Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Ej REI, druid je cool healer, ali moras da ga drzi na restoration tree-u. A FERAL je ok ako hoces da budes tank ili dps
Korisnikov avatar
By Rei
Imam 10 od 11 talent poena u restorationu i nije mi cool :P

Idem na DPS. Tankovanje je dosadno, a onaj rage sistem je ubedljivo najgora stvar u igri. Zatim strashno zakomplikovani gradovi, dosadno letenje grifinima, trchkaranje levo desno bez potrebe...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nisu bili noobovi :durenje:
Da jesu, ginuli bi ko nista i ne bi me hvalili :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Dobro a shta je taj tier sistem?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Znas one iteme koji kada ih sve nakupis daju neki veeeeeeeeeeeliki bonus na nesto...
By Pending-For-A-Bending
Pa ono kao imas DEVOUT rukavice, patike, pantalonice, kapu pa kad sto vise ih imas oni ti daju dodatne bonuse: ako imas 2 dobijes mana regeneraciju, ako imas 4 bonus ARMOR+200,...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Imas li neki narandzasti item?
By Pending-For-A-Bending
Ne, pa narandzaste ima retko ko... Znas ti kakvo ti je mlacenje da dobijes jedan narandzasti

Imao sam tier 0, 0.5
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jednom sam video kod nekoga neki ogromni narandzasti mach...
Tipa vishe je statsova davao nego sto sam ja tada imao...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
LoL
:wtf:
A koja je poenta ako te ne napdaju? Da blejis i healujes?
By Pending-For-A-Bending
Evo napravio sam lik na Exectusu pod imenom GAYMER 9dwarf priest) pa cemo da vidimo da li cu ostati. REI i Morga, koja su vasa imena?
Korisnikov avatar
By Rei
Enx mi je main char, imam josh Enxx, Xaen, Malacath ... :nope:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
LoL
Kad si stigo sve to da napravis? Jos malo pa ces biti gori od mene... Yea right...
Korisnikov avatar
By Rei
A da znash josh koliko sam naravio, levelovao do 10. i onda obrisao da bi oslobodio nick za novog chara :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa ti ko ja, obrnuo sve klase (sem warriora)
Korisnikov avatar
By Rei
Nisam shamana :kesa:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne posecujes hordu!
Shaman je super uzgred :njanja:
Korisnikov avatar
By Rei
Sad napravio night elfa na aggramaru i zapanjio se koliko tamo ljudi ima :lol: Jee, koliko je executus bio prazan toliko je ovaj pun, makar shto se teldrassila tiche. :wow:

To stay on aggramar or not to stay on aggramar :misli:

Danas na executusu neki troll high-lvl rogue doshao u redrigde muntains i ubijao nas noobove, i chekao nas invisible pored lesheva i ubijao opet chim se resujemo. Kako sam bio besan. Mene i josh dvojicu iz guilda tako, a i ostale koji su bili tamo. Pozovem MLF da dodje da ga pwnuje i ovaj pobegao naravno :D Posle se vratio i opet grr :)

PvP server hebiga :)

To stay on aggramar or not to stay on aggramar :misli:

(nick Cephorus, rugue)
Korisnikov avatar
By Rei
A sad me tako mrzi da ponovo dizhem lvl :rida:

A stvarno ljudi koliko ima, sve smo se utrkavali ko ce koju svinju da ubije poshto ih nije bilo dovoljno :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hahhahaha to zna da nervira najstrasnije!!!
Ja pola kvestova nisam mogao da zavrsim zato sto se zaredjaju ljudi pa ti dok stignes na red....
Korisnikov avatar
By Rei
Than again, chudno da ima toliko novajlija, a u toku je neki veliki remont nekih desetak servera, offline su chitavih 36 sati... Bash sam sreo jednog iz BiH koji je napravio novog chara samo da ubije vreme dok mu ne proradi server... verovatno tako i ostali... :sigh:
By Pending-For-A-Bending
Rei! Ostani na Aggramaru!

Sto se tice lika: savetujem ti- DRUID ili WARLOCK. Rogue i hunter izbegavaj, jer ih ima pun djavo! Za njima je uvek potraznja u high level guildovima. Ako ti treba pomoc, ja cu ti pomoci. Dodaj me kao frienda: Shadowforged
Danas su mi pala 2 itema iz DEVOUT seta
By Pending-For-A-Bending
A bilo bi super da ti ili Mr.Ja napravite warriora, pa mozemo da budemo 3 musketara i da rasturamo Aggramar (najvaznije u grupi je imati Warriora i Priesta+ mage/warlock)
Korisnikov avatar
By Rei
Ja warrior?! Never! :egzorcist: Kao shto rekoh mrzim onaj rage sistem, najgora stvar u igri. :egzorcist:

Znam da rougova ima previshe, jbg... napravio sam i gnome warlocka (nick cephoros), ali ne znam, kao shto rekoh, mrzi me da dizhem level... Samo zato i igram sa onim druidom, a opet samo se nerviram jer je govno zhivo od klase... :egzorcist:

I ne bih ni server da menjam, na executusu sam sa CC ekipom i dosta nashih ljudi, ne znam nikog sem tebe na aggramaru... :sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
Napravio sam undead rouga na silvermoon serveru :D
Zajedno sa Sky123. :)

CHisto da probam hordu, a ko zna, mozhda nastavim sa njim :) simpa mi je morbidno okruzhenje :) a i undercity je mnogo lepshi od gradova alijanse :nokti:
Jedino shto sam 15 minuta trchkarao okolo naokolo da bih nashao izlaz :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!