Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Da se nekim čudom Vaša devojka pretvori u muško (SAMO fizička promena; navike, način na koji radi ovo ili ono, (o)sećanja, sve to ostane isto), da li biste i dalje bili sa njom/njim? Kako biste reagovali na tu transformaciju?

Isto pitanje i za muški deo foruma. Da Vam dečko postane devojka, šta onda?

Ja ne bih imala problem sa tim. Možda bi mi i bilo lepše i lakše (ključna reč). Osoba koju volim, koja mi savršeno odgovara, sad postaje neko s kim mogu da se ljubim na sred ulice, s kim mogu da imam dete... Al' opet, ja sam bi. Oba pola su u opticaju...
By Ulix
Jel to pitanje sta bi bilo kad bi bilo, bukvalno, nestane penis i dobije vaginu, ili govorimo o navikama?

U slucaju da pocne da se ponasa kao devojcica, ne bi mi smetalo ni najmanje. :tetkofil:

A u slucaju te bajkovite situacije, sacekao bih da se probudim, posto me kao zena seksualno ne bi privlacio, pa bi tesko mogli ostati u vezi, a kako mi se cini da ga volim, ne bih voleo da se to dogodi.
:)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Ulix
Jel to pitanje sta bi bilo kad bi bilo, bukvalno, nestane penis i dobije vaginu, ili govorimo o navikama?
Baš to. Bukvalno nestane jedno i eto ga drugo.
By Ulix
Originally posted by bigirl
Originally posted by Ulix
Baš to. Bukvalno nestane jedno i eto ga drugo.
Trajno ili privremeno?:mucka:
Korisnikov avatar
By Adenim
Pa dobro, nabavio bih joj nakitnjak.
Korisnikov avatar
By unic0rn
To bi se u Nacionalnom parku Srbija zvalo spontani KLEOPATRIZAM :lol:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Mislim da bi se izgubila hemija tom transformacijom.Tako da transformacija ne bi bila produktivna,vec naprotiv..:down:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne hvala...
Imam drugarice koje mi savrsheno odgovaraju u svemu, ali sex nikada ne bih mogao da imam sa njima... Dakle da se to desi, verovatno bi samo postali durgovi :hug:
Korisnikov avatar
By KiWi
Mislim da bi se izgubila hemija, kako kaže Šišarka ...

Inače se zaljubljujem u osobu, a ne u pol ... ali u osobu u polu u kom je bila kada sam je upoznao ... Ipak, ostavljam mesta za neku novu hemiju koja bi možda došla ... ko zna... That's pretty big IF
Korisnikov avatar
By mmiki
Kiwi, rece da si bi, valjda bi ti bilo sve jedno?
Korisnikov avatar
By Zibro
da je moja lepsa polovina kojim slucajem zensko i da imamo istu ovu hemiju verovatno bismo do danas vec imali petoror dece i vozili stari volvo karavan ....
Korisnikov avatar
By decko
Ne bih voleo, jer osobu s kojom sam u vezi volim bas zbog toga STO JE TO STO JESTE (a kad to kazem mislim na sve - vrline, mane, razne sitnice i jednostavno ceo sklop licnosti a to na kraju ukljucuje i sam pol!) a sama transformacija znacila bi da to vise nije ta osoba i onda ne znam da li bi sve bilo isto...

:skola:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mmiki
Kiwi, rece da si bi, valjda bi ti bilo sve jedno?
Jesam bi ... ali do sada nisam razvio ljubav (od fanatičnu, koja te drži budnim noćima i ne da ti da dišeš) prema nekoj ženi ... volim da ih mazim, ližem, *ebem ... ali ni jednu nisam voleo kao pojedine muškarce ...
By Çâðê_DUP
sta bih uradila? pa felacio, verovatno .. da ne budem banalna :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Angelina777
sta bih uradila? pa felacio, verovatno .. da ne budem banalna :D
:smeh: :smeh: :smeh:

:D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ostala bi bliskost, ali bi nestala seksualna privlačnost. ja ipak volim samo muški ud.
Korisnikov avatar
By marvuk
Meni se uglavnom dešavalo da ako iskažem mišljenje o nečemu, kasnije se desi suprotno i opovrgne to moje mišljenje. Ne znam kako bih reagovao jer se nisam našao do sada još u toj situaciji.

Sa druge strane, ja sam jedna od osoba koja treba da prodje proces transformacije i razumem vaše odgovore ali isto tako mislim da ništa nije nemoguće i nijedna opcija ne treba biti isključena. Kod mene je bitna osoba u koju se zaljubim i od početka mogu da je ocenim kao devojku ili muškarca a šta ima medju nogama druga je stvar jer pol i rod se razlikuju.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by marvuk

...ali isto tako mislim da ništa nije nemoguće i nijedna opcija ne treba biti isključena...
:up: Ako je u pitanju ljubav...
Korisnikov avatar
By Zoe
Bilo bi sve ok
Korisnikov avatar
By marvuk
Naravno, ako je u pitanju ljubav. Ja sam na primer imao i str8 i lez i bi devojku pored sebe i primetio sam da me ni jedna od njih nije gledala drugačije do muškarca, barem su se tako ophodile. Do raskida je dolazilo iz totalno drugih razloga.

