Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Renoir
Ali, zasto cold hard/hearted bitch?????

Jednostavno ti se smuci da dajes toliko sebe onima koji to ne cene/ne zasluzuju...
Mene to udalji.

Pokušala sam, par puta. Ono, vidim, dajem, ne dobijam, dajem, ne dobijam, prestanem da dajem ili dajem manje... Mene to udalji. Skroz me udalji. Vremenom nestane potreba za davanjem...

Ali opet, ne mislim da to ima velike veze sa ovom temom, jer ću i sa sledećom osobom davati sebe 120 %, pa ako me tretira kao idiota, možda mi se posle 4 meseca malo otvore oči, pa krene gore spomenuto udaljavanje, ali onda ću opet, sa sledećom personom biti takva...

Ima li tome leka?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Deksi
Jbg....ja sam jedan od onih koji se plase vezivanja i prave ljubavi....ne znam zasto...ne mogu da objasnim...ali koliko god da mi bas to mozda nedostaje u zivotu i dalje imam strah od toga... :(
Strah od uspeha, strah od neuspeha, ocekivanja. Samo polako, ti si tako mlad. Druzi se, i prijateljstvo je jedna vrsta ljubavi. A kad se budes zaljubio, neces se plasiti...Samo polako. U medjuvremenu radi na sebi! :meda:
Korisnikov avatar
By Skyen
ja uopste nemam strah od ljubavi,
ali apsolutno imam strah od dosade, navike, letargicne potrebe...da necu biti zaljubljena, da necu biti hunter, never again...i da ce sledece godine biti izabrana nova miss sveta :fear:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by bigirl
Ja sam izgleda jedini kreten koji svesno ulazi u nešto, gura nešto, a ZNA da će biti povređen.

I opet ću to raditi.

I opet.

Uvek.

Jbg. Volim da volim. Nema ničeg lepšeg. :leviathan: :leviathan: :leviathan:
evo ja ti se pridruzujem kao jos jedan kreten :hug: , samo ne bih se slozio sa onim 'zna da ce biti povredjen' mozda bih to preformulisao u 'zna da mora da snosi posledice, ma kakve one bile' :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by bojandjo
Ja sam izgleda jedini kreten koji svesno ulazi u nešto, gura nešto, a ZNA da će biti povređen.

I opet ću to raditi.

I opet.

Uvek.

Jbg. Volim da volim. Nema ničeg lepšeg. :leviathan: :leviathan: :leviathan:
evo ja ti se pridruzujem kao jos jedan kreten :hug: , samo ne bih se slozio sa onim 'zna da ce biti povredjen' mozda bih to preformulisao u 'zna da mora da snosi posledice, ma kakve one bile' :)
I ja ti se pridružujem. Mada dobro razmisli za rečenicu "Volim da volim".
Korisnikov avatar
By djo
da da, 'volim da volim' to moze biti opasno...

ali je nekako i ljudski... :neznam:
Korisnikov avatar
By HARP
"Volim da volim" , to ti voliš da radiš?
Šta druga strana radi?
Korisnikov avatar
By Sunce
Ali, zasto cold hard/hearted bitch?????

Jednostavno ti se smuci da dajes toliko sebe onima koji to ne cene/ne zasluzuju...
Mene to udalji.

Pokušala sam, par puta. Ono, vidim, dajem, ne dobijam, dajem, ne dobijam, prestanem da dajem ili dajem manje... Mene to udalji. Skroz me udalji. Vremenom nestane potreba za davanjem...

Ali opet, ne mislim da to ima velike veze sa ovom temom, jer ću i sa sledećom osobom davati sebe 120 %, pa ako me tretira kao idiota, možda mi se posle 4 meseca malo otvore oči, pa krene gore spomenuto udaljavanje, ali onda ću opet, sa sledećom personom biti takva...

Ima li tome leka?
Pitanje je šta daješ - ono što ta osoba želi (priželjkuje) ili ono što tebi nedostaje. U davanju je važna empatija (saosećajnost) i osluškivanje. Naravno, to ne znači da ne treba da daješ i ono što voliš da pružaš (npr. lepe reči). Bitno je i da znaš da ljubav primaš jer je i to jedna vrsta davanja. :love:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Sunce
Pitanje je šta daješ - ono što ta osoba želi (priželjkuje) ili ono što tebi nedostaje.
Zanimljivo pitanje... Prvo sam krenula da odgovorim "ono što ta osoba priželjkuje", a onda sam skontala da je to ustvari sve ono što i ja želim. Ne želim više od onoga što dajem. Ali ni manje...

