- 23 Nov 2006, 19:57
Aseksualnost ne postoji.
Ni kod kaluđera ni kod kaluđerica, ni kod kastriranih ljudi, a kamoli kod običnih.
Znaš li kad ću verovati da je neko zaista aseksualan?
- Kad umre.
Gejevi, koji se tako osećaju uglavnom imaju problem sa sledećim:
1) NEMOGUĆNOST IDENTIFIKOVANJA SA SEKSUALNOM ULOGOM.
Kao aktivni su neuspešni (pada im erekcija ili se ne uzbude dovoljno, ili ih odbija raskrečena guza, koju treba razvalit'), a ne mogu da budu pasivni jer im je ta uloga bolna. (Dakle, da im neko da vaginu ne bi bili aseksualni)
2) Naučeni su da se gade gej seksa jer ih im je tako govoreno od detinjstva. Taj obrazac su usvojili i tako kod sebe na silu ugušili gej želju, a s druge strane nisu mogli da razviju ni strejt želju jer nemaju predispozicije da budu strejteri.
3) STRAH. Mnogi danas mnogo paranoišu oko side, tripera, hepatitisa itd.
POREĐENJE S EGONOM
I sam sam u svoje vreme razmišljao slično kao Egon. Opterećivao se time hoću li ću biti uspešan kao aktivac, sa druge strane pasivna uloga bila mi je bolna, a s treće strane sam se stideo što sam gej u svetu, gde su tako omraženi.
Svaka patnja se završava na dva načina.
Ili PUKNEŠ pa završiš u ,,Lazi Lazareviću'', ili SAZRIŠ i kažeš sebi:
- E NEĆU DA SE STIDIM.
E NEMAM ČEGA DA SE STIDIM. NISAM BIRAO ŠTO SAM GEJ. ROĐEN SAM S TAKVIM SKLONOSTIMA I PRIHVATIĆU SEBE, ONAKVOG KAKVOG ME JE PRIRODA STVORILA.
Tada će sve biti lakše.
Kladim se da je EGON naletao na osobe, koje su ga seksualno uplašile.
Ili su bili pasivci, koji su ga u startu naglasili da hoće ,,veliki i tvrd alat'', i ,,dugo trajanje'', a u protivnom će te ismejati,
ili su bili sebični aktivci, koji kažu ,,nagizu se'' ili ,,sagni se'' i ne koriste nikakve emocije.
Najidealnije bi bilo da, ukoliko imate strah od golog seksa, nađete nekog ko će vam zavoleti prvenstveno unutrašnju stranu, s kim ćete imati šta da pričate, da osetite toplinu, podršku i poverenje.
Da se šetate danima bez ikakvih sekualnih pretenzija i opterećenja, a vremenom polako počnte da se držite za ruke, mazite itd.