Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Mars
:)
Ma ima svacega. Bolje cekaj da svane pa citaj sve...
Mada, radnja Leptirice je cela po danu, pa je opet jeziva...
A noć u vodenici? Meni su u tom filmu strašni muzika i ona plava devojka. Kada sam bio mali proganjala me je ta muzika, a pre par godina kada sam gledao film bio mi je i smešan.

Da li ste gledali Sindrom TT? To je gadan i strašan film.
Korisnikov avatar
By TheTree
Ja da ga imam..ma ne bih ga ni imala :) ..Ali ona novija verzija,sa Brankom Pujic(tako bese?) nije ni prineti onoj staroj...Tacno se secam kada sam ga gledala,mislim da mi je cak i bio rodjendan..Ma super se provela,sta da kazem :)
By fencysmurf
the omen - mada , iskren da budem, meni je i konstantin bio strasan film... i u opste sve sto se tice demonskog u meni budi prilicnu jezu... demonskog u smislu luciferskog...
mene u tom smislu ziga i Heroes of Might and Magic V i njegov INFERNO...

:seljache:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sunce
A noć u vodenici?
E, ne mogu da tvrdim, verujem da si u pravu.
Ali mi je u secanju da je gro filma po danu, sto mi je bilo cudno, posle svih Noci Vestica i Ulica Brestova...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Mars
Originally posted by Sunce
A noć u vodenici?
E, ne mogu da tvrdim, verujem da si u pravu.
Ali mi je u secanju da je gro filma po danu, sto mi je bilo cudno, posle svih Noci Vestica i Ulica Brestova...
Leptirica je bila aktivna noću, u vodenici, i tada su se čuli nezaboravni krici! Inače, bio sam na Savinom grobu (na planini Povlen). :vestica:
Korisnikov avatar
By Mars
I ja. Save Kovacevica, kao maji maji maji...
A o ovom ne znam nista...
:)
Korisnikov avatar
By HARP
Leptirica definitivno...

Nije visoka produkcija kao što to Ameri rade, ali banalnost okolnosti i osnovog straha i prikaza radnje na specifičan način podnevlja izaziva jezu u gledaocu... :ples:
Korisnikov avatar
By Mars
Vidim, ovo postaje najomiljeniji smajli na forumu...
:ples:
Korisnikov avatar
By marvuk
Stari horor filmovi koji su pravljeni 80-ih godina otprilike ili 90-ih su strašni po meni jer nema onog kao danas da bude što odvratnije, već je radnja uvek puna neizvesnosti. Jeste da me je uvek nerviralo što se po celu noć jure po šumi ili kući i sve bude gotovo ujutru kad svane ali su napeti bar.
By Tea
Sad se setih...meni je i jeziv osecaj ostao od filma "Deca kukuruza", ali nikako ne mogu da se setim radnje tog filma, jako davno sam ga gledala, ali znam da sam imala neku traumu nakon filma. :ribica:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Deca kukuruza... :eureka:

Ja se secam da me je drugi deo tog filma istraumirao. U stvari, scena u kojoj bakutu zgnjeci rodjena kuca na nekoj platformi koja se podize i spusta.

Prvi deo nikad nisam gledala, a preostalih 155... to je takva glupost. Mada, kad razmislim, nisam sigurna da je i ovaj koji me je prepao dobar, jer sam ga davno gledala, bila sam mala. :)
By жњ
ma sve od kinga je zakon

Secam se da me jako uplasila drugorazredna ekranizacija njegovih "Langoliersa", ali samo prva video kaseta (film je bio iz dva dela).

Film pocinje u avionu, odjednom se budi par putnika koji su spavali i zakljuce da je vecina putnika nestala, a na njihovim mestima ostala samo odeca, nakit, vestacki zubi, itd... Zakljucuju da su samo oni koji su spavali preziveli. Medju njima je bio i neki pilot koji je bio van duznosti (gle srece) i prizemljio sigurno avion na neki pusti aerodrom na kome nema zive duse. Voda i hrana na tom mestu nemaju ukus, secam se da ni sibice nisu htele da gore, samo ono sto je u avionu je funkcionalno.

