Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Angelina777
ja sam zavrsila sa svojim doterivanjem linije, iako sam tek na 23'cem danu. igra se do 90. koristim dijetu Ujedinjenih nacija. da ustekam neke pare, pa da nabavim glutamin[/b] i to je, otprilike, to.![]()
Originally posted by xyzOriginally posted by Angelina777
ja sam zavrsila sa svojim doterivanjem linije, iako sam tek na 23'cem danu. igra se do 90. koristim dijetu Ujedinjenih nacija. da ustekam neke pare, pa da nabavim glutamin[/b] i to je, otprilike, to.![]()
tek sad procitala...
ANDJO, pa jes ti to odluch`la da povecas misicnu masu?![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Angelina777Originally posted by xyzOriginally posted by Angelina777
tek sad procitala...
ANDJO, pa jes ti to odluch`la da povecas misicnu masu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da .... (tanusnim glasicem)
Originally posted by SwanheartJuuuu ja tebe ne mogu da zamislim sa 76kg:shocked:
i jos uvek sam istog misljenja...nije neophodno izmeniti ishranu...dovoljno je biti uporan sa vezbama i rezultati se primecuju posle relativno kratkog vremenskog perioda...navodim sebe kao primer...pre par meseci 76kg a sada 67kg...vezbati,vezbati i samo vezbati...
tralalalalala
Originally posted by xyzTO !!!!!
sunce ti zarko poljubim![]()
a ne ne to, mi lezbe ne volimo testosteron![]()
vise vako![]()
![]()
Originally posted by Angelina777ne, angelina 777, nisi u pravu, vec izvesno vreme jedes 6 malih obroka na bazi proteina i odlicno ti ide.
A.J jede 6 puta, 6 malih obroka, meni takav nacin ne odgovra, jer ja nemam meru,
Originally posted by mmikiu jbt...svaka cast!
Imao sam 100kg pre 4 meseca, sad imam 85.![]()
Nastavljam i dalje naravno...Mada sam prirodno krupan i misicavija osoba pa mi i ovo dodje tu negde OK, ali skidam ja i dalje...
![]()
Originally posted by Mr Deepa otvori je
meni treba tema "hajde da se gojimo zajedno".![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!