Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lionac
:giljotina:

znachi ne mogu da verujem

uvek sam bio protiv tih ljudi koji pricaju o floydu i incidentima, ali eto i meni se desilo nesto...

juche kao da nije bilo obezbedjenja, cak ni taxista nije bilo ispred. Uglavnom dvojici drugova i meni su ukradene jakne ispred floyda u autu(debili smo i mi koji tamo ostavljamo stvari), da bismo kasnije saznali da su to nekis tr8 likovi koji su ispred floyda napali neke druge nase drugove... i to da su stajali u "obliku" obezbedjenja.

:giljotina:
Korisnikov avatar
By unic0rn
a ja sam uvek bio protiv tih ljudi koji na tudju nesrecu kazu kako ne veruju ili ih ne zanima, a onda kad dobiju po mindzi vrishte ko shiparice kojima ne daju lizalo.

shlag na tortu, tebi su maznuli stvari iz automobila. eto, FLOYDe, treba baje da obezbedjuju i automobile posetilaca... Mozda da nashtampash nalepnice FLOYD pa da stave na shoferku? ;)

a ostalo je vec rekla kazala....
Korisnikov avatar
By Paki
Jeb'o vas Flojd da vas jebe, za bolje i niste ... :bubbles:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Paki
Jeb'o vas Flojd da vas jebe, za bolje i niste ... :bubbles:
Kada se neko ponaša bahato i nepromišljeno može se očekivati da bude ''odrađen'' od strane lopova.. Samo ne znam zašto je bitno to da su pljačkaši str8? Bilo bi ti manje žao da su neki gay momci? Sve jedno ... ne kontam ...

Moja drugarica je bila prošle nedelje u nekoj diskoteci u NS i zaboravila je torbicu u klonji.. posle par minuta torbice nije bilo ... jbg. da je pazila ne bi ostala bez torbe :(

Čitam dva puta i ne kontam.. Tip vam je maznuo jakne ali ne i kola? :) Amater.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Interesantno je kako svi pljuju po tom Floydu a svaki izlazak zavrse tamo.....stvarno ne kontam :jbg:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Morpheus
Interesantno je kako svi pljuju po tom Floydu a svaki izlazak zavrse tamo.....stvarno ne kontam :jbg:
Ne samo ti da ne kontash. :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Kiwi
[

Čitam dva puta i ne kontam.. Tip vam je maznuo jakne ali ne i kola? :) Amater.
:lol:

E, a da napravite podforum 'Floyd'?
By RACABG
eto mene je policija istresla iz gaca na parkingu ispred flojda kola su mi rasrafili skoro .. pa zar ja sad treba da krenem da optuzujem bilo koga iz floyda sto su me legitimisali i pretresali svasta
ako ocekujes josh da ce bilo ko da ti cuva kola i stvari u njima previshe ocekujes kola su mogli da ti obiju i ispred kuce koga bi tada optuzio mamu i tatu sto nisu drzali mrtvu strazu pored njih ??????
a stvarno ako obezbedjenje pravi problem ili neka zaposle ljude koji nece praviti probleme ili neka zatvore trece nema
Korisnikov avatar
By kinder suprise
Originally posted by Morpheus
.... ni meni skroz nije jasno svi kao imaju nesto protiv a opet odu u floyd

DOKLE VISE !!!!

nema vikenda u floydu da nije prosao bez nekog incidenta...

ja neznam sta mu je tesko kad vec placa te bilmeze, neka plati i 2-3 pandura da stoje dole (neka sede u kolima) drugo floyd ce dobiti drugu sliku a i ljudi ce se osecati sigurnije (nadam se)... pitao sam ja gazdu jednom prilikom sto nestavis muriju das im neki kes ionako oni zuje nemaju sta da rade.... i kad i ako izbije sranje (nedaj boze) oni ce pozvati patrolu alki nece reci da uzimaj mito...

na to ce "gazda" ne meni toi netreba ja imam profi obezbedjenje... koje bre profi
ubise ljude od batina...

i to mi nece biti jasno... ti isti koji dobiju batine... oni opet dodju u floyd...
By жњ
Originally posted by kinder suprise
ti isti koji dobiju batine... oni opet dodju u floyd...

narodna muzika je poput droge. koliko god da je stetna, svi je opet slusaju. :nope:
By Bombina
ma ludi su i nista nemoze da brane i neko je utuvio glavu
Korisnikov avatar
By kinder suprise
[quote]Originally posted by kinder suprise

BRATE AKO NEZNAS DA VODIS CLUB, DA SE BAVIS UGOSTITELJSTVOM Z A T V A R A J !!!! kafanu
Korisnikov avatar
By HARP
I negativna reklama je rekalama, ne zaboravite to...