... i nekako oni zakljuce da su prosli kroz crvotocinu i otisli u proslost, a proslost unistavaju strashni langolieri - neka ogromna cudovista sa tri reda zuba koja jedu sve sto cini proslost i dolaze ka aerodromu, bandere padaju u daljini, drvece se rusi, itd... Secam se njihovog zvuka poput neke vrshalice i zaista mi se dojmilo strashnim dok nisu prikazali usranu animaciju kako se ispostavilo smesnih zubatih loptica i njom unistili ceo film!!

E tada sam shvatila da se covek najvise plasi onog sto ne vidi! Takodje mislim da su najbolji sf-ovi oni u kojima ne prikazuju vanzemaljce!!
By Tea
Originally posted by Dzelajza Rouz
Deca kukuruza... :eureka:

Ja se secam da me je drugi deo tog filma istraumirao. U stvari, scena u kojoj bakutu zgnjeci rodjena kuca na nekoj platformi koja se podize i spusta.

Prvi deo nikad nisam gledala, a preostalih 155... to je takva glupost. Mada, kad razmislim, nisam sigurna da je i ovaj koji me je prepao dobar, jer sam ga davno gledala, bila sam mala. :)
Mislim da sam gledala samo prvi deo, bila sam jako mala pa se ne secam. I ne znam da su kasnije izbaceni jos neki delovi. :sveca:

Da, film "Sabirni centar" u meni uvek izaziva neke jezive emocije...:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Tot
Horor nije moj žanr, ali se secam da je film koji je ostavio jak utisak na mene i baš me naježio Karpenterov(ako se ne varam): Invazija telokradica...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! :uplasen:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Tot
Horor nije moj žanr, ali se secam da je film koji je ostavio jak utisak na mene i baš me naježio Karpenterov(ako se ne varam): Invazija telokradica...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! :uplasen:
Nije Karpenterov. Moze da bude Zigelov, ako je iz 1956, ili Kofmanov iz 1978. Ako igra Donald Saterlend, onda je ovaj drugi. :)
Korisnikov avatar
By HARP
Stven King.. Nikada nisu mogli da snime film onako kako doživite čitanje njegove knjige...
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Tot
Nije Karpenterov. Moze da bude Zigelov, ako je iz 1956, ili Kofmanov iz 1978. Ako igra Donald Saterlend, onda je ovaj drugi. :)
Dželajza, skoro sam siguran da je Kronenbergov; kasnije sam se setio da sam pogresno napisao valjda zato što mi ova dva prezimena slično zvuče.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Shutter ufh...ti japanci kad naprave hororcinu!!!!
Uzas je!!!
Definitivno najgotivniji horor!!!
By жњ
Bio je Tween Peaks preksinoc na HRT-u. Secam se da sam se te serije plasila ko niko dok sam bila klinka :giggle:

Mada, mislim da je ono sto je najvise krasilo tu seriju, bila atmosfera. Takve vise ne prave. Medzikal... :sigh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Poslednje sto videh je Unrated verzija The Hills Have Eyes. I moram da priznam da je prilicno socan. Nista posebno strasno, na momente se malo shtrecnesh od nekih scena, ali je uzasna pomisao da su neke mutacije izazvane radijacijom IPAK opstale u vidu ljudozderskih cudovista.
Tacno ne mogu da izdvojim jedan kao naj...
Dobar mi je Blair Witch Project, ali mi odmah bese sumnjivo da nikada niko nije cuo za troje mladih nestalih u akciji, a ni da je pronadjen njihov video materijal - znaci prica je bila fake all the time...
Uvek uzivam u Hellraiserima, i to u prva cetiri dela, dok ima kasapljenja, krvi, straha i vrisaka. Kasnije su probali da uvedu psihicku torturu u asortiman Cenobita, ali ja nisam to popusila.
Omen valja samo prvi deo, eventualno pogledati drugi i ovaj poslednji rimejk.
Rozmarina beba takodje sjuper. Ali ipak, vise sama ideja nego film, ipak smo navikli na malo raskosnije efekte.
Saw, retko dobar horor ove dekade, mada smatram da je jedan nastavak, kao obrazlozenje prvog dela, bio vise nego dovoljan. Nakon treceg se ponadah da nema vise, ali ne lezi vraze, eto njih opet za ovu Noc Vestica.
Suspiria je Argenteovo remek delo. Toplo preporucujem PRVO pogledati to, a kasnije njegov Inferno, koji i nema puno smisla.
Hostel 1, 2... prilicno dobro, recimo kao opomena ludacima sa kojima se ja druzim da na putovanjima NE razgovaraju sa strancima i da NIJE COOL svakoga njakati i upoznavati.
IT bese mnogo strasniji sa desetak godina manje, ali i sada mi se svidja. Ima sve elemente za dobar film.
Groblje kucnih ljubimaca, Isijavanje, Carrie (e, ovo je prica o maltretiranima u skoli!), Kingdom's Hospital... sve potpisao King...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by MinaHarker
Suspiria je Argenteovo remek delo. Toplo preporucujem PRVO pogledati to, a kasnije njegov Inferno, koji i nema puno smisla.
Bas sam, pre izvesnog vremena, primetila da mali broj ljudi ceni Ardjenta. Mozda njegov opus i nije impresivan, ali svakako ima nekoliko bisera. Meni je fascinantna njegova inventivnost kada je rec o smisljanju novih nacina ubistava. Kada je bio u Beogradu, prosle godine, rekao je da inspiraciju mahom dobija iz sopstvenih snova.

Meni se, pored "Suspirie" svideo i "Profondo Rosso".

A kao ultimate trash iz celokupne njegove filmografije izdvajam film "Phenomena". To jednostavno morate da vidite. :lol:

P.S. E, svasta... U onom postu, gore, sam napisala Kofman, a covek se preziva Kaufman. :kesa:
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by MinaHarker
Bas sam, pre izvesnog vremena, primetila da mali broj ljudi ceni Ardjenta. Mozda njegov opus i nije impresivan, ali svakako ima nekoliko bisera. Meni je fascinantna njegova inventivnost kada je rec o smisljanju novih nacina ubistava. Kada je bio u Beogradu, prosle godine, rekao je da inspiraciju mahom dobija iz sopstvenih snova.

Meni se, pored "Suspirie" svideo i "Profondo Rosso".

A kao ultimate trash iz celokupne njegove filmografije izdvajam film "Phenomena". To jednostavno morate da vidite. :lol:

P.S. E, svasta... U onom postu, gore, sam napisala Kofman, a covek se preziva Kaufman. :kesa:
"Phenomena" je zaista sjajna!!!! Ja sam se toliko smejao da sam iz sale izašao crven sa suzama na licu. Ne volim Argenta, dosadan mi je. Sviđa mi se "Suspiria", ali nije ništa specijalno.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Hellraiseri su zakon, i to se slažem, prva 4 dela. Ostalo je njesra.
By polarlicht4.1
Dobri su Hellraiser ali da su najstrašniji ne bih baš rekao. Mada je ideja da nešto kao Pinhead postoji... :uplasen:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ubedljivo najstrasniji film meni je Variola Vera. Zbog tog filma sam i prestala da gledam domace filmove. Negde u tom periodu (teenage) sam odgledala i Virdzinu, i to je bilo to. Kraj.

A posto ste spominjali Kinga, secam se da kada sam odgledala 'IT' film, rekoh, ma ajde ovo je smesno, i krenula sam da citam knjigu. U ponoc. Sama u stanu. Buuuuuahaaaaa...

Prosle su godine. Procitala sam par njegovih (zaista odlicnih knjiga, i onih stancovanih). Ali nikada IT...
:sigh: tuzna prica :smeh:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Na mene je ISTERIVENJE DJAVOLA IZ EMILI ROUZ ostavilo najjachi utisak od novijih
THE RING je jedan od najstrashnijih
Korisnikov avatar
By V25
"Swimming Pool" - scena kada vidimo pičku Charlotte Rampling!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Beogradjanin18
Ko o čemu, Beograđanin o pički :giggle: Zar joj je toliko strašna? :zev2:
Korisnikov avatar
By svichky
Originally posted by Beogradjanin18
hahahahahahahahah:smeh:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!