Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
QQ, ja tek sad saznajem da su metnuli prevode tekstova na internet??? a ulazio sam na www.stixoi.info toliko puta, a nisam obracao paznju. kakav nneoprostiv nemar.

/me otvara stranicu...

Cekaj, pa tamo nema nijednog jedinog prevoda na srpski?!?! E pa to mora da se promeni. Imam citavu kolekciju tih prevoda.

Hvala jos jednom katerini

Τελικά διαβάζει ελληνικούς χαρακτήρες; Επιτέλους!
Korisnikov avatar
By katerini
Ma nema na cemu i drugi put. Να'σε καλά!
Prevod na srpskom su ubacili tek pre par dana. Poslala sam im sigurno 20 mail-ova da ubace i srpski i konacno je dostupan. Ja sam ovih dana malo u nekoj guzvi, ali cim nadjem vremena krecem sa prevodima.

P.S. Mozes li mi objasniti kako mogu staviti neku sliku na post?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Off: Za sliku ukucas
[img]link_do_slike[/img]
et voila! :)

Idi i na FAQ u uglu ekrana, tu imaju svi kodovi.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava.

Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava.

Hvala Vam na saradnji.

GS Tim
Korisnikov avatar
By katerini
Evo jos malo plagijata :

- Katse kala ( Elena Paparizou ) - Ide maca oko tebe ( Karleusa )
- To alo mou miso ( D. Vandi ) - Moj dragi ( Karleusa )
- Paikse mazi mou ( D Vandi ) - Radoznala ( Karleusa )
- Spania ( D. Vandi ) - Varaj , varaj ( Alka Vuica)
- Profities ( D. Vandi ) - Vidim te svaki put kad sklopim oci ( Jovana )
- Giatriko ( D. Vandi ) - Ti ipak svojoj deci ( Romana )
- Matono ( Peggy Zina ) - Ponovo ( Natasa Bekvalac )
- Tha se perimeno ( Elli Kokkinou ) - Kralj izgubljenih stvari ( Sasa Matic )
Korisnikov avatar
By katerini
Da li mi neko moze reci ko je obradio pesme ME LENE GIORGO i TO 'PES od Mazonakisa ?
By superfly
katerini,

poslao sam ti privatnu poruku. klikni gore u desnom cosku na Imate 1 novih u2u poruka.

:beba:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Prva je "Aksizei", a druga je "Proteraiothta". :)
Elena Paparizou je izbacila novi disk na engleskom! Na disku se nalazi par pesama sa albuma "Yparxei logos", koje su prepevane na engleski, kao i neke nove pesme... Jednom rechju, extra!
Spisak pesama:

1 GIGOLO
2 SOMEBODY'S BURNING (Put the fire out)
3 THE GAME OF LOVE
4 MAMBO!
5 CARPE DIEM (Sieze the Day)
6 TEARDROPS
7 LET ME LET GO
8 HEROES (The official song of the European athletic Championships, Gothenburg 2006)
9 IT'S GONE TOMORROW (IPARHI LOGOS)
10 HEART OF MINE
11 YOU SET MY HEART ON FIRE
12 VOULEZ VOU?
13 SEVEN DAYS
14 Bonus track - OTI AXIZI INE I STIGMES (Le Bonheur)

Ko hoce, full album moze da skine sa sledecih linkova:

link uklonjen

Slika
Korisnikov avatar
By shumadinac
nisam nešto oduševljen prepevom na engleski, a i čitav album mi nekako loše zvuči..mislim, iako Elena ima dobar engleski akcenat, nekako mi mnogo bolje sve to zvuči na grčkom...

inače, u izašao je i novi album Kaiti Garbi, pod nazivom "Pws allazei o kairos", sa kojeg može da se probere po koja dobra pesmica...

Slika
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by shumadinac

inače, u izašao je i novi album Kaiti Garbi, pod nazivom "Pws allazei o kairos", sa kojeg može da se probere po koja dobra pesmica...
Bash danas sam skinuo novi album od nje, i od svih 19 pesama koliko se nalazi na njemu, meni se svidja samo "To meta fovamai".
Korisnikov avatar
By shumadinac
ma bre ima i boljih.....čekaj da ti malo album uđe u uvo...ni ja još ne znam sve pesme, ali preporučujem ti Apagoreuetai, H eleutheria mou, Ta paidika sou matia i nezaobilazna Isovio Desmo, koja nikako da mi dosadi...mislim, sve zavisi koji tempo ti se više sviđa, jer album je baš raznolik...ali mislim da je mogla bolje da ga odradi...
Korisnikov avatar
By Zemunac
ma bre ima i boljih.....čekaj da ti malo album uđe u uvo...ni ja još ne znam sve pesme, ali preporučujem ti Apagoreuetai, H eleutheria mou, Ta paidika sou matia i nezaobilazna Isovio Desmo, koja nikako da mi dosadi...mislim, sve zavisi koji tempo ti se više sviđa, jer album je baš raznolik...ali mislim da je mogla bolje da ga odradi...
Ne znam, dosta je tezak za prvo slushanje, danas sam ga tek skinuo, to je jedina pesma koja mi se dopala na prvo slushanje... Ponadao sam se da ce biti bar jedna pesma u fazonu rmx-a "Esena mono"...
Korisnikov avatar
By kinder suprise
imam ja 10-ak remixa esena mono:)

inace dobra pesma je Mihalis Emirlis (H Pipa Tis Eirinis) SINGLE 2006
trenutno je hit
Korisnikov avatar
By shumadinac
Originally posted by Zemunac
Ne znam, dosta je tezak za prvo slushanje, danas sam ga tek skinuo, to je jedina pesma koja mi se dopala na prvo slushanje... Ponadao sam se da ce biti bar jedna pesma u fazonu rmx-a "Esena mono"...
jeste težak...ja sam jedva čekao da izađe album, jer najava nije bila loša, ali sam veoma razočaran...a i to što kažeš, neka repriza Esena mono ne bi bila na odmet :)
kažem ti, malo slušaj, pa će utisak možda da ti bude bolji