Vi nesvesno reklamirate FLOYD
Ponekada pomislim da ljudi rade to namerno...
Korisnikov avatar
By kinder suprise
duzni su do nekle da i to obezbede jako je los prilaz klubu ono je totalni lavirint

sto sad nema nekog floydasa... neka kaze nesto
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by FireGox
I negativna reklama je rekalama, ne zaboravite to...
Vi nesvesno reklamirate FLOYD
Reklamiraju u smislu reklamacije (da je roba falš) a ne u smislu reklame (EPP poruke).
doduše adrenalin-džankiji verovatno uživaju u izazivanju sudbine da vide da li će ih ovog puta neko umlatiti ili neće
By Perun
Да додам и ја своју резигнираност обезбеђењем.
Једном је почела да пада киша док сам улазио у Флојд, а обезбеђење - ништа. Као да не виде да ја киснем.
Страшно.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
a zar sve ovo nije moglo da se strpa u jednu temu,nego se tema "FLOYD" deli na pod vrste
-ukradene jakne
-pretucen decak i sl.
Dajte ljudi okanite se Floyda i nadjimo svi zajedno neku novu zanimaciju... :trep: .....
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by nemke18god
a zar sve ovo nije moglo da se strpa u jednu temu,nego se tema "FLOYD" deli na pod vrste
-ukradene jakne
-pretucen decak i sl.
Dajte ljudi okanite se Floyda i nadjimo svi zajedno neku novu zanimaciju... :trep: .....
Pa nije moglo, iz čistog razloga što je Floyd očigledno "jedino" ili skoro jedino mesto za izlazak većine gej populacije u bgd... kao što npr na forumu devete gimnazije ne postoji jedna jedina tema "naša škola" a da su sve ostale teme o raznim drugim stvarima... nego eto Floyd žari i pali u tom jednom folderu Scena...
By petarpan
Ma vi bre obezbedite sebi svako po jednu gorilu koja ce da ide za vama, da vam cuva bulje, da vam cuva kola, da vam cuva jakne. Frke se dogadjaju na svim mestima za nocni izlazak, a pederi sigurno isprovociraju vecinu tih frka. Ostavite obezbedjenje na miru, oni se trude koliko mogu, ali poznato je da su pederi incidentalne licnosti i nemojte se predstavljati kao mucenici i nevinasca kad znamo vrlo dobro kakvi umete da budete. Oni momci na vratima su skroz o.k. a cime ih vi provocirate to samo vi znate, a posle jos dizete frku i lozite ljude da vas podrzavaju.
By Tea
Originally posted by petarpan
Ma vi bre obezbedite sebi svako po jednu gorilu koja ce da ide za vama, da vam cuva bulje, da vam cuva kola, da vam cuva jakne. Frke se dogadjaju na svim mestima za nocni izlazak, a pederi sigurno isprovociraju vecinu tih frka. Ostavite obezbedjenje na miru, oni se trude koliko mogu, ali poznato je da su pederi incidentalne licnosti i nemojte se predstavljati kao mucenici i nevinasca kad znamo vrlo dobro kakvi umete da budete. Oni momci na vratima su skroz o.k. a cime ih vi provocirate to samo vi znate, a posle jos dizete frku i lozite ljude da vas podrzavaju.

:zacepi:
By petarpan
Ne razumem bas najbolje tu pantomimu.
Korisnikov avatar
By Paki
A kako bi i razumeo... :lol:
By petarpan
A ti si neki mnooogo duhovit tip, neki seljivdzija a? Mnogo si sladak kad se smejes.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!