Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Pre par godina jedan moj poznanik je želeo da osnuje nudističku koloniju u Deliblatskoj peščari. Na žalost, nije našao sredstva .. i projekat je probao. Mislim da Deliblatska peščara ima mnogo toga da ponudi nudistima, i da bi mogli da osnujemo svoj nudistički klub i da provodimo neko vreme svakog leta tamo :)
Korisnikov avatar
By HARP
Mira Banjac iz filma "Lepota poroka"

Citiram: " Nudizam, nudizam kažem, to je budućnost biznisa!"

:smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Tamo ima vukova, mogu nekom da odgrizu penis dok spava
Korisnikov avatar
By Loni
I ju ju ju ju.
Kakvu bi lokaciju izabrao Pancevac sem one, koja mu je geografski najbliža? Kiwi, Kiwi, vraže mali.

Deliblatska pescara ipak ima manu. Nema nijedno jezero.
Drugim rečima, znojićemo se, a nećemo imati gde da se okupamo.
Moj glas ide PROTIV.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Mira Banjac iz istoimenog filma:
"Zar moraju svi da vide da ste iz shume dovedene?!":astral2:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Gorski vilenjak
I ju ju ju ju.
Kakvu bi lokaciju izabrao Pancevac sem one, koja mu je geografski najbliža? Kiwi, Kiwi, vraže mali.

Drugim rečima, znojićemo se, a nećemo imati gde da se okupamo.
Moj glas ide PROTIV.
Predloži bilo koje mesto na teritoriji Srbije i podržaću taj predlog .. nisam rekao da DP nema mana ...

P.S. Ja bar jednom nedeljno dođem u Bgd, a Beograđanina dovući u Pa je podvig vredan divljenja ... daklem teorija ti pada u vodu ...
Korisnikov avatar
By Stripi

Baš htjedoh priupitat :D
Nešto mi maglovito ide kroz sjećanje da tamo nema baš puno vode u kojoj bi se okupali.
Mislim, jesam nudist ali na plaži. Ovako, ne vidim smisao čitave ideje :nono:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Stripi
Baš htjedoh priupitat Nešto mi maglovito ide kroz sjećanje da tamo nema baš puno vode u kojoj bi se okupali.
Nas su vodili da nam pokažu jedno kameno npr. korito ukopano u zemlji u žbunju (sa otprilike 4 litra vode unutra; bilo je dovoljno da npr. okvasiš tabane), i rekli nam da je to jedno od dva takva pojila u kojima se skuplja kišnica, i onda tu sve životinje dolaze da piju vodu, npr. zečevi, vukovi, jeleni, ptice itd. Ali nismo videli nijednog vuka, rekli su nam da dolaze samo noću. Posle su nas vodili do drugog istog takvog pojila i rekli: e ovde je drugo pojilo, wow. btw videli smo kaku od jelena i od neke voluharice.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ima nudista svugde gde ima vode, ostroumno sam zapazila :lol: Znam u NS na Kamenjaku konkretno..........
Ma, ja sam za, gde god bilo.......podrzacu, ali to ne znaci da cu se i prodruziti. Sta mi vredi ako je daleko?! :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja opet ponavljam da sam za nudima....ali opet u Deliblatskoj peščari...:shrug:
Korisnikov avatar
By GolaEva
citam stalno teme o nudizmu na raznim forumima i cudi me jedna stvar. zasto svi nudizam i naturizam povezuju sa kupanjem i suncanjem. nudista mozete biti u kuci, na planini, moru, reci, sumi...znaci ne postoji konkrtno mesto za nudizam nigde osim kod nas. ja licno ev vec mesecima pokusavam okupiti poklonike nudizma da odemo na neki bazen i da ga zakupimo na barem nekoliko sati samo za nas. neke sam i zvala kao naprimer sc vracar koji su pristali. ok cena je bila malo jaca za celo popodne i vece. ali ima i drugih bazena. takodje sam zelela da se provede nudisticki nova godina, pa razni party . ali mi kao da jednostavno ne zelimo da nam bude lepo kao svima u svetu. uvek nesto mi samo kukamo i nista vise od toga. i dzaba forum koji sam napravila samo za nudiste. dzaba sto ja sa svima koji zele druzenje idem na kafu samo da bih im predocila sta znaci druzenje, zajednicka borba za svoja prava...sve je to kod nas mnogo teze nego igde, a razlozi su tako bedni da mi se povraca. pocev od onih "znas zbog zauzetosti poslom" kao da su jednini koji rade , pa sve do onih kojima nudizam je samo leti i to kraj mora po mogucnosti. tako da me eto iznenadilo i to na ovoj temi gde je nekome obavezno da ima voda za kupanje.

