Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By take_the_lead
Oduvek me je zanimalo zasto ljudi ne mogu da budu verni jedni drugima?!

Sa jedne strane kazu da te vole,a kad se okrenes na drugu stranu vec sedaju drugom u krilo,a kad saznas za to samo ti dodju i kazu :jebi ga desilo se.....
Korisnikov avatar
By Dirrty
ja sam veran kao pas kada neko to zasluzi, i obrnuto :)
ali obicno ne dodje do prevare, mislim pre raskinem nego sto prevarim decka
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by sexygay21

Sa jedne strane kazu da te vole,a kad se okrenes na drugu stranu vec sedaju drugom u krilo,a kad saznas za to samo ti dodju i kazu :jebi ga desilo se.....
To se ne zove preljuba ''već osveženje u vezi'' ... ajde ti budi sa jednom osobom 30god, znaćeš joj svaki čak i najmanji mladež, primetićeš pojavu i najmanje borice .. želećeš nešto novo ...
Korisnikov avatar
By blenta
a odakle ti to da ne mogu??? :gatara:
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa nije rec o 30 godina, to bi i mene smorilo, ali o manjem periodu :dancingfever:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja sam jako posvecen i veran osobi sa kojom sam, samo sto je tesko naci danas tako istu osobu za partnera :(
Korisnikov avatar
By take_the_lead
Originally posted by Kiwi

To se ne zove preljuba ''već osveženje u vezi'' ... ajde ti budi sa jednom osobom 30god, znaćeš joj svaki čak i najmanji mladež, primetićeš pojavu i najmanje borice .. želećeš nešto novo ...
Osvezenje u vezi????
Daj molim te,pa ako zelis osvezenje sto onda ne raskines,nego i dalje dolazis sa pricom kao: Volim te,kuco,mico,maco a sutra idemo ponovo Da "osvezimo nasu vezu"
Korisnikov avatar
By unic0rn
eto jednog od razloga zasto mislim da svako treba da se izivi pre neceg stabilnijeg ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by unic0rn
eto jednog od razloga zasto mislim da svako treba da se izivi pre neceg stabilnijeg ;)

slazem se u potpunosti
jedan kiss za tu izjavu!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Dirrty18g
Kod ovakvih se vernost ogleda u centimetrima.Verni su dok dobijaju kuci 18cm...Kad naidje 20 cm...TIME TO SAY GOODBYE
:fuckbed:

KO O CEMU,KURVE O POSTENJU
Korisnikov avatar
By take_the_lead
Originally posted by FireGox
Ja sam jako posvecen i veran osobi sa kojom sam, samo sto je tesko naci danas tako istu osobu za partnera :(
To si potpuno u pravu!!!!
E zbog toga sam ja vec godinu dana sam!!!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Frizerka
Kod ovakvih se vernost ogleda u centimetrima.Verni su dok dobijaju kuci 18cm...Kad naidje 20 cm...TIME TO SAY GOODBYE

to me nesto prozivas
ccc
razocarala si me
pa ja sam fin i veran :(
ali jesam stvarno
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by FireGox
To si potpuno u pravu!!!!
E zbog toga sam ja vec godinu dana sam!!!!
Mozda nisi naisao na pravu osobu sa afinitetima za vernost i posvecenost :trep:
Korisnikov avatar
By take_the_lead
[/quote]

Mozda,ali polako pocinjem i da gubim zelju da trazim!!!!
Korisnikov avatar
By Dominion
ne podnosim osobe koje se jebu naokolo i onda idu decku/devojci i prave se da je sve ok i super :barf:

u zivotu nisam prevario niti imam nameru, ipak sam ja taj koji na kraju treba da se pogleda u ogledalu i zivi sa posledicama sopstvenih akcija.
Korisnikov avatar
By Sky123
Originally posted by Dominion
ne podnosim osobe koje se jebu naokolo i onda idu decku/devojci i prave se da je sve ok i super :barf:

u zivotu nisam prevario niti imam nameru, ipak sam ja taj koji na kraju treba da se pogleda u ogledalu i zivi sa posledicama sopstvenih akcija.
I agree...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Uvek sam bio veran...sta ja znam,odvratno mi je da prevarim nekoga a da ga posle pogledam u oci i foliram se...
Ako uzivanju dodje kraj, raskidamo, ostajemo prijatelji i idemo dalje...prevarom nista ne dobijam sem sexa koji mi nije toliko vazan u zivotu .... :kada: :peace:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mozda,ali polako pocinjem i da gubim zelju da trazim!!!!
[/quote]