Ali ne uslovljavam...

Možda tu grešim.

Moja ljubav IPAK nije "jeftina".
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce
Pitanje je šta daješ - ono što ta osoba želi (priželjkuje) ili ono što tebi nedostaje.
Zanimljivo pitanje... Prvo sam krenula da odgovorim "ono što ta osoba priželjkuje", a onda sam skontala da je to ustvari sve ono što i ja želim. Ne želim više od onoga što dajem. Ali ni manje...

Ali ne uslovljavam...

Možda tu grešim.

Moja ljubav IPAK nije "jeftina".
Ma ja verujem da si ti topla osoba koja želi veliku, jaku ljubav. To ćeš i doživeti, samo polako. A znaš li izreku: "Ljubav nije vrh planine, ona je zajednička šetnja ka vrhu planine".
Korisnikov avatar
By deželaš
ovako... ja još u svom malom smešnom razvoju ne doputovah do tog famoznog izjavljivanja "volim te" u vezi, ali me ova tema pogodi drito u glavu ovih dana :)

prvo, mislim da nije stvar samo u tome što bilo "volim te" bilo "sviđaš mi se" suptilno podrazumevaju pozitivan (i istovetan) fidbek s druge strane, čak i kad ga nema, kao što kaže 2q2bstr8. Verujem da postoji billion (npr. duhovitih) načina da kažeš nekome bilo da ga voliš, bilo da ti se dopada, a da to ne bude strašno i preplavljuće čak i ako nije uzvraćeno... kao što mislim da postoji brdo načina da kažeš nekome da ga ne voliš, ili, na primer, da ti se zasad malkice-manje dopada a da ga/ju ne sjebeš.. naravno, ako sad tu neko počne da histeriše što nije uzvraćeno, ma aaaajde, mislim da tu treba samo polupat' šamare, al' to je za druge topike...

firegox, bigirl, ako će ovo biti odgovor – a već vidim da nije – slika patologije se do našeg vremena promenila... posle hipika i ostalih, više glavni problem nije potiskivanje želja i nepriznavanje seksualnosti, već nemogućnost vezivanja... histerije u pravom smislu više ne postoje, bolnice su pune graničnih i narcističkih poremećaja...

mene više smara kada vidim da se ja sviđam nekoj osobi, koja se i meni sviđa, ali taj neko apsolutno NEMA razvijene forme emocionalnog izražavanja... sa takvim osobama pažljivo i pipavo, kao sa dečjim bolestima, uvek polako... kada vidiš da na svaki hint emocionalnog (ma, bilo kakvog) otvaranja neko menja temu, ili besomučno sve izokreće na šalu, gleda u screensaver :lood:
U toku muvanja okej, kontam da se svako plaši pokazivanja Sopstvenih karata, ali posle nekog vremena... mislim da u životu nema dovoljno vremena da bi se igrali žmurki i mačke i miša :(

pa tek strah od priče o tome! pa tek gard od analize! „ti me sad analiziraš!“ kao da ćeš nekog time ubiti jbte... i ako još kod nekog čujem da ima „strah od psihologa“ postaću bezobrazan... pa ne pričam da bih te natovario, pričamo radi pričanja jebote :(

i još čuh da je tu neko protiv veza i „individualac“... mislim, kapiram šta individualac podrazumeva kao termin nasuprot „konformisti“ i "kolektivcu“... ALI ŠTA UOPŠTE ZNAČI BITI INDIVIDUALAC U (podvlačim) LJUDSKOM ODNOSU??

Originally posted by Inner-Smile
Bezi se samo od ljubavi koja je lazna...osetish to u kostima i bezish.
Ko je bwe pobegao od ljubavi NIKO!
još si ti mala zlato :mali: (pa makar imala četrdeset)

Strah od ljubavi = strah od "biti povređen". A to treba bataliti... Za ljubav vredi rizikovati.
ovoj kolekciji prilažem i:

STRAH OD PATETIKE

koji jedino smatram gorim i od same patetike.

pozdrav
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by deželaš
mene više smara kada vidim da se ja sviđam nekoj osobi, koja se i meni sviđa, ali taj neko apsolutno NEMA razvijene forme emocionalnog izražavanja... sa takvim osobama pažljivo i pipavo, kao sa dečjim bolestima, uvek polako... kada vidiš da na svaki hint emocionalnog (ma, bilo kakvog) otvaranja neko menja temu, ili besomučno sve izokreće na šalu, gleda u screensaver :lood:
U toku muvanja okej, kontam da se svako plaši pokazivanja Sopstvenih karata, ali posle nekog vremena... mislim da u životu nema dovoljno vremena da bi se igrali žmurki i mačke i miša :(
:hail:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by RED BUTTON
bigirl....
sve je to lepo...
ali, veruj, jednog dana ces reci sama sebi : now, I stop! No more of it!