U svakom slučaju, zavisi od osobe do osobe i od same veze, tj. koliko jedno drugom znače.
Korisnikov avatar
By jukie
Nažalost, klimakterične bake me ne privlače... šta ćeš...
doduše utešio bih se kod preostale trojice muževa iz svog harema
da li govorimo o nekom paralelnom svetu :puzzle: ja nemam partnere
By жњ
QQ crna... sta to planiras sa zbunjenom? :uplasen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by xyz
QQ crna... sta to planiras sa zbunjenom? :uplasen:
:smeh: O bože, evo već 10 minuta se cepam... :smeh: :smeh: Ne mogu da prestanem. :pucaodsmeha:

You'll seeeeeeeeee... :zavera: :evil:
Korisnikov avatar
By deželaš
Borivoje Radaković ima sjajnu priču na sličnu foru, "Sanguis & Semen", kod nas objavljena u "Jako" (Rende).
Kao, tip i devojka se skontaju posle nekog kafića i kresnu u holu neke stambene zgrade: ona mu pred svršavanje, nakon čega će ih pojuriti neki stari stanar, bez ikakvog povoda zabija nokte u čmar. Ne razmene brojeve telefona i odu svako na svoju stranu... te večeri, on kapira da krvari i kapira da prvi put gleda svoj čmar u ogledalu; ona se u toku sna pretvara u muškarca... Nekoliko sledećih dana ona prolazi kroz prvu fascinaciju sopstvenim (novostvorenim) penisom, meri ga, pozajmljuje ćaletove stvari... On ostaje u telu muškarca ali zato prolazi kroz razna "feminiziranja" (porađa svoju mačku, počinje da piše pesme, grozi se rata...). Pošto su se nekoliko dana kasnije sreli u kafiću, i prepoznali naravno, priča dolazi i do mesta u kome jedan (ex)strejter odlučuje da primi u usta tuki osobe koju je nekoliko dana pre toga povalio kao ženu.... sve do dana kad obojica prime poziv za vojsku...(Zagreb, početak devedesetih je u pitanju)

priča je :love:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
kad bi se tako nesto dogodilo verovatno bi raskinuli...jer smuvao sam se sa deckom zato sto je DECKO a ne devojka...
isto tako kada smuvam devojku smuvao sam DEVOJKU jer sam to zeleo...
da ne mesamo babe i zabe.... ne trazim zenu u muskom telu niti obrnuto...

p.s.za prijateljstvo nemam nista protiv

:kolo:
Korisnikov avatar
By Val
Za druzenje ok. Ali za vezu ne. Tu reagujem mnogo sebicno. Volim zenu...njeno telo i sve shto ide uz to. A i kad bih volela mushkarce mislim da bih uvek birala "rodjenog" mushkarca, ako nishta onda zbog prakticnosti. Ko ce da ceka da se senzori ukljuce i da mu se digne...? Pored toga ne volim dlake, a ni male grudi. Tako da...ne, ne zelim da mi se zena pretvori u muza! :nono:

I sve ovo ne pricam napamet. Bila sam 6 meseci u vezi sa devojkom koja je poshto poto htela da se operishe, da i telom bude mushkarac. Ali, nije mi to to.

Dakle, konacan odgovor: Ne, hvala. :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by deželaš
Borivoje Radaković ima sjajnu priču na sličnu foru, "Sanguis & Semen", kod nas objavljena u "Jako" (Rende).
Kao, tip i devojka se skontaju posle nekog kafića i kresnu u holu neke stambene zgrade: ona mu pred svršavanje, nakon čega će ih pojuriti neki stari stanar, bez ikakvog povoda zabija nokte u čmar. Ne razmene brojeve telefona i odu svako na svoju stranu... te večeri, on kapira da krvari i kapira da prvi put gleda svoj čmar u ogledalu; ona se u toku sna pretvara u muškarca... Nekoliko sledećih dana ona prolazi kroz prvu fascinaciju sopstvenim (novostvorenim) penisom, meri ga, pozajmljuje ćaletove stvari... On ostaje u telu muškarca ali zato prolazi kroz razna "feminiziranja" (porađa svoju mačku, počinje da piše pesme, grozi se rata...). Pošto su se nekoliko dana kasnije sreli u kafiću, i prepoznali naravno, priča dolazi i do mesta u kome jedan (ex)strejter odlučuje da primi u usta tuki osobe koju je nekoliko dana pre toga povalio kao ženu.... sve do dana kad obojica prime poziv za vojsku...(Zagreb, početak devedesetih je u pitanju)

priča je :love:
Kakav trip!!! :wow:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by deželaš
"Sanguis & Semen", kod nas objavljena u "Jako" (Rende).
moUze li se to kako pronaci/procitati?

ontopic:
iako sam gay 99%(u jednoj temi sam dao obrazlozenje da ovaj 1% dajem curama, jer sam imao nekih iskustava sa curama) mislim da mi to UOPSTE ne bi predstavljalo problem..Naprotiv, kako rece Zibro, izrodili bi djecu, i voljeli se do kraja zivota:dancingfever:
Korisnikov avatar
By deželaš
dakle, B. Radaković, zbirka priča "JAKO" u izdanju Rendea...u bgu ga ima na onoj ponovo-radi-knjižara (ili kako se već zove) Akademija, knjižari... imate sajt www.rende.co.yu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!