Joj što volim ovo, nije im ni brada počela čestito da raste a već su razočarani u život i u ljubav :roflmao:

Elem, zašto ja mislim da stepen prethodne iživljenosti partnera nije bitan preduslov za vernost? Ukoliko je neko kao mlad imao potrebu da skače iz kreveta u krevet, ako je stalno tragao za novim oblicima i dimenzijama ne samo polnog organa već i seksualnog zadovoljstva, šta garatuje da neće, kada prođe izvesno vreme u monogamnoj vezi, da poželi da malo istražuje novu ponudu na tržištu i "osvežava" svoj seksualni život? Uvek postoji mlađe, lepše, zgodnije, ali za druge ljude treba da nas veže sposobnost da volimo i da postanemo selektivno slepi za sve lepote oko nas, da nam jedan i jedini fokus bude voljena osoba. E oni koji su kao skakvci naskakali kad god su imali priliku na tuđu kitu ili dupe to nikako ne mogu da shvate - sem kad zanemoćaju, kada shvate da su propali i da ih niko neće, e onda se grčevito drže za onog koga su nahvatali jer znaju da kao ostanu bez toga ostaju bez ičega, ili da će vrlo teško naći nekog novog spremnog da ih takve voli. Tada, osuđeni na monogamiju teše se time da su "proživeli svašta", da su se "iživeli". Ili samo tobože "postaju umorni", ali kada im se vrati snaga opet su ko jarci u teranju. Dakle, ko je sposoban za ljubav istu traži od najranijih dana, a ko je za nju nesposoban, teši se time da treba da "proživi" i da će vremena da bude kasnije. Po jutru se dan poznaje.
Korisnikov avatar
By take_the_lead
Originally posted by Dominion

Potpuno se slazem sa tobom!!!!!
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ja i neverstvo ko magarac i latinski :lizalica:
Korisnikov avatar
By take_the_lead
Originally posted by ^RAY^
Ja i neverstvo ko magarac i latinski :lizalica:
Da,to je veoma zanimljiva kombinacija!!!!!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Frizerka

to me nesto prozivas
ccc
razocarala si me
pa ja sam fin i veran :(
ali jesam stvarno
Malo si poceo da me dzaras,pa sam ja malo tebe,da vidis kako je :kiss:
Salila sam se,sorry :mazi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
bas si bila bre surova :(
dobro, oprosteno ti je
Korisnikov avatar
By Zoe
Drzim da se tu radi prvenstveno o vernosti SEBI :right:

Ako sam izabrala neku osobu, znaci da sam znala sta radim i zasto to radim, te da stojim iza toga. Tu nema mesta laganju jer onda ne lazes tu drugu osobu, nego sebe.
Ne znam koji covek to sebi hoce da uradi :lood: S`njim nesto nije kako treba.

Vernost sebi, svojim odlukama, osecajima i zeljama, doslednost u istim........to je ono sto bih ja svima preporucila.

Konkretno, ako nesto ne stima u vezi, bolje je fino raskinuti i ostati covek prema coveku, nego od svega napraviti svinjariju.
By Dionysus
E, sad, draga moja Zoe, objasni to nekim ljudima...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by ^RAY^
Extra p*****aText

ako nemas sta pametno ili bitno da kazes, onda bolje nemoj nista :opacupa:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
some pa to je link za pesmu
ccc
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa? jaka stvar
opet nije bitno :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!