:chilling:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Danas sam bash preslushavao disk, dodao bih josh pesme "Anemodeikths" i "H eleutheria mou", ali "To meta fovamai" mi je definitivno najbolja... :) Jednostavno, pesama je previshe za jedan album, plus grchki koji ne razumem i mnogo balada... :)
Malopre sam skinuo stariju pesmu od nje, "To narkotiko mou" i super je... Samo sto ne mogu da se setim ko je tu pesmu preradio kod nas, jer sam je vec cuo... :)
Korisnikov avatar
By shumadinac
:roflmao:
nemoj da me zasmejavaš, molim te...kad se samo setim ko je tu pesmu obradio, prosto je upropastila...Hanka Paldum - Žena kao žena....strašno

a ako ti treba neka preporuka za njene starije pesmice, evo naprimer, meni su dobre Hlios h vroxi, Mia kardia thn exw, Ola tha ta gremiso, Akouse agori mou, Moni mou gia parti mou, Galazio kai leuko (sveže obrađeno od strane Ane Kokic) i meni omiljena Spaciba baby, duet sa Dantisom....sve su pesme brze, možda neke već i imaš, ali ako ti neka fali i ne možeš da nađeš, javi se...inače, ove pesme su stvarno super... ;)
Korisnikov avatar
By Zemunac
:roflmao:
nemoj da me zasmejavaš, molim te...kad se samo setim ko je tu pesmu obradio, prosto je upropastila...Hanka Paldum - Žena kao žena....strašno

a ako ti treba neka preporuka za njene starije pesmice, evo naprimer, meni su dobre Hlios h vroxi, Mia kardia thn exw, Ola tha ta gremiso, Akouse agori mou, Moni mou gia parti mou, Galazio kai leuko (sveže obrađeno od strane Ane Kokic) i meni omiljena Spaciba baby, duet sa Dantisom....sve su pesme brze, možda neke već i imaš, ali ako ti neka fali i ne možeš da nađeš, javi se...inače, ove pesme su stvarno super... ;)
Jao jeste! Znachi veci debilizam od pesme nisam chuo! Sve nesto pokushavam da se setim, na vrh mi jezika, znam da se spominje zena, al mi Hanka Paldum ni na kraj pameti nije bila. :smeh:
Moni mou gia party mou imam odavno, to ona trandza Marta obradila, unistila je pesmu skroz... :)
Imam i ovu sto je Kokicka obradila, mislim da se stvar zove "Paucina".
Pokusacu da iskopam na netu te pesme sto nemam, pa ako ih ne nadjem javim ti... :)
Korisnikov avatar
By katerini
Sadržaj ovog posta je obrisan usled kršenja autorskih prava.

Molimo Vas da ubuduće ne postavljate sadržaj na forumu koji će na bilo koji način kršiti bilo čija autorska prava.

Hvala Vam na saradnji.

GS Tim
Korisnikov avatar
By Zemunac
Despina Vandi je objavila CD single pod nazivom "Kalanta" ("Bozicna pesma"). U prodaji je od 22. novembra 2006. godine. Na novom disku se nalaze 4 pesme: "Kalanta", "Mehri mai mina", "An de me agapas" i "Ta lefta". Takodje, Despina je snimila i englesku verziju naslovne numere pod nazivom "Jingle bells", koja se trenutno pusta na grckim radio stanicama.
"Kalanta" je mnogo dobra stvar, totalno u Despininom fazonu... Mada mi je spot koji je snimila za tu pesmu pomalo "psiho". :uplasen:
Slika
By ~ Le Saint X ~
nisam bas fan
ali volim grcku muziku...

Pou perpatas - Natasa teodoridu
jedna od mojih omiljenih

a trenutno
MAmbo - Helene PAparizou
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Renoir
nisam bas fan
ali volim grcku muziku...

Pou perpatas - Natasa teodoridu
jedna od mojih omiljenih

a trenutno
MAmbo - Helene PAparizou
Mambo je postao evergrin... :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
A tek spot za tu pesmu sto ume da digne... :lol:
Korisnikov avatar
By shumadinac
kalanda mi nije nešto, mislim, ništa posebno, nekako mi liči na slab pokušaj ponovne Geia, iliti njen nastavak...dok su ostale pesme sa singla fenomenalne...ovih dana mi ne izlazi iz glave Mexri mah mina, za koju je i spot skoro izašao....još samo da dočekamo i taj novi album....:misli:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Zemunac
A tek spot za tu pesmu sto ume da digne... :lol:
uh...
ne secam s e spota...
jer bese nesto na plazi???
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao kako predivna tema...vidim da cu ovde provoditi dosta vremena...steta sto sada moram da palim...
Korisnikov avatar
By Zemunac
kalanda mi nije nešto, mislim, ništa posebno, nekako mi liči na slab pokušaj ponovne Geia, iliti njen nastavak...dok su ostale pesme sa singla fenomenalne...ovih dana mi ne izlazi iz glave Mexri mah mina, za koju je i spot skoro izašao....još samo da dočekamo i taj novi album.... :misli:
Hronoloski poredjani pokushaji reinkarnacije Geia-e.
Geia (2001) - Jambi (2005) - Kalanta (2006).
Za razliku od Jambi-ja, Kalanta mi je mnogo bolja, posebno engleska verzija. A od ostalih pesama sa singla, gotivna mi je "Ta lefta". E sad, sto se albuma tice, red bi bio da ga konacno izbaci, proslo je mislim dve godine od poslednjeg.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!