Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Ajmo dosta je bilo hejta, preispitivanja i prevaspitavanja! Sta vam se svidja kod buch devojaka? Kakve buchice volite? Vrlo ih cesto vidjamo u drustvu najlepsih devojaka. Vamo kao neshto fuj buch bljak buch ovo ono, a uvek poberu sav kajmak.. Sha je to shto one imaju, a druge devojke nemaju? hmmmmmm

Da da, i pitanje za kraj. Koja vam je najprivlacnija neisfeminizirana shmekerka medj nashim pulenkama, najveci dzentlmen medju jachim pripadnicama slabijeg pola, zenski Kazanova koji devojcice baca u nesvesticu... :drama:
Korisnikov avatar
By mary
:lol:
al mu ga dade po dramaticnosti

inace, ja ne mogu da odgovorim na tvoja pitanja, jer mene butchice sexualno ne privlace.

:snob:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ni mene ne privlace butchice. Nego otkud ti to da butchice setaju najbolje cice? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by shmizllica
Ni mene ne privlace butchice. Nego otkud ti to da butchice setaju najbolje cice? :smilegrin:

Jok, ne setaju :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Delete
Originally posted by shmizllica

Jok, ne setaju :evilgrin:
Daj mi primer. :sweet:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Fala bogu da Shmi postoji da neko ima hrabrosti da muva i smuva najribetine :)
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by mmiki
Smizlice, nismo se upoznali ali ja sam se naslusao raznoraznih prica i tako... Sta cu kad sam okruzan tetkama. :smeh:

Coko, ja te pominjem najlepsa i najsladja. :kiss: :kiss: :kiss:

A da, Smizlice... Ja sam decko u beloj raskopcanoj kosuljici koji je djuskao svo vreme... :kiss:
hvala :bisou: :saint2:

a sto se tice teme, jel, moze se zakljuciti da se lozim na butchice iz nepoznatih razloga jednostavno su mi mmmmm... ne bih mogla da zamisli sebe i jos jednu femm, dosta jedna qcka u vezi :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ma jaooo, to nije tacno uopste, da butchice setaju najbolje cice...
Femm ribe su zakon ! :lol:

oduvek bile, i oduvek ce biti !!
Mada nemam nista protiv butchica :D
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by ^mary^
al mu ga dade po dramaticnosti

inace, ja ne mogu da odgovorim na tvoja pitanja, jer mene butchice sexualno ne privlace.

:snob:
:up:ni mene:zeva:
Korisnikov avatar
By Blady
NI mene :D ... ali ok su mi neke ovako :P
Korisnikov avatar
By Hys.
amnejzoo hvaaalaaa na diiiFnoj temi:kiss: :klap: :suzeradosnice:
Ali...jasno ti je da cu ja morati da napisem omanji traktat na ovu temu:sweet:
Prvo ovako-videh mozda 2 ili 3 butchice sa foruma, tako da nemam kredibilan uzorak da kazem koja je naj
Drugo-ja volim starije butchice, znaci iznad 30
Trece-volim old school butchice, kao sto pomenuh u drugoj andjinoj temi
i evo lepog opisa zasto volim bas te i takve butchice, kad vec imam napisano na drugom forumu:
- The way they smell (in a good way).

- The way they strut around with a cocky and arrogant manner but are not either.

- The reaction we get when we dress up for a night out.

- The dirty smile when you show them a new dress when you can see it on and they see it off.

- The chivalry.

- The way they can make me go from a moody mare to giggly girl with just a look or a touch.

- The simple but not overlooked gestures.

- The way they moan when you fix their collar on their shirt but knowing they secretly love it.

- The way they let me adjust their suit jacket so I get to check them out, all the way round.

- The way they can say words to have a desired affect and fall for it every time.

- When they reach for your hand to assure you everything is going to be OK.

- The hard front with the teddy bear interior.
a ovo je napisala butchica koju mnogo gotivim na tom forumu:
1) we carry all the shopping bags
2) we open car and shop doors for yeez
3) we appreciate how good yeez look after ye spend hours gettin ready
4) we look ace in a suit and tie
5) we make you laugh when your feelin down
6) we can dress to match your outfits
7) we let you beat us when we play you at pool
8) we take out the rubbish in the rain
9) we adore you all completely and would fall at your feet and worship the ground you walk on...for sex:lol:

a ovo je napisala femica od koje sam maznula potpis:
Cuz no matter how much they infuriate you, how clueless they are, how they always say the wrong things... and piss you off, then say the right things that can't help but make you smile... against your will.... they are so damn fucking addictive.
i jos:
they are sexy, smell good, do all the man chores, dress good, strap on and sort me right out :lol:

Yeah and they make my clit throb too!
i jos ovo:
most of they main reasons have been said but heres some smaller ones .....
The way when you look in to there eyes they make you feel like the most beautiful woman alive.
They way they act all unemotional around other people but the minuet they see one tear on your cheek they fall over themselves to make you smile.
The way they like it when we fuss over them but would never admit it out loud.
The way when your in a busy bar or club they can catch your eye and it feels like the room has emptied,
and simply they way they make me feel.
a sad malooo slikicaaa :vogue:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

ps. zasto setaju dobre ribe? veroFatno jer imaju vise muda da iste startuju kao sto neko rece...
By жњ
Originally posted by devokICA
ps. zasto setaju dobre ribe? veroFatno jer imaju vise muda da iste startuju kao sto neko rece...