ne znam mozda ja nisam u pravu, ali ako se ovako budete borili za plazu kako onda da se borite za nesto vise. ama dignite malo glavu, mucnite istom i vidite kako se ljudi u svetu bore za sebe. pa nikome nista nije palo sa nea a opet imaju svi bolje uslove od nas. ne samo nudisti i gay, vec mislim na sve koji su manjine u drustvu ovih bednika koji mrze sve osim sebe, a mozda i sebe.

ja znam da na adi vidim mnogo divnih momaka i devojaka koji su u gay vezama, vidim da je njihov deo plaze neuredjen, ali zasto se odvajate od ostalih nudista. pa zar nismo na istom. ja gola ,goli vi i koja je medju nama razlika? to sto ja imam muza i sto sam hetero? nisam nista gora niti bolja, samo zelim a jednostavno dam do znanja da ima dosta onih kojima je zivot svetinja i samim tim tudj izbor bilo cega pa i sexualne opredeljenosti jos svetije. pa eto ako se tice nudizma javite se da se izborimo zajedno za nase uslove. a uostalom nudisti imaju filozofiju zivljenja istu kao i svi vi, pa ne vidim razlog da se ne podrzavamo, ne borimo, ne druzimo zajedno.

pa eto tolik od mene, a vi kako god zelite. ako hocete druzenje tu sam ako vam smeta to sto pisem sta mislim i kritikujem brisite post. ja sam ta kakva sam i pisem sta mislim.

:zastava:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Kiwi
P.S. Ja bar jednom nedeljno dođem u Bgd, a Beograđanina dovući u Pa je podvig vredan divljenja ... daklem teorija ti pada u vodu ...
Pitam li se zasto...
Ne bih otisao u Pancevo pa da mi je poslednje u zivotu (a i bilo bi).
Korisnikov avatar
By GolaEva
pa dobro ajde sad pancevo je znamo svi bas zagadjeno,ali ne mislite valjda da smo mi u bg zasticeni?! pa ja sam pre nekoliko dana imala takve napade kaslja zbog tog benzea a zivim u centru bg-a. a da nepricam kako je nasa ada "cista" i ostalo. tako da to sto je pancevo izvor zagadjenja nikako ne znaci da smo mi postedjeni.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa ne mislim da sam postedjen, ali ne mozes da poredis stanje u PA i u BG.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Obavezna oprema za nudiste..LOPATICA I KANTICA
:lol:
Korisnikov avatar
By GolaEva
Originally posted by A.F.K.A.OB
Pa ne mislim da sam postedjen, ali ne mozes da poredis stanje u PA i u BG.
zasigurno ne jer je meni ponekad jos gore. znas u mojoj ulici je tolika kolicina benzea radi izduvnih gasova da pojma nemam kao sam jos ziva i sta da ti kazem kad ja prasinu cistim preko deset puta dnevno a uvek je ima i kad t nije prasina vec kao da je masnoca. toliko mi zivimo zdravo. e sad nemoj misliti da ja kazem kako je pa odlicno za zdrav zivot, daleko od toga. samo eto jednostavno svima nam je skoro isto pogotovo sto benzen sa vetrom moze tako lako doci do nas.
Korisnikov avatar
By GolaEva
Originally posted by Frizerka
Obavezna oprema za nudiste..LOPATICA I KANTICA
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro, ne mozes bas da poredis izduvne gasove i eksplozije u fabrikama.
Korisnikov avatar
By GolaEva
Dobro, ne mozes bas da poredis izduvne gasove i eksplozije u fabrikama.
ne to si u pravu,ali ne treba umanjivati ni izduvne gasove. eto naprimer ja od njih imam gusenja kad su povecani i zavrsim u hitnoj svaki put. a leti barem po nekoliko puta mesecno. znaci nije ni to bas bezopasno.
ali eto citam u vestima kako ih samo 50 izaslo da se buni i pravi blokadu. pa zar im to ne smeta?
Korisnikov avatar
By Frizerka
:njami:HIMNA NUDISTA zajednoooooo smo piskili u peskuuuu
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"ali eto citam u vestima kako ih samo 50 izaslo da se buni i pravi blokadu. pa zar im to ne smeta?"

