Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Ne secam se kad me je film zadnji put UPLASIO, ili bar presekao, ali japanski krug ima tu neku gadno hororichnu atmosferu..

Mozda sam se zadnji put presekao u 'Frediju 1', kada krevet izbacuje Dzonija Depa u sveze iscedjenom obliku. Na plafon.

Koliko sam godina imao, ne znam.

Ali Fredi me je plasio, to znam, jer te juri po snovima, pa kao, aj spavaj sa 7 god posle toga.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ok. Obozavam Horor filmove,ali zaista je malo onih koji su mi naterali jezu u kosti.
Naravno, i ja se kao klinac plashio Variole Vere i Leptirice,a onda je nakon 15-ak godina ponovo odgledao i po malo se razocharao,mada Pojavljivanje Save Savanovica josh uvek deluje jezivo.Slika
Skoro sam nakon XY godina ponovo odgledao Exorcist, i verujte,film josh uvek deluje neverovatno spooky. Znachi, sa svojih 30 godina, po ispracivanju komshije iz stana, osvrtao sam se oko sebe kao nenormalan! :D
Shto se novijih filmova tiche, Shesto chulo i The Grudge imaju dovoljno napetih trenutaka, da se usudjujem da kazem da ima nade za Horor filmove.
Korisnikov avatar
By crawen
The Others
The silence of the Lambs
Saw & Saw II
The Shining
The Ring
Texas Chainsaw massacre
Aliens (Alien 2)
Hellraiser
....

I LOVE HORROR MOVIES!!!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Mnogo je strasnih filmova, ali meni je nekako najjeziviji bio The Wicker Man iz 1973. Ne znam kakav je ovaj rimejk sa Kejdzom, ali nesto cisto sumnjam da moze biti tako dobar. Zato cekam Cinemaniu. :bouncy:
Korisnikov avatar
By TheTree
...Muzej vostanih figura..
..Magla..
...Posejdon..(ili se zvase Posejdonova avantura..ona starija verzija..)

Sve sam to gledala kao mala,zato mi i bilo strasno.Ali skoro nisam pogledala bas nesto slicno :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by TheTree
..Magla..
...
Sve sam to gledala kao mala,zato mi i bilo strasno.Ali skoro nisam pogledala bas nesto slicno :)
Jao i ja se secam tog filma valjda zato sto sam bila mala... Niceg se ne secam sem te magle i neke macke koja iskace u jednoj sceni... ne znam sta je macka bila toliko strasna ali eto... :maca:
Korisnikov avatar
By Mars
Posejdonove avanture, da. Tako se zove. Pre ovog novog sranja.

Od novijih The Ring.
Secam se da sam zbog par scena iz Le Charme discret de la bourgeoisie koje sam gledao kao mali - bio jako uznemiren posle.

“Because that life of yours
My dreams are being destroyed
And I hate so much your beauty
’Cause you have no hart
’Cause you have no soul...“

Marsova riznica pesama za decu, prevodilacki ciklus

http://www.travelocity.com/
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Svi japanski filmovi. Bilo da su komedije, drame, horori...
By Tea
The Tenant mi je jeziv, Ring (japanska verzija) je odlican, a upravo se spremam da odgledam Exorcist ponovo, s jednom bitnom razlikom, a to je da sam sama u stanu. :drama:

:uplasen:
Korisnikov avatar
By Mars
Sta to bese The Tenant?

’Cause you have no hart

By Tea
The Tenant- Stanar...radio ga je Roman Polanski...

Slika

Mogla bih da ti prepricavam film, ali bih ti ipak preporucila da ga odgledas. Genijalan je i jeziv...
By Tea
Evo Dzelajza me pretekla :D
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je i sam Polanski horor za sebe. Brrrrrr. Gledacu kad mogu.

’Cause you have no hart

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mars
Meni je i sam Polanski horor za sebe. Brrrrrr. Gledacu kad mogu.
Ahaha. I meni. Plasi me sve sto ima veze sa njim. Plasi me to kako je uspeo da smuva Seron Tejt i Nastasju Kinski. :vudu:
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by Dina
..Magla..
...
Jao i ja se secam tog filma valjda zato sto sam bila mala... Niceg se ne secam sem te magle i neke macke koja iskace u jednoj sceni... ne znam sta je macka bila toliko strasna ali eto... :maca:
Ja se tada bas bila spremila za gledanje filma,kao velika uzela solju caja i keks da umacem i kao da uzivam..Caj je morao da se hladi,tako da odmah predjoh na kolacice,pojedoh svega par komada a caj je ostao i ne popijen do kraja filma..Nisam smela ni ruku da pomeram od straha :)
Dzaba meni sto sam mislila da sam dovoljno velika da budem hrabra :)
By Tea
Sto se tice hrabrosti, posle gledanja IT-a i Leptirice kao mala, nisam smela sama da odem recimo u podrum. Uzasno sam se plasila da nesto ne iskoci iz tjoska. Tj nisam se plasila, i dan danas ne smem sama u podrum. :roll:
Korisnikov avatar
By TheTree
..Jao daaaaa!!!Leptirica!Ona stara crno-bela verzija..joj uzas..E i to je mnogo bilo strasno,skroz sam zaboravila na taj film!
Korisnikov avatar
By Mars
@The Tree: imas dosta price o tome u samoj ovoj temi, na pocetku.
By Tea
O leptirici :zongler:
Korisnikov avatar
By TheTree
..zar opet da prolazim kroz isti strah?.. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Mars
O cemu tome?
..Jao daaaaa!!!Leptirica!Ona stara crno-bela verzija..joj uzas..E i to je mnogo bilo strasno,skroz sam zaboravila na taj film!
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by Mars
Domaci film "Leptirica"

Kada je pizza-man pozvonio za vreme gledanja tog filma, svih nas 5-6 je vrisnulo, a onda smo poceli svadju ko ce da otvori vrata... Pa vi vidite efekat.

Onda "It".Od tada mrzim klovnove.
Onda psiho-triler "Neko me posmatra".
"Magla" svojevremeno. "Predskazanje".

Ali generalno horori nemaju na mene efekat kao nekad.
I see,I see.Ovo o pizza-man_u sada zvuci smesno,ali tada sigurno nije bilo :) ..A i Magla je tu? :up:
Korisnikov avatar
By Mars
:)
Ma ima svacega. Bolje cekaj da svane pa citaj sve...
Mada, radnja Leptirice je cela po danu, pa je opet jeziva...
By Tea
A, jel ima neko Leptiricu na divx ili dvd? Bas bih ga ponovo pogledala posle 15 godina, cisto da vidim svoje rekcije.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!