Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
U poslednje vreme sam cuo da mnogi iz gay populacije ne opravdavaju biseksualnost...vec kazu da mora da se odabere ili musko ili zensko....
To sad mnogo vuce na psiholoske strane sa koje moze dosta da se prica...
Ali me ovaj put zanima vase misljenje...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne priznajem. Ali zato upražnjavam.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ni ja, to mi je cist satanizam. Fuj to.
Korisnikov avatar
By djo
kaze se biseksualnost, ne biseksualizam :)
Korisnikov avatar
By Paki
Biseksualizam ne, biseksualnost da. Ne mora ništa da se bira.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by bojandjo
ne bih se slozio sa tobom:) :zastava: :right:
Mislim da je sve jedno kako se kaze...kucas na googlu "biseksualizam" i izbaci ti gomilu sajtova...psiholoskih najvise:predaja:
By Tea
Originally posted by bojandjo
:up:

@nemke Prouchi malo sufix -IZAM u rechima. :)
Korisnikov avatar
By V25
Ko sam ja da ista priznajem ili ne, ali mogu reci da mi se to uopste ne dopada. Smatram da su takve osobe vecinski neopredeljene za vecinu stvari u njihovom zivotu. Opet, upoznao sam i biseksualca koji mi je pruzio mnogo vise nego ijedan homoseksualac...(hehehe) Opet, ja sam bio i ostao gay...
Korisnikov avatar
By Delete
Biseksualnost...na to gledam isto kao na eurokrem, neko kaze da vise voli onaj beli deo, a neko crni...mnogi od nas vole oba, pa nekad cak i da mesaju, tako je isa seksualnoscu. Nemam neki poseban stav izgradjen po tom pitanju, poznajem mnogo bisex osoba i jedino sto ne opravdavam kod njih je to da ako su sa osobom jednog pola moraju biti i sa osobom drugog. Znaci, podrzavam vezu samo sa jednom osobom, bez obzira na sexualnost.
Korisnikov avatar
By Adam*
A zasto ne bi postojala "Bisexualnost"????
Pa kao sto je rekla Delete to je kao eurokrem.........neko voli ovo neko ono a neko oba............ja mislim da je to cak najrasprostranjenije opredeljenje jer istopolne veze tesko da dugo opstaju(bar iz primera oko mene).............a ni ne vidim sta je u tome lose......to mi cak i najvise ima smisla.....
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Paki
Biseksualizam ne, biseksualnost da. Ne mora ništa da se bira.
Pa naravno. Kakav naslov teme!!!! Kao - ne priznajem mozda Pakija ali covek postoji:lol:....
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Evo promenio sam naziv teme da vam ne bi smetalo...posto je verovatno najbitniji naziv teme po nekima...:protest:
Korisnikov avatar
By Draco
Sta ima JA nekome nesto da priznajem ili ne priznajem? To kao strejteri sto nas ne priznaju, pa ipak POSTOJIMO. E, isto tako i biseksualci.
By Simor
Ja nisam nikoga čuo da osporava biseksualnost kao takvu, ali sam sklon da se složim da biseksualnost često zna da bude pokriće i zna da bude u službi očuvanja patrijarhalnog poretka kroz neokrnjene odnose sa osobama suprotnog pola.

To, naravno, ne znači ni da biseksualnost ne postoji, ni da biseksualci nisu diskriminisani (često jesu i žešće, i od strane gej i od strane strejt populacije), ali to znači da je biseksualnost nekada super maska za homoseksualnost, posebno u visoko homofobičnim društvima kakvo je srbijansko, odnosno strejt elemenat je tu da se očuva pozicija u društvu a gej elemenat da se zadovolji neutažena seksualna and emotivna želja.

