Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by nemke18god
Originally posted by Lakiboy_ns
:alexis: Ajde sta napadate klinca sto je pokrenuo ovu temu!!!
Decko je jos mlad pa verovatno zeli da se upozna sa celim "spektrom" sexualnih opredeljenja.
Nema nista lose u tome biti bisex-cak mislim da je njima najbolje umesto 3 milijarde imaju 6 milijardi potencijalnih partnera:fuck:

Xexe...hvala sto me branis:grin:...
Ali izgleda da vise znam nego neki , tako da "spektre" sexualnih opredeljenja odlicno poznajem...ipak sam dosta istrazivao :serlok: :serlok: :serlok: :grin: :grin: :grin: ...

Nisam ja bas tako "mali" :right:
Nedaj se nemkeeeeeeeeeeee!!!
Nevolim kad neko dira mladje od sebe,nadam se da nisi previse "istrazivao" u ovom svetu ima dosta ludaka koji vrebaju klince tako da svejedno treba da se pazis.:komp:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by fencysmurf
ne ne priznajem. iz istih razloga iz kojih odbijam da poverujem da se zemlja ne krece po velikom okeanu i da je na ledjima 2 kornjace nose 4 slona plove po njemu... ili recimo da zemlja nije centar kosomosa .... ili recimo da je mladic zlocinac ili heroj... ili da ja imam metar 72 i bujnu crnu kosu...
Ahm... Na jednoj kornjaci, ako bas oces da cepidlacis. A'tuin :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by A.F.K.A.OB
Da, i da nije lopta nego disk!
i stalno pitanje-gde se uputila kornjaca? da nadje drugu:fuckbed:?
ahhh..teri, teri:cheer:
priznajem.postojim.:smug:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
ja voliiim BI momke:zastava:...ali i oni na kraju postanu gay:D
By Dionysus
Ali, zasto?
Mislim to bi i mene trebalo da vredja posto se zvanicno deklarisem kao biseXualka...
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
.... kakve veze ima

... ni ja ne trazim da meni neko priznaje sexualnost

... prizno ne prizno ja znam sta volim

... mi svi znamo sta smo .... ali ne znamo sta cemo sutra biti .... SEKSPIR (mislim .... da se pridruzim i ja filozofiji na ovu temu)