been there!

done this

dabome, kad ti dosadi da te :tushe: ili predjes u :pivce: ili u :vegi: i uvek kada naidje nesto sto lici na :volinevoli: odjednom se osecas :uplasen: a svi znamo da onda sledi :meduza: i na kraju :grom:

vremenom prestanemo da verujemo da je zivot :dancing: pa pokusavamo da se lepo osecamo sami :dance: . Ali ja mislim da nam treba :budilnik: pa onda doooooobro :ves: , pa peglanje :psiholog:

i da krenemo u :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

i da lepo svi :volinevoli: :volinevoli: :volinevoli:

hajde da cujem :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

tko je sa mnom ? :marinac: :marinac: :marinac:

OVO SA SMAJLIJIMA JE URADJENO

P R E D I V N O !!!!!!!!

:zvezda:
By ~ Le Saint X ~
Samo sto ja kada mi dosadi da me :tushe:
ja predjem u :slika:
ili pisanje....

inspiracija...
toujours/always :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
strah oD ljubavi nemaM, moZda zato sto miSSim da nikad nisam VOLELA (piSSala sam nekad o tome sta je po mom miSLjenju LJUBAV, a sta je ljubav.... )
no, plasim se zaLjubljivanja - ima eFekat droge, koja kad te puSti u najBOljem slucajU ti osTavi neko noVo saZnanje
blah, blah

p.s. konTAm da cu uci u predatorSSku fazu uskoro (hormoUni me mnoGo brezoUbrazno pice); sleduje faScinacija necijiM telom i poGLedom, ludiLo, sex, totaLLni pogub, pa smor, niSStavilo, opET smor, i svakojake bljak stvari.

tako da ako nekog od vaSS budem muFala, molim vas, odbijte me, jer ne zelim vezu. a ni seX bRRate. evenTualno vatacinu :dude:
ok?? :D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Kittrie
strah oD ljubavi nemaM, moZda zato sto miSSim da nikad nisam VOLELA (piSSala sam nekad o tome sta je po mom miSLjenju LJUBAV, a sta je ljubav.... )
no, plasim se zaLjubljivanja - ima eFekat droge, koja kad te puSti u najBOljem slucajU ti osTavi neko noVo saZnanje
blah, blah

p.s. konTAm da cu uci u predatorSSku fazu uskoro (hormoUni me mnoGo brezoUbrazno pice); sleduje faScinacija necijiM telom i poGLedom, ludiLo, sex, totaLLni pogub, pa smor, niSStavilo, opET smor, i svakojake bljak stvari.

tako da ako nekog od vaSS budem muFala, molim vas, odbijte me, jer ne zelim vezu. a ni seX bRRate. evenTualno vatacinu :dude:
ok?? :D
:venchanje:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by RED BUTTON
bigirl....
sve je to lepo...
ali, veruj, jednog dana ces reci sama sebi : now, I stop! No more of it!

been there!

done this

dabome, kad ti dosadi da te :tushe: ili predjes u :pivce: ili u :vegi: i uvek kada naidje nesto sto lici na :volinevoli: odjednom se osecas :uplasen: a svi znamo da onda sledi :meduza: i na kraju :grom:

vremenom prestanemo da verujemo da je zivot :dancing: pa pokusavamo da se lepo osecamo sami :dance: . Ali ja mislim da nam treba :budilnik: pa onda doooooobro :ves: , pa peglanje :psiholog:

i da krenemo u :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

i da lepo svi :volinevoli: :volinevoli: :volinevoli:

hajde da cujem :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

tko je sa mnom ? :marinac: :marinac: :marinac:

OVO SA SMAJLIJIMA JE URADJENO

P R E D I V N O !!!!!!!!

:zvezda:
Hvala, hvala

:smirk:
By Demona
Onaj ko lako zaplace na putu je da se utesi. Tako je isto i sa ljubavlju, ko te lako zavoli, jos lakse je u stanju da voli nekog drugog. Za svojih 24 godina nikad nisam volela, jednom sam rekla volim te- a lagala sam ustvari. naravno bila sam zaljubljena. Ne plasim se ljubavi, bas naprotiv zeljno je iscekujem, plasim se da cu zavoleti iluziju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!