Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DominionSlazem se.Kada sam sa nekim u vezi nisam u stanju ni o kome drugom da mislim niti me bilo ko i bilo shta zanima.Ukoliko bi se desilo da bacim oko na nekog drugog,znachi da je doshlo do zasicenja u vezi.Tada preostaje da se veza osvezi,ali ne onako kako je neko pomenuo,nego jedostavno se potrudim da kroz neshto neobichno i originalno (isto kao kada se na pochetku trudim da je osvojim) nekako "podgrejem" tu ljubav
ne podnosim osobe koje se jebu naokolo i onda idu decku/devojci i prave se da je sve ok i super![]()
u zivotu nisam prevario niti imam nameru, ipak sam ja taj koji na kraju treba da se pogleda u ogledalu i zivi sa posledicama sopstvenih akcija.
Originally posted by unic0rnDonekle si u pravu,mada ima izuzetaka
eto jednog od razloga zasto mislim da svako treba da se izivi pre neceg stabilnijeg![]()
Originally posted by cokaSlazem se i to razumem u potpunosti!!!!
Mislim da ne bih mogla da prevarim nekoga kog volim sve dok me ta strana ne bi nekim slucajem povredila, onda u trenutcima besa spremna sam na sve![]()
Originally posted by FireGoxVolim i ja tebeOriginally posted by cokaKako volim ovu coku
onda u trenutcima besa spremna sam na sve![]()
![]()
Originally posted by unic0rne bas tako:klap:
eto jednog od razloga zasto mislim da svako treba da se izivi pre neceg stabilnijeg![]()
Originally posted by sexygay21
Oduvek me je zanimalo zasto ljudi ne mogu da budu verni jedni drugima?!
Sa jedne strane kazu da te vole,a kad se okrenes na drugu stranu vec sedaju drugom u krilo,a kad saznas za to samo ti dodju i kazu :jebi ga desilo se.....
Originally posted by sexygay21Originally posted by KiwiOsvezenje u vezi????Originally posted by sexygay21To se ne zove preljuba ''već osveženje u vezi'' ... ajde ti budi sa jednom osobom 30god, znaćeš joj svaki čak i najmanji mladež, primetićeš pojavu i najmanje borice .. želećeš nešto novo ...
Sa jedne strane kazu da te vole,a kad se okrenes na drugu stranu vec sedaju drugom u krilo,a kad saznas za to samo ti dodju i kazu :jebi ga desilo se.....
Daj molim te,pa ako zelis osvezenje sto onda ne raskines,nego i dalje dolazis sa pricom kao: Volim te,kuco,mico,maco a sutra idemo ponovo Da "osvezimo nasu vezu"
Originally posted by Frizerka
DUGO STE U VEZI...TREBA VAM OSVEZENJE
PROBAJTE NOVI BREF
![]()
Originally posted by ValNaravno da nas ima svakakvih!!!Originally posted by sexygay21
Ko kaze da ne mogu?
Ima nas svakakvih, ali i ja sam za varijantu, ako se vec kreshem uokolo, tj. imam potrebu za necim shto ne mogu da dobijem kuci, onda raskidam i idem u zivot. Drugog reshenja nema i ne uvazavam nishta drugo.
Originally posted by OldNewKoliko vas sme ovako nestho da napishe ? Svi znaju da recituju prichice o vernosti, dobro su ih nauchili, to tako treba, retko ko prouchava i onu bezobrazniju stranu sebe, djavolski deo. Ne postoji nishta shto se svarsheno i nema u sebi ni trunku losheg. Zato ljudi, batalite me pricha o vernosti do groba, pa kroz glavu vam barem jednom u toku veze proleti misao kako bi ste razvalili neko preslatko stvorenje. Koji su razlozi za to, ajde, mentalno varanje..ima ih gomila a sve se objashnjava time da smo nesavrsheni i da celi zivot uchimo (da savladamo strahove, da se damo, da uzmemo, da budemo iskreni).
Koliko sam shvatio ovde nema nevernih. Ja sam varao svog decka i on je varao mene. Funkcionisali smo tako jer su nas vezivale jace stvari od sexa. Razisli smo se kada toga vise nije bilo a ne zbog varanja...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=632905#p632905]take_the_lead napisao:[/url]Oduvek me je zanimalo zasto ljudi ne mogu da budu verni jedni drugima?!Zato sto ne ulaze u veze iz ljubavi, ili budu previse nesigurni, zato sto im nije stalo ili zato sto misle da za njih postoji neko bolji. Zato sto nisu srecni i ispunjeni.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369853#p2369853]Dirrty napisao:[/url]Spalite moje postove u ovoj temi
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!