Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

pisma, razglednice i cestitke

da
14
58%

6
25%
ne
4
17%
Korisnikov avatar
By colorado
Da li ih cuvate, i od kad vam potice najstarija?

cuvam, a najstarija mislim da je iz 1988... (a rodjen sam 81)

---------------------------------------------------------------------------

molim administratora da izbrise onu srednju (nepostojecu) opciju iz ankete. Hvala.

[Izmenjeno 5-2-2005 colorado]
Korisnikov avatar
By one of the people
zavisi od koga,
neke cuvam, neka pisma mi mnogo znace ...
razglednice i cestitke - jok.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
samo razglednice cuvam, srecom imam ih dosta, a i dobijam ih cesto :B
Korisnikov avatar
By colorado
Znao sam da ce neko glasati za nepostojecu varijantu!

SLUSHAJ OVAMO! Kogod bude glasao za nepostojecu varijantu, noge cu mu polizati i uciniti genitalije ljubomornim!!!

:bicikl:
By Бреее!!!
cuvam ... vrlo malo, kad god pravim veliko spremanje, smanjuje se broj ! :(

za neke mi je vec zao sto sam ih bacio, ali sta je, tu je ! :)

alergican sam na kucnu prasinu ... pa mi je to olaksavajuca okolnost ! ;) :kiss: :cita:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Moa
Prebacno u Hobi od strane moderatorke Raznog:)

Skupljam sve od navedenog posebno ako su izuzetno stare razglednice sa motivima Novog Sada.Sada ih imam vec pozamasan broj.Pisma takodje,uglavnom imam stara pisma iz doba pre Prvog svetskog rata ali imam i novijih.
Korisnikov avatar
By mrle
U poslednjih osam godina cuvam sve, posebno pisma, mada, uz e-mail, vise ih prakticno i ne dobijam. :)
Korisnikov avatar
By mirth
Cuvam ih sve, oduvek!
Cak imam i neke koje sam dobila sa sedam godina.

Ne skupljam ih inace, ali obavezno kupim jednu u svakom mestu u koje odem, a imam i mnogo razglednica Novog Sada - nemam pojma odakle mi, doduse, ali ih volim....

:roll:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Dusica4
Zasto je ovo prebaceno u hobi? Ako mi neko nesto posalje zato sto me se setio, i ja sacuvam to zato sto mi je izuzetno drago zbog toga, kako to moze da se oznaci kao HOBI???
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dragi, colorado, ne bi bilo loše da nau?iš da se tipka enter (ili return) NE pritiska baš UVEK dva puta uzastopno. ina?e ostaju prazne opcije kojima neki nikom interesantni ljudi ne mogu da odole...

nedavno sam preturao po svojim starim stvarima, pobacao 93% i našao svoje prvo ljubavno pismo (I razred OŠ) koje sam nastavio da ?uvam. koji sam ja str8er bio, katastrofa! :zid:
Korisnikov avatar
By Mars
Cuvam sve.

Pisma-oduvek se dopisivao, sada imaju istorijsku vrednost kako smo presli na mail. Jos su mi drazi svi ti primerci.
Razglednice volim, imam ih iz celog sveta. Volim i sam kada odem negde da ih kupujem.

Najstarija je jedna razglednica, na pocetku mog prvog albuma, kad su mi prijatelji mojih roditelja iz fazona poslali-a imao sam samo par dana. Tek se rodio. Ima i nekih starijih od baba i deda, ali ova je bas moja.

