- 22 Nov 2006, 13:42
Tema "mrsavimo zajedno" me podsetila na nju. To traje vec par godina. Ponekad povraca 3-4 puta dnevno, a ponekad (kad nista ne jede), to radi 1 nedeljno. Inace, devojka nije anoreksicna (jos uvek), mada me strah da to uskoro i ne postane. Pre nekog vremena mi je telefonom ispricala kako vise od 7 dana nije unosila cvrstu hranu i kako vise nema dupe?? Ne znam sta da radim i kako da je posavetujem. Govorila sam joj da ide kod lekara, ali dzaba - ne slusa. Ono sto je najgore od svega, ona ni sama ne zna da mi objasni zasto to radi. Super izgleda, ima stabilnu vezu, uspesna je na fakultetu i ne znam koji ce joj to djavo.
Inace, jako je lepa devojka. Onize je gradje, a takvi ljudi automatski deluju kao da su puniji iako uopste nisu takvi. Secam se da je to pocela da radi nakon sto sam je upoznala sa jednim bilmezom koji je prokomentarisao da je "lepa ali debela" (taj decko je inace preziveo anoreksiju, dosao do stadijuma lezanja u bolnici na infuziji
) tako da i sama osecam grizu savesti zbog svega.
Da li ikako mogu da joj pomognem?
Inace, jako je lepa devojka. Onize je gradje, a takvi ljudi automatski deluju kao da su puniji iako uopste nisu takvi. Secam se da je to pocela da radi nakon sto sam je upoznala sa jednim bilmezom koji je prokomentarisao da je "lepa ali debela" (taj decko je inace preziveo anoreksiju, dosao do stadijuma lezanja u bolnici na infuziji

Da li ikako mogu da joj pomognem?