:harmonika:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Inace bisexualnost je najnormanija pojava sta tu ima da se priznaje ili ne...
Ali ono sto mene strasno nervira je to sto vecina gay ljudi, koja se nije sa ribama pomerila dalje od ljubljenja u obraz (o sexu da ne pricamo), izjavljuje da je bi samo da bi dokazala svoju msukost... Tj ako ljudi misle da je bi, onda nije fem voli sport itd itd itd... Izem ti ja lecenje kompleksa na taj nacin...
Ovakvim ponashanjem oni stvaraju loshu sliku o bisexualnim osobama i samim tim mnogo postaju mnogima odbojni, dolazi do deljenja na bi i gay itd itd itd....

Uzgred ja sam GAY i ponosim se time! :zastava:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mr.Ja
Uzgred ja sam GAY i ponosim se time! :zastava:
Moj muz je peder!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:fancyklap: Do sada ti je trebalo da shvatis? :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Adam*
JA znam isto par takvih slucajeva i ne mogu to da shvatim????? :trach:
ne znam da li je to potrebno zbog drustva i okoline u kojoj zive ali mislim da je to zivo mucenje ili "BISEXUALIZAM"
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Delete
Biseksualnost...na to gledam isto kao na eurokrem, neko kaze da vise voli onaj beli deo, a neko crni...mnogi od nas vole oba, pa nekad cak i da mesaju, tako je isa seksualnoscu. Nemam neki poseban stav izgradjen po tom pitanju, poznajem mnogo bisex osoba i jedino sto ne opravdavam kod njih je to da ako su sa osobom jednog pola moraju biti i sa osobom drugog. Znaci, podrzavam vezu samo sa jednom osobom, bez obzira na sexualnost.
ja super - ja volim beli ali ako nema belog jedem i crni sreca te u zadnje vreme nije nestasica belog :D
Korisnikov avatar
By marvuk
Apsolutno podržavam i razumem biseksualce. Uostalom, bitno je kakva je osoba kao osoba a da li voli muškarce ili žene ili jedne i druge - totalno je nevažno.
By brdja
naravno d apostoji
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Pa slazem se da postoji.... ja nemam nista protiv toga....
Postavio sam ovu temu jer znam najmanje deset ljudi koji smatra da je biseksualnost licemerje i da se treba odluciti...u sustini je fazon da se decko plasi da mu decko ne nadje devojku...
Ipak po njihovim recima to najvise boli....kompleksi... :) :zacepi:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
I ja znam najmanje deset ljudi koji misle da su homoseksualci bolesni ljudi koje treba pobiti, pa nisam osetio potrebu da otvaram temu o tome.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:alexis: Ajde sta napadate klinca sto je pokrenuo ovu temu!!!
Decko je jos mlad pa verovatno zeli da se upozna sa celim "spektrom" sexualnih opredeljenja.
Nema nista lose u tome biti bisex-cak mislim da je njima najbolje umesto 3 milijarde imaju 6 milijardi potencijalnih partnera:fuck:
Korisnikov avatar
By Sky123
da... cini zivot zanimljivijim...
By fencysmurf
ne ne priznajem. iz istih razloga iz kojih odbijam da poverujem da se zemlja ne krece po velikom okeanu i da je na ledjima 2 kornjace nose 4 slona plove po njemu... ili recimo da zemlja nije centar kosomosa .... ili recimo da je mladic zlocinac ili heroj... ili da ja imam metar 72 i bujnu crnu kosu...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Lakiboy_ns
:alexis: Ajde sta napadate klinca sto je pokrenuo ovu temu!!!
Decko je jos mlad pa verovatno zeli da se upozna sa celim "spektrom" sexualnih opredeljenja.
Nema nista lose u tome biti bisex-cak mislim da je njima najbolje umesto 3 milijarde imaju 6 milijardi potencijalnih partnera:fuck:

Xexe...hvala sto me branis:grin:...
Ali izgleda da vise znam nego neki , tako da "spektre" sexualnih opredeljenja odlicno poznajem...ipak sam dosta istrazivao :serlok: :serlok: :serlok: :grin: :grin: :grin: ...

Nisam ja bas tako "mali":right:
By Mudolog
Uvazavam biseksualnost, no prepushtam takve osobe partnerima iste seksualne orijentacije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!