Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mmikimila, jesi ti birala cije ces dupe da lizes, ili si dohvatila prvo na koje si naisla?
Slazem se sa Ulixom.![]()
Originally posted by fazza...ilustrovan jos prostijim i glupljim avatarom.
Postoji par nickova koji mi bodu ochi, mislim da je jedan od njih "guzonja".
Skroz neoriginalno, prosto i glupavo.![]()
Originally posted by M M and IDragi Ulix je standardno dobar, ali mislim da gaOriginally posted by Ulix
Unique.
Zato sto cak ni u svojoj gluposti nije jedinstven (parira mu mili86)
mili86
Zato sto je mio otprilike kao i kravlji isprdak.
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Gorski vilenjakel ti: eič a: ju
1. LTHR_YU
ELTIEJDŽAR JU
Originally posted by Gorski vilenjakJa uopšte ne lomim jezik, lako se izgovara i lepo zvuči
2. DEŽELAŠ
Ž i Š u istoj reči. Ma daj. Mislim šta reći, a jezik na polomiti? Zvučnije bi bilo da je deželar.
Originally posted by Frizerkaeh, da je tako kumo....
Originally posted by Gorski vilenjak
2. DEŽELAŠ
Ž i Š u istoj reči. Ma daj. Mislim šta reći, a jezik na polomiti? Zvučnije bi bilo da je deželar.
Nemoj kuma da mi uzimate u usta,ako vam lose ide spelovanje
kume,hoce da te udaju i oduzmu ti prezime,e ja im necu dati
![]()
Originally posted by Gorski vilenjakIzvukao si iz konteksta on "voli-ne voli"Originally posted by lthr_yuAma Wule, (Lalo ponosna) ko ovde govori o odnosu ,,volim - ne volim''.
Ko me voli-voli, a ko ne-moze da mi prdne ispod prozora.
Naravno da nemam nijedan razlog da te ne volim.
Ovde je reč o nikovima, a tvoj je nepraktičan.
Originally posted by Seka Sabljakslažem se.
Savetovala bih zenski deo forumske ekipe da se ugleda na mene i Frizerku, pa da promeni nikove i prilagodi ih nasem izvornom narodnom duhu.
Zar ne bi bilo lepse da na Forumu bude vise Mara, Stana, Leposavi, Jovanki, Zorica, Rosanki i sl. na ustrb ovih sada aktuelnih mondenskih nikova?
Ja mislim da bi bilo.
![]()
Originally posted by deželašVolim jake suglasnike, posebno pri izgovoru te mi je tvoj nick jedan od najboljih.Originally posted by Seka Sabljakslažem se.
Savetovala bih zenski deo forumske ekipe da se ugleda na mene i Frizerku, pa da promeni nikove i prilagodi ih nasem izvornom narodnom duhu.
Zar ne bi bilo lepse da na Forumu bude vise Mara, Stana, Leposavi, Jovanki, Zorica, Rosanki i sl. na ustrb ovih sada aktuelnih mondenskih nikova?
Ja mislim da bi bilo.
![]()
ja se naprimer zalažem za očuvanje šireg južnoslovenskog jezičkog nasleđa.
Originally posted by Seka Sabljak
Ja mislim da bi bilo.
![]()
Originally posted by fazzai meniOriginally posted by bilobilepoMeni se bash svidja ovaj zmaj.
Ocekivao sam da ce se moj nick naci na crnoj listi.
A ja ocekivao da sam najgori od svu decu...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!