ja sam oduvek gledao sa odobravanjem na Neobavezni Sex i mislim da svi ljudi treba da ga upraznjavaju.

al kad se zaljubis to je sasvim druga prica

JA KAD SE ZALJUBIM ! ........ nema teorije da mi NS padne na pamet, cudo!

eeeeeee, sta sam sve propustio jer sam bio zaljubljen ... bruka
Korisnikov avatar
By Dirrty
xm...
u pocetku je bio sex sex i samo xex
a sada iz zaljubljenosti, i li ljubavi ako do toga dodje :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
ali ima izuzetaka kada mi se neko svidi, a ne zeli nista vise, moram :)
ipak sam ja samo smrtnik :(
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Zavisi, mogu da volim i bez sexa.
Ne mogu da se jebem bez ljubavi.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by nemke18god
Hm...da....

Ja ne znam na koga ti naleces i koja ti duzina naslona odgovara,ali ima ljudi koji nisu u tvojoj grupaciji.Mozda je tvoja populacija brojnija,ali na livadi je uvek bilo vise trave,a manje sumskih jagoda.Jagode su delikates,a travu pase svaka stoka koja naidje.
:sekirica:

Sex je deo ljubavi,koje su "radnice sa coskova" iz nje izdvojile.Nekad su takve kovitlale tasnicama,dok su danas metamorfozirale i postale sofisticiranije u izgledu i fasadi,a jos extremnije u ponasanju.

Ljubav je dokaz inteligencije jer čovek bez ideja i prostak bez vaspitanja, ne mogu biti zaljubljeni pošto je ljubav najveća mudrost i najfinija duševnost.
Korisnikov avatar
By Zoe
Vec sam ranije govorila o ovome.......:kafa:
Korisnikov avatar
By V25
Nemam nista protiv neobaveznog sexa, ali mnogo mi je lepse sa osobom u koju sam zaljubljen ili koju volim...
By Çâðê_DUP
Originally posted by Frizerka
Hm...da....

Sex je deo ljubavi.
Ljubav je dokaz inteligencije jer čovek bez ideja i prostak bez vaspitanja, ne mogu biti zaljubljeni pošto je ljubav najveća mudrost i najfinija duševnost.
:up:

ma kakav "neobavezan seks"? sta je to? a sta je seks sa obavezama? za "potrebu" imam vibrator, prste, japanske kuglice, a seks upraznjavam kad sam zaljubljena/volim. iskljucivo tada. ili, makar, da postoji jaka fizicka privlacnost, ali opet bih zelela "nesto vise".

ne osudjujem to, ali ... ne mogu-jbg. pokusala sam i bilo mi je odvratno, tako da znam i zasto to pricam (u svoje ime, naravno)- a ko voli, nek' izvoli, samo ponavljam, da ja to NE RAZUMEM. (narocito kod zena)
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Hm...da....

Ja ne znam na koga ti naleces i koja ti duzina naslona odgovara,ali ima ljudi koji nisu u tvojoj grupaciji.Mozda je tvoja populacija brojnija,ali na livadi je uvek bilo vise trave,a manje sumskih jagoda.Jagode su delikates,a travu pase svaka stoka koja naidje.

Sex je deo ljubavi,koje su "radnice sa coskova" iz nje izdvojile.Nekad su takve kovitlale tasnicama,dok su danas metamorfozirale i postale sofisticiranije u izgledu i fasadi,a jos extremnije u ponasanju.

A ocigledno da ti imas neke komplekse....
Zivi svoj zivot i pusti druge da zive...
Ako je tebi lepo i meni je...sta si odmah krenula da vredjas kao da si se u tome pronasla...ko zna...

Idi :pegla: ...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ne mogu sebe da zamislim u situaciji u kojoj spavam sa osobom koju sam prvi put u životu video i koju nikada više neću videti. Lakše mi je i da nemam sexualne odnose duže vreme, nego da upražnjavam "neobavezni sex".

Ja sex doživljavam kao deo ljubavi (ili zaljubljenosti), te ga mogu jedino i samo upražnjavati sa partnerom.
Korisnikov avatar
By coka
veoma lako mogu da zavolim nekoga i sex upraznjavam iskljucivo kad nekog volim ili sam bar zaljubljena. Sto se neobaveznog sexa tice nemam nista protiv i nije da sebe ne mogu da zamislim kako ga upraznjavam ali eto nisam do sada imala ni priliku ni potrebu za njim :meda:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Hm...da....

A ocigledno da ti imas neke komplekse....
Zivi svoj zivot i pusti druge da zive...
Ako je tebi lepo i meni je...sta si odmah krenula da vredjas kao da si se u tome pronasla...ko zna...

Idi :pegla: ...
Niti sam te vatala niti drzala,samo sam rekla to sto mislim,a komplekse pronalazim kod tebe,ne kod sebe,jer ja za razliku od tebe dete moje,znam da kazem NE,dok ti kliznes odmah niz tobogan. :fuckbed:

Zato zivi svoj zivot i cedi te bubuljice.Razumem te da tako bulaznis, jer su ipak hormoni dominantniji....HORMONI LETE KO BALONI...A TI SI URNEBES

Slika
By Dionysus
Odvratna je slika :(
Nisam do sada imala sex bez ljubavi i prosto radi sexa. Samo iz ljubavi. U principu nemam nista protiv, ako nekoga to ispunjava, ali ja licno nemam zelju za tim. Bar za sada.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Niti sam te vatala niti drzala,samo sam rekla to sto mislim,a komplekse pronalazim kod tebe,ne kod sebe,jer ja za razliku od tebe dete moje,znam da kazem NE,dok ti kliznes odmah niz tobogan. :fuckbed:

Zato zivi svoj zivot i cedi te bubuljice.Razumem te da tako bulaznis, jer su ipak hormoni dominantniji....HORMONI LETE KO BALONI...A TI SI URNEBES

[/quote]

Pitam se sa kog si ti drveta sisla...
Ne mogu da se raspravljam sa tobom posto vidim da si ti raspolozena za to...
A slobodno zaobidji moje teme kada mislis tako...nemam ja nista protiv:)
Pozdrav:yay:
Korisnikov avatar
By Frizerka

Pitam se sa kog si ti drveta sisla...
Ne mogu da se raspravljam sa tobom posto vidim da si ti raspolozena za to...
A slobodno zaobidji moje teme kada mislis tako...nemam ja nista protiv:)
Pozdrav:yay:
[/quote]

Ja sam sisla,a ti ocigledno pao :zacepi:
Iznela sam svoje misljenje,koje se kosi sa tvojim i prihvati to
Stavi lizalizu u usta i zaobidji me :seronjo:
Korisnikov avatar
By Frizerka
xaxax...da,da.... :lood: :pegla: :zakljucano:
Slika

ODRASTI MLADI [VE]SELJACE
By Swanheart

da se nadovezem...
"...Ljubav je zato uvek bila privilegija najvisih dusa,ako ne i najvecih duhova."

nego da se vratim na temu...
ako bih cekala da zavolim negog mislim da bih ceo zivot provela u apstiniranju
Korisnikov avatar
By hlaefdige
@swan upravo tako....

slazem se da je vodjenje ljubavi neverovatan cin, i slazem se da je ljubav prema nekom neprevazidjeno osecanje...ali....

ni malo nemam problem sa prostim one night stand dok god su obe strane sigurne da je to samo to......

...radi se o tome da sam eto izrazito popaljive prirode i da mi masturbacija nije dovoljna..... svi ljudi s kojima sam imala seks bez emocija su to radili iz istog razloga i niko nije povredjen... isto tako, niko mi do sada nije platio za seks.... e sad ako za ovaj vid ponasanja postoji izraz, i ako je taj izraz kurva...pa dobro, nemam nista protiv toga....

...btw, ukoliko sam zaljubljena...nemam nikakvu potrebu za bilo kim drugim osim te osobe
By жњ
kod mene ljubav i sex dolaze u jednom paketu, nikako odvojeno!! i osecam neku odbojnost prema promiskuitetnim devojkama, lozim se na nevinashca :sweet: ili na one koje ih dobro glume :doh: . neam pojma, kontam da sam staromodna lezba :mete:
Korisnikov avatar
By Skyen
ja nikad nisam imala neobavezni sex, am I normal :puzzle:

potpuno sebe ne bih mogla da zamislim u takvoj situaciji, logicno, posto sam vecinski asexualna (izglasano na prethodnoj skupstini, za 180 poslanika, protiv 30, uzdrzano 40, predlog usvojen). i addicted na elektricitet, blame it on Tesla!

btw, ovo za elektricitet se ne salim, zasta god da se uhvatim u svojoj kuci, a da ima imalo primese metala, opici me sada vec bolna doza struje

dopunicu stihom:
...Cause the power you're supplyin', it's electrifyin' :elektro:
By жњ
Originally posted by Skyen

btw, ovo za elektricitet se ne salim, zasta god da se uhvatim u svojoj kuci, a da ima imalo primese metala, opici me sada vec bolna doza struje

oce to kad nosis sintetiku. narocito sad zimi, jedva sam cekala da dodje samo da bi mogla da navucem shushkavac :giggle:
Korisnikov avatar
By Skyen
a to je :D

da znam, napatih se vise! madaaaa, u tudjim kucama mi se to ne desava :puzzle:
By жњ
Originally posted by Skyen
a to je :D

da znam, napatih se vise! madaaaa, u tudjim kucama mi se to ne desava :puzzle:

zato sto se verovatno cesce praznis tj. hvatas za uzemljenje, dok kuci najvise blejis pred kompom i tv-om i nakupljas elektricitet, jos ako se na onoj sofi pregrnes cjebetom ihaaaa... generator!! :mag:
Korisnikov avatar
By Skyen
i posle ja teslinka?!?! :lol:

:kiss:

:sofajekrivazasve:
Korisnikov avatar
By Hys.
hmmm...nemam nista protiv neobaveznog seksa, mada ga ne praktikujem trenutno, jer nemam potrebu. Mada postoji razilka izmedju klasicnog "casual sex-a" i "playing a scene" ali to je neka druga tema, previse opsirna, i tesko shvatljiva ako neko vec nije u to upucen...
meni je bitno da mozes da se dobro j****s sa onim koga volis, da "play a scene/roleplay" isto koliko mozes sa tom osobom i da vodis ljubav.
i uvek je bilo jasno drugoj strani o cemu se radi-pre nego sto se bilo sta desi.
Ali zaista-nista ne moze da se poredi sa tim kada si sa nekim koga volis
:hvala:
Korisnikov avatar
By bigirl
Da li se za sex odlucujete samo u slucaju da nekoga volite,da ste zaljubljeni i sl.ili se sve vodi na sam sex za zadovoljavanje potrebe? :)
Svoju "potrebu" ne mogu da zadovoljim sa nekim koga ne volim/ko me ne voli. Tako da, kod mene, neobavezan sex NE POSTOJI. A i ne volim da se "sexam", volim da vodim ljubav (the word sex je too much gruba za mene...).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!