Ma, zar je bitno? Meni je sasvim logicno da ima najvise bisex devojaka, jer na tom nekom spektru koji pocinje sa strejt pa zavrsava sa gay, ta bisex sredina dozvoljava najvise kombinacija, a i bome je razvucena.
Imam prijateljicu koja se ceo zivot izjasnjavala kao bisex i pritom imala par verenika i brdo tipova i cice samo u najavi, eno je sad sa zenom. Imam jos jednu, ta je vazda govorila kako je strejt, onda je spavala sa zenom, nije joj se svidelo, i eno je strejt. Moze ona i hoce da poljubi cicu, ali joj nije ni na kraj pameti da se muva s nekom, to prosto nije za nju... Neke bisex devojke "gravitiraju" ka tipovima, neke ka ribama, neke su na 50-50.
Da me neko pita, dklarisala bih se kao gay - latentno bi, jer jesam spavala sa tipovima (doduse ne u poslednjih 5 godina, koliko spavam sa cicama, i bila sam jednom zaljubljena u tipa, tako da ostavljam mogucnost da se tako nesto opet desi, ma koliko malo verovatno to bilo, a u medjuvremenu imam ljubavnice, devojke i one night standove, sa zenama iskljucivo)
PS XYZ - Myspace nije isti bez tebe! Stoko jedna sto me ostavi!