:snesko: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Mars
Najstarija je jedna razglednica, na pocetku mog prvog albuma, kad su mi prijatelji mojih roditelja iz fazona poslali-a imao sam samo par dana. Tek se rodio. Ima i nekih starijih od baba i deda, ali ova je bas moja.
sad si me podsetio. moja najstarija razglednica je jedna koju sam slao ?aletu ku?i dok smo keva i ja bili na moru. to je bilo 87. godine, a najdraža mi je zato što sam je ja sam napisao. :)
By Atlantis
Naravno da cuvam sve razglednice, pisma i telegrame, koje je dobijala moja porodica i ja.
Najstarije razglednice poticu sa pocetka 20. veka.
Inace, i sada dobijam razglednice, i saljem ih, od mojih prijatelja kada su na nekim putovanjima, i uvek im se obradujem.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Nikad nista od toga nisam bacila,ponekad bas volim da sednem i razgledam sve te stvari.Neke razglednice sam i sama kupovala-kad odem negde van BGD-a i vidim razglednicu sa fotkom koju ja nikada ne bih mogla da napravim-vida iz vazduha i sl.A mnogo volim i bakina stara pisma-ona na divnom papiru sa nekim lepim zigom i masnicom...
:lukavi:
By Çâðê_DUP
Guilty as charged.
Ljubomorno cuvam neka pisma; a razglednice
kako kada, uglavnom one sa genijalnim
porukama, bez obzira odakle su.
Korisnikov avatar
By reveal
hm... pisma cuvam sva.... (tj zavisi od koga)
razglednice, uglavnom sve... a cestitke i ne bash.

najstarija razglednica koju cuvam je moja, koju sam poslala roditeljima kada sam bila na Divcibarima sa skolom '93. valjda...
cuvam je jer text ide nesto: "draga mama, sprijateljila sam se sa drugaricama i spavam na krevetu spratu. hrana je lepa i jedem, i uvece svira ziva muzika u hodniku....." :smeh: :smeh:
sramota... :lol:
By amnesia_
najstarije koje cuvam, pismo nekog oficira stare kraljevine jugoslavije svojoj ljubi sa sve slikom (na tvrdom kartonu) - antikvitet ofkors :lol:

a moje da je, tj da sam ga ja dobila, eh iz 1992 od jedne frendice ;)
By Çâðê_DUP
Da ne otvaram novu temu...
Ono sto apsolutno obozavam u
ovom delu godine su novogodisnje cestitke!
Volim da ih saljem, da ih primam; mogu
da i po 1/2 h biram just right tip cestitke u
knjizarama...
Korisnikov avatar
By Mars
A to si bila tiiiiiiiiiiiiiii ????????!?!????

:hug:

"Kurs dinara smo vezali za Marsovo dupe, tako da devalvacije nece biti."
(Radovan Jelasic, guverner NBSJ)

http://www.kingkongmovie.com/
By Çâðê_DUP
Cekaj, ono je bila tvoja guza?!?!?
Oh.
My.
God.
Korisnikov avatar
By Mars
Eto.... Mimoisli se. Sledeci put :setnja:

"Kurs dinara smo vezali za Marsovo dupe, tako da devalvacije nece biti."
(Radovan Jelasic, guverner NBSJ)

http://www.kingkongmovie.com/
Korisnikov avatar
By switchon1234
Skupljala sam prazne razglednice. Obozavam pisma/razglednice i skupljala sam ih do nedavno zajedno sa prasinom. Imam negde na tavanu kutijicu sa njima. Od sad bozicne/uskrsne itd. cestitke skoro pa direktno bacam u kantu.

Pisma odredjenih ljudi cuvam, a sva pisma imam samo od prijateljice koja je prosle godine poginula.

Obozavam da pisem pisma.
Korisnikov avatar
By Sunce
Imam pune kutije čestitki, razglednica i pisama. Razglednice skupljam, a volim ih posebno kada su poslate, sa poštanskom markom i pečatom.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i ja te najviše volim, ali ne sa sve doplatnom markicom za hram SS. onda šaljem samo ino pošiljke.
By X-rey
Originally posted by Moa

Skupljam sve od navedenog posebno ako su izuzetno stare razglednice sa motivima Novog Sada.Sada ih imam vec pozamasan broj.Pisma takodje,uglavnom imam stara pisma iz doba pre Prvog svetskog rata ali imam i novijih.
E javi mi se na pm
Korisnikov avatar
By anchez
zadnjih 10 godina cuvam sve razglednice, a sto se tice pisama toga i nije bilo puno.... :saksofon:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Cuvao sam....ali vise ih ne cuvam.....neke su budile lose uspomene pa su jednostavno morale biti uklonjene......
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!