Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by bojandjotrebao si ga uzeti.Originally posted by one of the peoplekakav je 'o fantasma'? zimus sam imao prilike da ga kupim ali sam se mnogo dvoumio, i na kraju je presudilo sto ne znam portugalski, a dvd nije imao titlove
O Fantasma
Originally posted by UlixKako ti se svideo film "Adaptacija"?
Koje imam i koje mi nikada nisu vratili su dve zasebne liste.![]()
Imam par Bergmanovih filmova, Adaptaciju, Vecni sjaj besprekornog uma, Buena Vista Social Club, nekoliko Kusturicinih filmova, Ameli Pulen, Fine mrtve devojke, trilogiju o Hanibalu Lekteru, Stounovog Aleksandra, Ruzicaste flamingose, Dupe od mramora (Marble Ass). Recimo da bih te izdvojio.
Originally posted by SunceBas mi se dopao. Prvo sto me je odusevilo to je Meril Strip, zatim i Nikolas Kejdz, pa Kris Kuper, a naravno, i sam scenario. Film o adaptiranju knjige u film koje se pretvori u film o adaptiranju knjige u film.Originally posted by UlixKako ti se svideo film "Adaptacija"?
Imam par Bergmanovih filmova, Adaptaciju, Vecni sjaj besprekornog uma, Buena Vista Social Club, nekoliko Kusturicinih filmova, Ameli Pulen, Fine mrtve devojke, trilogiju o Hanibalu Lekteru, Stounovog Aleksandra, Ruzicaste flamingose, Dupe od mramora (Marble Ass). Recimo da bih te izdvojio.
Zaboravio sam da zapisem taj film u svoju listu...nisam ga gledao jer su mi rekli da je loš.
Originally posted by UlixPogledaću ga...meni su preporučivali film jer se pominju divlje orhideje!Originally posted by SunceBas mi se dopao. Prvo sto me je odusevilo to je Meril Strip, zatim i Nikolas Kejdz, pa Kris Kuper, a naravno, i sam scenario. Film o adaptiranju knjige u film koje se pretvori u film o adaptiranju knjige u film.Originally posted by UlixKako ti se svideo film "Adaptacija"?
Zaboravio sam da zapisem taj film u svoju listu...nisam ga gledao jer su mi rekli da je loš.Izuzetno zabavno, inteligentno, mastovito.
Originally posted by SunceCeo film je na neki nacin o orhidejama, jer scenarista pokusava da adaptira knjigu Susan Orlean koja se zove The Orchid Theaf; knjiga nije prevedena kod nas, ali je izvanredna.Originally posted by UlixPogledaću ga...meni su preporučivali film jer se pominju divlje orhideje!Originally posted by SunceBas mi se dopao. Prvo sto me je odusevilo to je Meril Strip, zatim i Nikolas Kejdz, pa Kris Kuper, a naravno, i sam scenario. Film o adaptiranju knjige u film koje se pretvori u film o adaptiranju knjige u film.Originally posted by UlixKako ti se svideo film "Adaptacija"?
Zaboravio sam da zapisem taj film u svoju listu...nisam ga gledao jer su mi rekli da je loš.Izuzetno zabavno, inteligentno, mastovito.
![]()
Originally posted by UlixSavršeno, ja sam opsednut orhidejama! One imaju savršene adaptacije!Originally posted by SunceCeo film je na neki nacin o orhidejama, jer scenarista pokusava da adaptira knjigu Susan Orlean koja se zove The Orchid Theaf; knjiga nije prevedena kod nas, ali je izvanredna.Originally posted by UlixPogledaću ga...meni su preporučivali film jer se pominju divlje orhideje!Originally posted by SunceBas mi se dopao. Prvo sto me je odusevilo to je Meril Strip, zatim i Nikolas Kejdz, pa Kris Kuper, a naravno, i sam scenario. Film o adaptiranju knjige u film koje se pretvori u film o adaptiranju knjige u film.Originally posted by UlixKako ti se svideo film "Adaptacija"?
![]()
Originally posted by SunceEkskluzivno za Sunce:
Savršeno, ja sam opsednut orhidejama! One imaju savršene adaptacije!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!