apsolutno isto mislim :hail:

pri tom, neke buchice uzasno jako zrace nekom nabijenom seksualnom energijom (ne volim njanjave). svasta mi pada na pamet kad vidim takve primerke :dude:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by xyz

pri tom, neke buchice uzasno jako zrace nekom nabijenom seksualnom energijom (ne volim njanjave). svasta mi pada na pamet kad vidim takve primerke :dude:
i meni isto :smug: :eevil: :blush: :mljac:
takvi primerci me samo i interesuju:sigh:
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Mislim da je sve pitanje ukusa...kad uporedim K.D Lang tip devojke i bilo koju femme curu, ja bi se uvek kladila da ce femme biti ona koja ce da vuce konce..i da ima "muda" da uradi nesto vise..
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by ms-dynamite
Mislim da je sve pitanje ukusa...kad uporedim K.D Lang tip devojke i bilo koju femme curu, ja bi se uvek kladila da ce femme biti ona koja ce da vuce konce..i da ima "muda" da uradi nesto vise..

Slazem se u potpunosti ;)
By Swanheart
Originally posted by xyz

i meni isto :smug: :eevil: :blush: :mljac:
takvi primerci me samo i interesuju:sigh:
mrzi me da pisem pa cu se samo sloziti sa citiranim
Korisnikov avatar
By Val

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Devokice, da ti nisi pobrkala pojmove? Necesh valjda buchice u isti kosh sa mtf i ftm da bacash? Sudeci po ovim slikama ipak hocesh... :shok:
Korisnikov avatar
By tramp
ja ni jedne ni druge ne bacam u kos mada bih ih ubacila u krevet mi :jezik:
Korisnikov avatar
By Val
Vidim ja da se tebi ne spava dok sam ja tu. :P :lol: A sa krevetom malo kasnish. Mi se naspavale, inace bi ti se pridruzile. Koliki ti je krevet? :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Exactly.
By Dionysus
@ Coka
Zamislices i te kako... Samo se jos nije pojavila prava femme-ica u tvom zivotu/krevetu/srcu...
@Osnivac teme
Actally da, i sto je najgore ne setaju samo najbolje cice, vec MOJE cice!!! Bivsa mi zivi sa jednom butchicom, a riba koju sam posle nje htela da muvam se vidja sa butchicom... I jos jedna sa kojom bih kao nesto voli butchice... What the fuck?!
@everybody
Ja sam femme i volim femme devojke, zenstvene, interesantne, lepe (ne samo fizicki). Butchice me seXualno ne privlace, ali nemam nista protiv njih kao osoba, jer svako bira stil odevanja i ponasanja kojim mu najvise odgovara.
@ Sve butchice of this country
Dalje sape od riba koje se meni svidjaju!!!

:grouphug:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by *PiNkLoVe*
.
a da se potuces sa nekom od njih :pokazuje:
By Dionysus
Naravno da ne. Ja sam fina, pristojna i vaspitana, a pretpostavljam i one... Mislim, zasto bi se 2 devojke tukle? Apsurd...
A i mislim da jednoj butchici taj gentlemanski ponos nikad ne bi dozvolio da udari zensko... (jel da da sam u pravu?)
Korisnikov avatar
By Hys.
Devokice, da ti nisi pobrkala pojmove? Necesh valjda buchice u isti kosh sa mtf i ftm da bacash? Sudeci po ovim slikama ipak hocesh... :shok:
[/quote]

Val od svih ljudi, mislis da ja ne znam... :shrug: ?
Nisam pobrkala nikakve pojmove, nijedna zena na slici nije ftm, sem jedne koja je dzenderkvir, ili se samo malo igra sa rodnim ulogama, jer je i edukator-judith halberstam.
Znaci imas kd lang, silas howard, judith halberstam, i zaboravih ovu crnkinju kako se zove, glumica je inace. Nijedna nije ftm,nijedna ne uzima hormone niti zeli da promeni pol- mozes da pogledas online.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by bigirl
Exactly.

Mozda bolje da otvorimo novu temu ovakvu, ali da su femm ribe u pitanju :D
By жњ
Originally posted by *PiNkLoVe*
@ Coka
Zamislices i te kako... Samo se jos nije pojavila prava femme-ica u tvom zivotu/krevetu/srcu...
@Osnivac teme
Actally da, i sto je najgore ne setaju samo najbolje cice, vec MOJE cice!!! Bivsa mi zivi sa jednom butchicom, a riba koju sam posle nje htela da muvam se vidja sa butchicom... I jos jedna sa kojom bih kao nesto voli butchice... What the fuck?!
@everybody
Ja sam femme i volim femme devojke, zenstvene, interesantne, lepe (ne samo fizicki). Butchice me seXualno ne privlace, ali nemam nista protiv njih kao osoba, jer svako bira stil odevanja i ponasanja kojim mu najvise odgovara.

:grouphug:

a sta bi ti falilo da si s jednom vakom?! Pa niko ne bi smeo da te takne!! :giggle:

Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!