Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Frizerka
Slika
Svidja Vam se neka osoba.Na koji nacin cete je muvati?
(molim ove lajavce na forumu da se izlaju i ovde,ali nista manje od tri reda...Guzoljube,Mortis,Stripi...hajde muskarcine)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja se ne libim da muvam osobu koja mi se svidja. E, a kako, to zavisi od toga gde se nalazimo u datom momentu.........ako smo u knjizari, prici cu sa pricom o knjizi ili necem skroz blesavom.......u kaficu, pitaj Boga, zavisi koliko sam se ubila :lol: .........u parku opet zavisi...........
U sustini........zavisi kako sam ja inspirisana i opustena u trenutku. Moze to biti tema koja je povezana sa mestom na kome smo a moze na tom istom mestu da se desi da pridjem sa krajnje neuobicajenom i originalnom recenicom.........:icequeen:
Korisnikov avatar
By mili86
wooow... prvo se pravim hladan i nezainteresovan,,, u fazonu imam nekog...
pa vremenom zadobijam paznju i postanem neizbezan...
a onda na kraju kazem: zvezde su tako htele...
uostalom moj decko ce vam to pojasniti.... :P

ovaj smajlica je samo za korisnika d_d :drkanje:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja nikada nikog ne muvam. Ne umem...

Ako me neko ne muva, sve ostaje na nemuvanju... :neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
Kao i FireGox... jedino sto meni kazu da se po meni sasvim vidi kad mi se neko dopada...
Korisnikov avatar
By marvuk
Ја сам поприлично смотан. Мада, некад се затрескам у девојку која на пример није заинтересована у мене или ја то не видим - пошто очекујем да ми се каже па испаднем некад и досадан, смор или једноставно гњаватор.
У принципу сам велики тремарош за све у животу па кад је и у питању мување.
Korisnikov avatar
By Tweety
well, apsolutno sam nesposoban bilo koga da muvam! nemam hrabrosti, izgubim se, tako da uvek sve zavisi od druge osobe:(
Korisnikov avatar
By Zoe
Ehh, da :doh: ne rekoh da mi se toliko RETKO desava da mi se neko uopste toliko i svidi da bih muvala........bar u zadnje vreme....
:giggle:
Korisnikov avatar
By decko
Heheh..i ja cekam da mene smuvaju...kao se pravim fin... :blush: ...a kada mi se neko bas bas svidja onda ja pravim prvi korak ako osetim da je obostrano! :smilegrin:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Tweety
well, apsolutno sam nesposoban bilo koga da muvam! nemam hrabrosti, izgubim se, tako da uvek sve zavisi od druge osobe:(
Heheh...i ja! Joj, samo da me neko cuje kad se zapetljam...nekad pomislim da je bolje da samo cutim i smeskam se! :blush:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
nikada ne muvam,uvek meni prilaze tako da kada mi se nako svidi ni ne stignem da krenem u akciju,a taj neko vec je pored mene i muva me:giggle:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dok sam ono sto jesam - sve ide super. Cim pokusavam da izigravam smekera ona se automatski smori.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Frizerka
:smeh: :smeh: :smeh:

ZABULJIM SE U NJU!!! :smeh:

To se obavezno primeti.

Šalim se... (mada se i ne šalim...). Ok, gledam je, trudim se da privučem njenu pažnju (ako smo u istoj prostoriji)... A kad ona izađe iz prostorije, saznaću sve o njoj što mogu i... Sačekati malo, da vidim da li će me držati to "sviđanje" ili je to samo jedna od "zaljubljenosti od 5 min". Ako me drži, onda... Pošaljem poruku (mail, sms, u2u... whatever) vrlo iskrenu i direktnu koja sadrži "bla bla bla... sviđaš mi se bla bla bla..." ili zamolim nekoga ko mi je blizak da se raspita prvo da li je dotična osoba single, da li je zainteresovana i sl... Pa onda stupam ja na snagu, sa svojim glupavim otrcanim romantičnim izjavama i šarmom i čekam da li će "pasti na mene"...

:sweet:
Korisnikov avatar
By bigirl
Iju... Sad pročitah ostala pisanija gore... Ispadoh jedina koja muva... :shrug:

A bila sam i ja smotana i tunjava nekada davno...
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by bigirl
Iju... Sad pročitah ostala pisanija gore... Ispadoh jedina koja muva... :shrug:

A bila sam i ja smotana i tunjava nekada davno...
:lol: Svaka cast :up:
Neko je hrabar u muvanju ,neko nije,
ali smo svi hrabri kad su reci u pitanju. :avalon:
Kad dodje taj momenat, nije bas svejedno. :glupan:
Zato glasam za visnju :up:
Originally posted by A.F.K.A.OB
Dok sam ono sto jesam - sve ide super. Cim pokusavam da izigravam smekera ona se automatski smori.
Joj sto si me smorio,samo da znas
:lol: :kiss:
By Bombina
uh ja sam muvala i meni se dopala al smorila sam s poznanicama koji nemogu da pomognu i one su bas nemoguce
ne slusaju
bas me briga bolje necu da kazem
muvanje dobro je stvar kaze smuvaj mee
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by bigirl
Pa onda stupam ja na snagu, sa svojim glupavim otrcanim romantičnim izjavama i šarmom i čekam da li će "pasti na mene"...