Ostali ne smeju da provire iz kuce...

Ja sam na NBGD-u, tako da bas i nemam problema sa izduvnim gasovima (osim posle tanjira pasulja :smilegrin: ), ali kapiram da je vama u centru to malo veci problem.
Korisnikov avatar
By Frizerka
"ali eto citam u vestima kako ih samo 50 izaslo da se buni i pravi blokadu. pa zar im to ne smeta?"

Ja sam na NBGD-u, tako da bas i nemam problema sa izduvnim gasovima (osim posle tanjira pasulja :smilegrin: ), ali kapiram da je vama u centru to malo veci problem.
:smeh: kuku mene s tobom
Stvar je ozbiljna,ljudi se guse i obolevaju od respiratornih i drugih bolesti,a on kuva pasulj..Bacicu ja tebe na pirinac.:hug:
Korisnikov avatar
By GolaEva
nazalost jeste, vi ste malo postedjeni. ja moram da pobegnem na kosutnjak ili adu da bih disala. uzana ulica a uzasno prometna i dobicu na kraju nesto na plucima od svega.
Korisnikov avatar
By GolaEva

Stvar je ozbiljna,ljudi se guse i obolevaju od respiratornih i drugih bolesti,a on kuva pasulj..Bacicu ja tebe na pirinac. :hug:
bolje u cosak pa na kukuruz ;)
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by GolaEva

Stvar je ozbiljna,ljudi se guse i obolevaju od respiratornih i drugih bolesti,a on kuva pasulj..Bacicu ja tebe na pirinac. :hug:
Jesi luda,pa da pocne da mi grokce i cheshe se o ogradu

A.F.K.A.OB :kiss: :love:
Korisnikov avatar
By Adenim
Deliblatska peščara? nisam je voleo ni kao klinac kad su me maltretirali da je posetim ekskurzijom...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Slusaj, sreco, da JA kuvam pasulj, gasovi bi mi bili najmanji problem, ko zna sta bi mi izniklo u zelucu... :smilegrin:

@Eva
Znam, zato sma i odbio da zivim u centru. Otvorim prozor i dobijem astmu...
Korisnikov avatar
By GolaEva
Originally posted by GolaEva

Jesi luda,pa da pocne da mi grokce i cheshe se o ogradu

nema da jede samo klecanje ;)

A.F.K.A.OB :kiss: :love:
Korisnikov avatar
By GolaEva
Slusaj, sreco, da JA kuvam pasulj, gasovi bi mi bili najmanji problem, ko zna sta bi mi izniklo u zelucu... :smilegrin:

@Eva
Znam, zato sma i odbio da zivim u centru. Otvorim prozor i dobijem astmu...
i ja odbijam ali nikako da nadjemo stan na nbg :(

a ja bih tako rado pored save pa taman da su komarci kao helihopteri
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!