Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Alliance Gay Night Club
Alliance Gay Night Club opening weekend program

Friday November 3rd DJ Alec van Staan plays pop musik.

Saturday November 4th DJ MKDSL brings his big electro/house/new wave box of chocolates.

Zmaj Jovina 4 (ex Lotos).

Free entrance.

alliancegnc@gmail.com
+381 64 21 27 963
By Çâðê_DUP
Najs. :up:
Korisnikov avatar
By avalon
Sinoc bilo mnogo lepo... Bolje nego na zurkama u Andergroundu i Can-Canu :dance:
Korisnikov avatar
By bigirl
Sinoć je bilo strava.

Imam samo dve zamerke...

1) Jebeno MB pivo!!! Dajte malo veći izbor. Ubacite Jelenka. Od MB-a mi bude lošeeeee...
2) DJ je malo preterao sa muzikom iz 80-ih...
Korisnikov avatar
By djo
meni se cinilo da je preterao sa muzikom 90ih, al ajde

dajte nesto savremeno
ima pristojnih pesama u recentnoj (poslednje 3 godine) produkciji:hvala:
By Çâðê_DUP
Samo se nadam da se ubuduće, ako bude još toga bilo, pod pop muzikom neće podrazumevati remiksi hitova iz bilo kog perioda. To mi je, onako, dosadno.
Inače, sinoć nisam bio pa ne znam. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Super je bilo u petak. Prostor je dobar, nije bila preterana gužva. Muzika je bila odlična! :party:
Korisnikov avatar
By colorado
Super.

Samo, ubuduce nemojte da najavljujete nesto sto je proslo.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by colorado
Super.

Samo, ubuduce nemojte da najavljujete nesto sto je proslo.
:lol: :lol: :up:

Lm, ja bila u petak misleci da ce biti ova mjuza sto je bila sinoc :doh:
Vidim svi hvale mjuzu. Nije to za mene :P

Neeeeecuuuuuu :rida: petak i subota je trebalo da se rotiraju kada je muzika u pitanju!!!!

Btw, nema vise kaveza :sigh:
Korisnikov avatar
By Paki
Ja sam bio presrećan kad uđoh dole! Uz to i celo veče mi je bilo fantastično... :trampolina:

Pa ljudi, viđaćemo se svaki (produženi) vikend tamo - da konačno napravimo jače veze među sobom! :klap:

Možda nije na meni da to pišem, ali znam da se Boris neće ljutiti :sweet: :

- Četvrtkom - lezbo veče, ulaz besplatan
- Petkom - pop veče
- Subotom - elektro (techno/house/new wave...) veče
- Nedeljom - matine, ulaz besplatan

Samo da napomenem da će se ulaziti samo sa ljudima koji su članovi kluba (a ima nas podosta :D ) bez obzira da li se to veče naplaćuje ulaz ili ne...
Originally posted by tinkerbell
A ni šipki ... :rida:

Oću da se vrtiiiimmm !!! :cheer:
By Director
MKDSL je malo smorio u subotu, kao da nije hteo da se trudi, kao da ga je mrzelo... ali popravice se valjda... ume on to i zivlje...
treba malo vise ono - Elektro, Elektro... nesto uz sta moze da se skace do plafona a ne samo metar od zemlje :)

Uz sve najiskrenije cestitke Borisu i ekipi, i uz puno zelja da im ovo uspe i da najzad imam gde da izvedem prijatelje iz inostranstva kad mi dodju u goste...zamoljen sam od strane svoje ekipe da prenesem poruku da im je sinoc bilo "hladno". Kao da je klima bila ukljucena - svi se posmrzavali. Ali za pohvalu je bilo to sto je moglo da se dise!!!!!!! (sto je nama, odskorasnjim nepusacima od izuzetnog znacaja)

Preporuka: nabavite brizere (voodoo, bacardi ili smirnof ice)...

U svakom slucaju POHVALE, POHVALE, POHVALE... !!!