:sweet:

Interesantno...simpatichnu akciju imash u glavi!!!
By SUNNY B
ijuuu, sacuvaj me boze da ja muvam - pa pala bih u nesvest od nesigurnosti i sramote...mislim, prvo sam smotana do zla boga, onda sam jos vise nesigurna a povrh svega sam jos i nestrucna. heh, obicno posaljem drugaricu, onako hrabro i viteski da dotocnu damu pita za ime. i, eto, poslednji put je upalilo. i tako...i dalje sam isto tako htabro i viteski sa njom...:love:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by SUNNY GIRL
ijuuu, sacuvaj me boze da ja muvam - pa pala bih u nesvest od nesigurnosti i sramote...mislim, prvo sam smotana do zla boga, onda sam jos vise nesigurna a povrh svega sam jos i nestrucna. heh, obicno posaljem drugaricu, onako hrabro i viteski da dotocnu damu pita za ime. i, eto, poslednji put je upalilo. i tako...i dalje sam isto tako htabro i viteski sa njom... :love:
Lako je tebi kad imas hrabru drugaricu:klap:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Slika
Ovim recima cu je muvati ( ovo je jedna od varijanti muvacine) :

" Ti si tako neobicna
ni jednoj drugoj nisi slicna
Ti si, mila, fantasticna :yes:
:lezkiss:
Ti si, mila, izvanredna
ljubis, ljubis, ko ni jedna
Ti si, maco , izvanredna... :blush:
Ti si , maco, nesebicna
i ljubavi tako vicna
i ljubavi tako vicna
Ti si, mila, fantasticna :blush:
Luda, luda sam za tobom
to neka svako zna
Rodjena si ti za mene
a za tebe ja..."

:love:
Korisnikov avatar
By mmiki
Pa ako mi se neko svidi u Flojdu nekoj zurci gde se igra, pridjem i pocnem da igram sa osobom, nekada skroz navalentno cak, naravno odmah potenciram na ljubljenju, mada sam par puta, cim sam prisao, decka pomazio po ispupcenju na pantalonama. :D

A nekada cak i nemam hrabrosti u trenutku pa kazem nekome da to njemu saopsti (da mu posalje specijalan kiss specijalno od mene)kada se vec razidjemo, kao sto sam vec jednom trazio od FireGoxa i Hlaefdige da to kazu toj odredjenoj osobi. :)
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
ja sam smotan i kad mene muvaju

ja kad muvam trudim se da budem ..... prijatan .... al mislim da to ne funkcionise

nikad nisam trazio od nekoga drugog da obavi bilo sta umesto mene, ne znam zasto ?!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni je skroz bezveze da šaljem nekog drugog. ne bi mi se dopalo ni da to meni neko uradi. a što se mog muvanja tiče, pa ja jako volim da flertujem. mada mi se nekako čini da to ide lakše sa ljudima za koje nisam zapravo zainteresovan ili sa onima sa kojima ništa ne očekujem. kada flertujem samo zabave radi.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Seka Sabljak
Slika
Ovim recima cu je muvati ( ovo je jedna od varijanti muvacine) :

" Ti si tako neobicna
ni jednoj drugoj nisi slicna
Ti si, mila, fantasticna :yes:
Ti si, mila, izvanredna

Ti si, maco , izvanredna... :blush:
Ti si , maco, nesebicna
i ljubavi tako vicna
i ljubavi tako vicna
Ti si, mila, fantasticna :blush:
Luda, luda sam za tobom
to neka svako zna
Rodjena si ti za mene
a za tebe ja..."

:love:
Joj zeno,pa ako ovo vidi Sasa Popovic,eto tebi mikrofona blizu usta :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

Bem ti mater seljacku... :flaming: :durenje: :lol: :love: ;) :kiss:
Korisnikov avatar
By Frizerka

Bem ti mater seljacku... :flaming: :durenje: :lol: :love: ;) :kiss:
Visok momak, a tanak,izgubio opanak :kiss:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pokidao jelek tesan
ludovao mahnit, besan.
:kiss:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kod mene su situacije krajnje razlicite..nekada ne umijem ni da "beknem", a nekada sam pravi "prince of charming"
bilo je situacija kad sam nastupao direktno, a i onih kada sam "propustio voz" jer nisam mogao da se odvazim da napravim pravi potez u pravo vrijeme.
Decka sa kojim sam sada sam muvao cijelih mjesec dana, i trudio sam se da ga ne gusim, ali da mu istovremeno ne dozvolim da se izmigolji.
za divno cudo, uspio sam, mada mislim da to bas i nema velike veze sa mojim umijecem muvanja, vec sa tim da sam se i ja njemu svidio podjednako koliko i on meni...
By Çâðê_DUP
nema sta da se trudim, ako mi se svidi, sve se odmah na meni vidi. (evo, cak se i rimuje :)pridjem joj i udelim kompliment. cek- sta jos ....
ima ona fora sa pogledima-pogledas dva x, skrenes pogled, pa jedan duzi, da vam se oci susretnu, pa opet skrenes pogled ...

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!