Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Danas sam prisustvovao sceni da se jedna budala smeje imenu jedne ok osobe (strano ime, prilagodjeno i prisutno u srpskom). Odrasla budala, dakle, ne dete, ni decija svadja... Pa za vreme dok je to islo od prikrivenog zajebavanja, do otvorenog, ja sam, u stanju neverice, razmisljao da je taj ok covek, to dete nekad, ta beba nekad - bilo plod neke ljubavi, da su je neke dve osobe sa radoscu cekale i docekale, i da su joj dali ime koje im je tog trenutka bilo najlepse na svetu, i da KOJI MOJ KURAC TEBI DAJE ZA PRAVO DA SE TOME SMEJES, IMBECILU NENORMALNI SAMO ZATO STO JE TVOJE IME JEBENO UOBICAJENO (primetite da je stanje neverice zamenilo stanje agresije). I svasta sam mu jos ruzno rekao, toj budali, reci koje niposto nisu za ovaj nas lepi forum...

Kako ste vi dobili ime? Ja po dedi, sa majcine strane, koji je rano umro dok je bila devojcica.
Korisnikov avatar
By Sunce
Moja roda je tako htela. Letela je, letela, razmišljala, i onda se setila. Nju volim najviše na svetu! :sunce:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja po pradedi sa očeve strane, ime je vrlo retko kod ljudi mog uzrasta, ali sad ga sve više daju deci, a moj brat je ime dobio po našem pradedi sa majčine strane, reciprocitet, uobičajeno i OK ime.
Korisnikov avatar
By avalon
Kod mene je sve proslo bez sentimentalnih momenata...Kum predlozio, keva usvojila :lizalica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
odakle vama toliko ideja za teme?
hocu i ja da smislim nesto pametno :(
pa moja mama je htela da bude kratko da ne bi imao nikakve nadimke vec samo ime, e sad ne znate kako se zovem, sta cu, to nije tema :)
Korisnikov avatar
By Mars
Uh, kumstva... Ni u ludilu ne prepustiti nekom drugom tu odluku. :nunchake:
By Çâðê_DUP
Krstio me je teča prema svom imenu.....kasnije je završio u ustanovi za mentalno obolele osobe, odakle živ nije izašao.
By жњ
po tatinom imenu.

posle se cude sto sam lezba :shrug:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by xyz
po tatinom imenu. posle se cude sto sam lezba :shrug:
:smeh:

E, da... Nije da roditelji ne umeju da upropaste dobar deo zivota svom detetu izborom imena...
Ako je izbor previse ekstravagantan za datu sredinu. Treba preziveti to detinjstvo i to odrastanje medju svom by default zlobnom decom...

Za vise detalja na tu temu: Eric Bern: "What Do You Say After You Say Hello? (The Psychology of Human Destiny)"

Ruzan link 1
Ruzan link 2
Mnogo ruzan link, a mislim i da ne radi, nisu sva slova bila plava...probaj
Korisnikov avatar
By Pipin
Po ujakovom najboljem prijatelju iz vojske. Duga priča. :sigh:

Dobio sam ime po neznanom junaku. :lol:
Korisnikov avatar
By iJazz
Sestra je odabrala... I ja sam vrlo zadovoljan :D .
By fencysmurf
iz srpske pakosti madjarskom tradicionalizmu :D

:opatica:
Korisnikov avatar
By Paki
Po deda Lazi, tatinom tati. A tata je dobio ime po svom dedi (mom pradedi) Čedi, tako da imamo u porodici Čedu, Lazu, Čedu, Lazu... E, sad bih i ja svom mogućem bebčetu trebalo da dam ime Čeda (ili Čedolina :smeh: ) da se ta linija ne prekine kojim slučajem...
:lood: :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by xyz
po tatinom imenu.

posle se cude sto sam lezba :shrug:
:smeh: Eto meni objasnjenja sto sam rodno zbunjena... Posto je u vreme mog rodjenja bilo neko nevreme, ogroman sneg, to su telefonske veze bile u prekidu. Otac nije mogao da dobije kuma pa je samo njegovo ime preobratio u moje. Pretpostavljam iz istog razloga losih veza u knjigama me upisali kao musko, tek sam pre neku godinu to ispravila.

Inace ne volim moje ime, nadimak i nekako... tj. uvek se i predstavljam nadimkom...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Kuma mi dala i lepo je ali....ja hteo Chedomir :dance:
By Swanheart
keva je htela da ako bude imala cerku da se zove tako...i eto dobila cerku i zovem se kako je ona htela...i obozavam svoje ime
Korisnikov avatar
By mili86
Kad sam se rodio tata je dao mami da bira izmedju:

Lazar
Dusan
Urosh
Milosh

naravno izabrala je ovo zadnje i mio i losh
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Ime sam dobila po prababi,sa ocheve strane i svidja mi se :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vecali su skoro 20 dana koje bi to ime moglo da bude, poseban zahtev je bio da ne moze da se smisli nadimak za to ime. (mosh'te mislit' opterecenja i frustracije iz detinjstva)

Na kraju pre nego bi zakonski rok isteko i opcina mi nametnula ime poput Akvilopontije ili sta ti ja znam (mozemo im se smejati jer nisu data iz ljubavi :P ), cale je prelomio i :carica:

Prodjoh super, a i kako ne bi kad je njih 10tak iz blize i dalje familije o tome drzalo sastanke jbt... :zid: :ubise:
Korisnikov avatar
By blenta
krajnje bizarno-

po dedi koji je umro 7 dana posle mog rodjenja a bio je jako bolestan i izjavio da netje nikuda dok ne vidi prvog unuka.
video me i sutra ujutru se nije probudio
Korisnikov avatar
By IriS
rekli su mojoj sestri da mi da ime... sva sreća pa nije u tom trenutku (šestogodišnje dete) rekla hortenzija ili muškatla :hekla:
By Çâðê_DUP
otac je odabrao. strano (arapsko) ime je u pitanju. (i nije bosanska varijanta)
Korisnikov avatar
By Lunja
Nikada mi nije bilo jasno ZASTO ime mora da da kum, zasto mora da bude po (pra)dedinom ili (pra)babinom imenu, i ZASTO babe i dede ne mogu da umru dok ne vide unucice!?!!!?? :burner: :regan:
:katemoss:

Meni keva dala ime koje se njoj svidelo, a nije imalo nikakve veze sa rodjacima i tim tradicionalnim glupostima.
Maaaamaaaa I love youuuuuuu, maaaamaaaaa my frieeeend...
:dancing:
Korisnikov avatar
By Dina
Mozda je rec o zastiti dece... Ostalo iz onih vremena kad su deca puno umirala. Inace, ja sam dala ime sestri da se roditeljima ne "omakne" neko ime kao moje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!