(najzad sam zvanicno postao peder - sa sve clanskom kartom gay kluba) :) yeahhhhhh :)
By Director
Originally posted by Paki
Samo da napomenem da će se ulaziti samo sa ljudima koji su članovi kluba (a ima nas podosta :D ) bez obzira da li se to veče naplaćuje ulaz ili ne...
odlicna ideja, tako cemo biti sigurni da nece biti "slucajnih prolaznika" i neprijatnih situacija poput one u Plastiku od letos
By жњ
KluB je EXTRA, muzika je super, cene povoljne, a atmosfera mnogo intimnija u odnosu na ostale gay klubove (floyda, ili X :bljak: )! Nisam bila u petak, kazu da je bila super muzika (malo da se odmore ushi od tubc tubca) a sinoc je MKDSL napravio bas veselu atmosferu :klap: .

Beograd je konacno dobio gay klub visheg nivoa :alexis:
By жњ
ahhhh da... jedva cekam cetvrtak :molise:

:dude:
Korisnikov avatar
By avalon
Ja sam bio presrećan kad uđoh dole! Uz to i celo veče mi je bilo fantastično... :trampolina:

Pa ljudi, viđaćemo se svaki (produženi) vikend tamo - da konačno napravimo jače veze među sobom! :klap:

Možda nije na meni da to pišem, ali znam da se Boris neće ljutiti :sweet: :

- Četvrtkom - lezbo veče, ulaz besplatan
- Petkom - pop veče
- Subotom - elektro (techno/house/new wave...) veče
- Nedeljom - matine, ulaz besplatan

Originally posted by tinkerbell
A ni šipki ... :rida:

Oću da se vrtiiiimmm !!! :cheer:

Sirota shipka...I bolje sto je nema...Kada bi se Pakita zavrtela na njoj, Zemlja bi krenula da se okrece unazad :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Vrtela sam se ja na njoj, mama, još dok se nismo poznavale... :nokti: ... i dobijala aplauze... da, da... :ogledalce:
Korisnikov avatar
By avalon
Vrtela sam se ja na njoj, mama, još dok se nismo poznavale... :nokti: ... i dobijala aplauze... da, da... :ogledalce:

To mora da je izgledalo kao sex sa zivotinjama...Odvratno, a opet moras da vidis :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Ljubomorna kučko! :jezik:
Korisnikov avatar
By avalon

Da, da... Mozes da mi uradis :jezik: jer samo to i znas :giggle:

:smeh:
By жњ
ja sam padala sa te shipke, blam. usvirala sam se i pokusala poput neke profesionalke da se samo jednom potkolenicom pridrzim za nju dok bi celo telo bilo slobodno izvijeno unazad :blush:

uostalom, konstantnu opasnost predstavljaju i one male stepenicice postaljene svuda po klubu jer se ne vide dobro u mraku, a jos kad se ucirkas, nema sanse da se setis da treba vise da spustis ili dignes nogu. jednom sam se slucajno strmopizdila na bivsu i pale jedna preko druge uzduz i popreko na sramotu punog kluba oko nas, a ona sama je mislila da sam je fizicki napala :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

bilo bi dobro kad bi mogao da se postavi neki kablic sa osvetljenjem na pregibe tih stepenicica ili nesto slicno. sigurno nije skupa investicija a moze ljude spasiti modrica.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by xyz
ja sam padala sa te shipke, blam. usvirala sam se i pokusala poput neke profesionalke da se samo jednom potkolenicom pridrzim za nju dok bi celo telo bilo slobodno izvijeno unazad :blush:
A vidiš, meni je to uvek uspevalo ... :hekla:
Korisnikov avatar
By avalon
Je, je...to za stepenice je tacno...Posle 2 votka+guarana jedva nabadam stepenice :blush:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by avalon

Ne ide da mama proverava svoje reči, bio bi to ogavni incest... :zastita:

:P
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by avalon

Ne ide da mama proverava svoje reči, bio bi to ogavni incest... :zastita:

:P

A od kada sam ja to tebe usvojio? :nokti:
Korisnikov avatar
By Paki
Samousvojilo ti se pola foruma :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
To znaci da smo ja i pakita sestre po tetki!!! :shok: :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!