ima li ko jaci :nunchake:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja priznajem da sam lezbi :lol:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Uvek sam postovao svaciji izbor, pa tako i kada je biseksualnost u pitanju. Nije da mogu u potpunosti da razumem, ali isto tako ne moze verovatno svako ni moje opredeljenje u potpunosti da razume, ako nije 100% gay. Moj prvi decko je biseksualac, i nakon godinu dana me ostavio jer je resio da se zeni, zenom koju je vidjao paralelno, sa kojom sam ga ja igrom slucaja upoznao, ne sluteci sta ce iz toga da se izrodi. Nakon svadbe je i dalje predlagao da se vidjamo, i zvao me u svoj stan svaki put kad mu zena nije bila tu, zaklinjuci se u vecnu ljubav. To mi je bilo odvratno - najpre je lagao mene, a potom je bio spreman da i svojoj zeni radi isto, i bez obzira na moje NE, sigurno je to radio i radi i dan danas. Slazem se sa Delete - nemam nista protiv ako je neko BI, ako ne odrzava dve veze istovremeno, ako je dok veza traje samo sa tom osobom.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Da,tu se totalno slazem....iako sam BI nikada ne bi radio tako nesto i u to sam siguran...:saint:
Korisnikov avatar
By take_the_lead
Naravno,sto da ne podrzavam!
Svako treba da zivi svoj zivot!
Ja sam bisexsualac i meni to odgovara!
Dobro,vise vucem ka muskarcima,ali obozavam i da budem sa devojkom!
Korisnikov avatar
By jukie
Ja volim samo onaj crni deo eurokrema
nego ova diskusija postade jako zanimljiva
pojavilo se tušta i tma nekih novih korisnika omladinaca
a neki imaju i full frontal nudes na avatarima:nope:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by *PiNkLoVe*
Ti si bi?
Realy?
aham:maca:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Iskreno, moje mishljenje prema BI sosobama nije nimalo prijatno.
Smatram ih osobama koje nisu u stanju sebi i svetu da priznaju, shta su. U krajnjoj liniji to moze dovesti do disfunkcionalnih osoba, veza, nemogucnost samorealizacije itd.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Zanimljiva teorija...moram priznati da ima malo istine u tome....
Necu pricati sta je istina, zbog toga sto su misljenja razlicita...
Korisnikov avatar
By Error
Originally posted by *PiNkLoVe*
Ali, zasto?
Mislim to bi i mene trebalo da vredja posto se zvanicno deklarisem kao biseXualka...
Ono "nikad bre" nije odgovor na temu, nego na nemketovu konstataciju da i onu vremenom postanu gay.:grouphug:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa u prirodi postoje biljojedi, mesožderi i svaštožderi. To zavisi od građe digestivnog trakta i potreba organizma. Iz tog razloga ne sumnjam u to da postoje i različiti tipovi građe seksualnih centara u mogu koji omogućavaju da neko bude i svaštojeb. Dakle, verujem da biseksualnost postoji.
By Demona
Izam-kao neki knjizevni pravac hahaha, priznajem nego!
I sama ga rado upraznjavam:smilegrin:
Korisnikov avatar
By coka
Naravno da ga priznajem, svako ima svoj izbor s tim sto se danas skoro svako ko se jednom poljubio sa osobom istog pola deklarise kao bi cisto da bi bio primecen i drugaciji :zacepi:
By Dionysus
E, da, to je taako jadno i glupo!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jukie
Ja volim samo onaj crni deo eurokrema
...
I ja... Ne priznajem ja tu da neko moze da voli i crni i beli deo, ili ako to cini ima da jede prvo crni pa onda beli, moze i beli pa onda crni, mesano ja ne priznajem... :durenje: :wink:

Elem, sta htedoh reci van eurokrema... :D ljudi kao i svi drugi... ne gledam ih kroz to sto su biseksualci. Verujem da jesu ukoliko se tako izjasnjavaju, valjda covek sam za sebe najbolje zna ko je a ne da mu ja govorim...
Korisnikov avatar
By Pipin
Što se tiče seksa, ja još uvek mislim da sam u krevetu imao više žena nego muškaraca. Ne mogu tačno da izbrojim. Nikada nisam imao "tehničkih" problema pre ili tokom seksa sa devojkom ili momkom. Iskusan partner i iz mrtvih diže. :D

Šetajući ulicom, retko kad ću se okrenuti za zgodnom devojkom. Za momcima uvek. U pubertetlijskom dobu, interesovao sam se iz znatiželje za seksualni odnos sa oba pola jednako. Ne računajući to vreme, nikada nisam poželeo seks sa osobom suprotnog pola. Od svih seksualnih odnosa sa devojkama, nikada nisam ja bio taj koji je inicirao. Ali sam pristajao, ako već nisam u vezi.

Zaljubljenost osećam prema osobama istog pola ili su pak imali status stalnih seksualnih partnera.
Ne vidim se u dugotrajnoj i iskrenoj emotivnoj vezi sa osobom suprotnog pola, isključivo su mi bili seksualni partneri. Sa osobom istog pola, da.

Identifikujem se kao homoseksualac.
By Demona
Za mene pol ne postoji, licemerna nisam kao Pipin, ali ne priznajem pol. Sex potreba to je bezvermeno i bez prostorno
Korisnikov avatar
By Egon
LJUDI (kao takvi) su prosto sexualni ... prefiks mi je nebitan.
Korisnikov avatar
By Egon
mada ja vrlo naivno ( i mozda neozbiljno) posmatram ljudsku seksualnost

(jer seksualnost smatram samo jednim aspektom lichnosti koji mi je irelevantan u kontaktu sa drugim ljudima)

tako da nisam kompetentan ....
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Egon
LJUDI (kao takvi) su prosto sexualni ... prefiks mi je nebitan.
Da,i sa tobom se slazem....:right:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!