Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by spliffda,razbucala je kad je amelie povredjeno rame,bas bi je pobedila malo sutra da nije povredjena:nono:bravo za sharapovu :klap:tako se razbija dementieva ali samo divim se onoj publici u madridu,ja bih ponela mp3 samo da ne slusam one krike:smeh:ne zna se koja je vise vristala:smeh:
nadia je razbucala amelia 6:2 i 6:2
![]()
sad igraju sharapova i dementieva. drzzim da cce maria da prodje u dva seta![]()
Originally posted by TheTreehm,ne bih ga krivila ali manje bih navijala za njega,nekako mi ne bi bilo to to:nokti:
..Da li bi ste krivili Noleta ako bi uzeo neko drugo drzavljanstvo?..
Za Moniku me nije cudilo,mislim da joj je bilo i bolje tako..
Originally posted by Kupper
Ja se radujem svakom porazu Ameli, povredjena, fit, kako god...
Ali ne postoji vece tenisko zadovoljstvo kad punjena Martina izgubi.
Originally posted by spliffGRRRR BRZI SI BIO!!!:smeh:
sharapova vs. clijsters 6:4 i 6:4![]()
FENOMENALNO!!!![]()
![]()
![]()
definitivno najbolji mech na mastersu do sada....![]()
Originally posted by tennis maniacveeeliki je homofobichar,nesto u vezi toga je pricala pred finalni mech sa amelie:bljak:i posle toga je rasturila u finalu,secam se odlicno tog mecha:die:
jeco a sta je to martina rekla na aus openu sto ti je zasmetalo?
Originally posted by spliffjoj,to ce biti mech,jedva cekam veceras da gledam:tenis:samo da se almelio oporavi:klap:"amelio":lol:
wtg martina![]()
sad ima shansi da ide dalje. samo treba da tuche amelia...
Originally posted by Jelena_BlissNe volim Martinu odkad se pojavila na Oranz-bolovima tako da, iz sveg srca navijam za Ameli.Originally posted by spliffjoj,to ce biti mech,jedva cekam veceras da gledam:tenis:samo da se almelio oporavi:klap:"amelio"
wtg martina![]()
sad ima shansi da ide dalje. samo treba da tuche amelia...![]()
Originally posted by KupperMeni je Martina taaako slatka kad gubi i zna da nema sanse, Enan kad izgubi, volim Dementievu, Maria Sha... me ranije nervirala kad god je prikazu (ona stalno gura kosicu iza usiju i izgleda ko da je tek izasla iz kreveta) ali mi je sad kinda cute
Pa super, bas nam je zanimljivo:)
Ti volis Ameli, ja ne Martinu, spliff da Martinu, ja da Enan, maniak ne, spliff ne, svi volimo Mariju sem maniaka, odsutna 'celica Dementijevu najvole....
Bas nam je super:yay:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!