Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Okej, ljudi friknu, vecina, osude vas, vecina. U "kaficu" postoji tema gde se ljudi zale na indiferentnost prilikom autovanja...

Kako bi ste zeleli da reakcija prilikom autovanja izgleda?
Korisnikov avatar
By Zoe
Hocu da svi poskoce od srece i radosti kada to cuju :dancingfever:
da me zagrle, potapsu po ramenu i kazu kako je sjajno to sto ja jesam i kako ce me voleti i podrzavati kad god mi je to potrebno, dakle, UVEK :D :D :D
Korisnikov avatar
By djo
hmmm, dobro pitanje :) u svakom slucaju bilo bi dobro da osoba kojoj se autujemo postavi gomile pitanja pre nego sto se usudi da iznosi misljenje... :) recimo...
Korisnikov avatar
By kal zakath
nešto u stilu "pa šta" je sasvim u redu
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Ocekujem da kazu JUPI i pochnu da skakucu oko mene.

(mada se ovo u praksi jako retko deshava)
Korisnikov avatar
By Adenim
Ne bavim se vise tudjim reakcijama na moju seksualnost. Trenutno sam egzistencijalno stabilan i nedodirljiv sto verujem da utice na moju indiferentnost po tom pitanju.
Korisnikov avatar
By Delete
Prizljkujem da mi kazu da su to i pretpostavili...i naravno da im je drago sto sam im to konacno saopstila.
Korisnikov avatar
By Draco
Najvise volim kada reakcija izostane. Volela bih da zivim u svetu u kome je informativna recenica 'ja sam gay' vrednovana isto kao i recenica 'odvezala ti se pertla'.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Draco
Najvise volim kada reakcija izostane. Volela bih da zivim u svetu u kome je informativna recenica 'ja sam gay' vrednovana isto kao i recenica 'odvezala ti se pertla'.
sjajno.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Draco
Yep, dobro recheno, to je ono shto smatram idealnim.

Mada ni "Super!" ne bi bilo loshe :D
By Çâðê_DUP
Nemam nikakvu potrebu za autovanjem. Smatram to svojom intimom i jednako mi je tome da se pred nekim strancem (pred kojim ne zelim, naravno) skinem potpuno gola i pokazujem mu svoj donji vesh. ukoliko nekome i odlucim da kazem (a da to ima neku svrhu), ako ta osoba/-e ponove tu rec "gej" svaki put kad me vide i odjednom, onako tolerantni, nemaju vise nijednu drugu temu osim te, a narocito kad onako "dobronamerno" dodaju da nema cega da se stidim i sl, prekidam kontakt s tim osobama. imala bih isti odnos prema tome bilo koje druge da sam seksualne orijentacije. tak'a sam.:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Sky123
pa, za sada je bilo ''ok'' ili ''ok sam sa tim'' tako da :up: , mada ako kazem nekome ko mi se svidja ne bi mi smetalo da bude ''stvarno? pa i ja sam'':)
Korisnikov avatar
By Andre87
Zeleo sam da kazu "slutili smo vec...bilo je ocekivano. Ti ces uvek biti nase dete,zelimo da se konacno oslobodis tog straha,tuge..bicemo uz tebe"
By superfly
bitno mi je da osobu gledam u oči i ne skrećem pogled nikako. ostalo je nevažno.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by tramp
"i ja sam"
hihi :up:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
pa cilja outovanja je da sebi olaksate i bliznjima obznanite svoju seksualnost. svak reakcija je dobra. ako bude pozitivna super je, ako bude negativna bar cete svoju okolinu osloboditi primitivaca i njima slicnih. ako reakcija izostane outovanje je malo besmisleno, jer je sagovornik ili blokirao tu informaciju u mozgu ili nije chuo:wink:
By Swanheart
ako budu reagovali kao do sada bice super
By Dionysus
Najjace mi je bilo reagovanje jedne drugarice, koja je inace sva fina i pristojna (ne kazem da ja nisam, samo ona je bas posebna po tom pitanju), i uzasno sam se bojala da mi se vise nikada nece javiti... A reakcija je bila:
"Pa, dobro, jesi li srecna sa njom?"
Ja odgovaram :D a, jako"
Ona: "Onda sam i ja jako srecna zbog tebe"
...
Korisnikov avatar
By mmiki
Koju zelim..... :roll:

Cale - Aaaa, suuupeeeer, bas mi je drago zbog tebe. Bravo majstore! A bas si me zabrinuo...

Keva - E tooooo je moj sin, ljubi ga majka. :kiss:

Nemoguca misija....
By Dionysus
:kupanje: :kupanje: :kupanje:
Ma, opusteno...
Ako hoces da ti odglumim ribu pred matorcima, samo reci...
Meni je keva bila presrecna kad je cula da izlazim sa tobom :) )
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koliko malo dobrog vidim u toj negativnoj reakciji, toliko malo dobrog vidim i u tim "ohrabrujućim" reakcijama. šta, neko je gej zato što je to "dobro"?! treba neko da me tapše po ramenu zato što sam gej? pa zašto onda vikati na argumente onih koji tvrde da je to loše. zašto se baviti aktivizmom i tražiti da nas prihvate kao sve one "normalne"? jeste vi bili ponosni na nekog zato što je strejt?!

reakcija koju ja želim je tipa: "znali smo", dakle takva da moj coming out nije potreban. i to je ono što mi se najčešće dešava.
By Çâðê_DUP
valjda zelim da bude ista onakva kakva bi bila da nekom kazem da imam decka.
Korisnikov avatar
By coka
pa dobra mi je i ova do sada "to se od tebe moglo ocekivati" samo bez onog nastavka "a kada ce da te prodje" :kosach:
By fencysmurf
zenska varijanta :
zelim da vriste a la histericna joanna lumley i da narichu nad nerodjenom decom koju su mogli imati sa mnom, cepaju svoju odecu i grebu grudi i lice...

Muska varijanta:
zelim da vriste a la histericna joanna lumley i da narichu nad
svojom sudbom kletom sto sto i oni nisu...

Rodbinska varijanta:
zelim da vriste a la histericna joanna lumley i da narichu nad cinjenicom da su i drugima u familiji nesto ostavili a ne samo meni.

Uospte ocekujem potpunu i apsolutnu dramu , ciku, vrisku, urlanje, naricanje, kunjenje samih sebe i sve tako!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Zelim normalan rad srca svojih roditelja kao i nenarusheno mentalno zdravlje u trenutu izgovaranja rechenice: "Ja volim zene i udacu se za jednu."
Inache reakcije su skoro uvek bile iste (kod prijatelja), nisu ochekivali ali im sve ide uz mene posebno neshto shto je da kazem neobichno.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Pa ocekujem da mi neko kaze "tvoj zivot-tvoja stvar"...a onda ni nemam potrebu da nekom pricam...ko treba ZNACE!:cigareta:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ako je u pitanju mama, želim (i s jedne strane i očekujem) reakciju: "jbg... misliš da nisam znala još odavno... jbg... ajde idi napravi nam nes kafu, pa da mi priznaš ko su stvarno one "nove" devojke u tvom životu...".

Ako je u pitanju neko s fuxa... Tu bih uvek dobila do jaja reakciju, tako da to i želim nadalje - "eeeee... ne seri... pa strava... sigurno?... blago tebi... povećan ti izbor..." i sl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!