Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by anche
neko je ovde pobrkao deset zapovesti i sedam smrtnih grehova? jao bre... u sta sve necete da se u'vatite! :vestica:
I meni se čini.
Znači da utvrdimo. Sedam smrtnih grehova: lenjost, pohlepa, gnev, požuda, proždrljivost, zavist i oholost (priznaću da mi je trebala pomoć oko svih na okupu).

Omiljeni. Hm... Mislim da je oholost. Ako termin malo rastegnemo.
Lenjost mi je skoro svakodnevna ali to ne volim.
Korisnikov avatar
By blenta
ja najvishe volim sujetu kod drugih
tako ih lako namestish na mesto koje ima namenish
skoro pa previshe lako :panker:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by mladunac
ja najvishe volim sujetu kod drugih
tako ih lako namestish na mesto koje ima namenish
skoro pa previshe lako :panker:
Ajde izvodi onu dvojicu decaka iz podruma koje mučiš već duže vremena ;)
Znam te ptico :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
podrum je prazan
pande se ne racunaju

:hand:
By Ulix
Neumerenost u jelu i picu.
Posebno u jelu.
Ali posebno u picu. :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Ulix
Neumerenost u jelu i picu.
Posebno u jelu.
Ali posebno u picu. :)
:smeh:

Za mene vazi ovo prvo (slatkisi - znacajna kategorija). Hvala dobrom metabolizmu...
Korisnikov avatar
By Hybrid
Gresi ne postoje, a kad bi postojali, i kad bi blud bio greh, onda bi to bio moj omiljeni :bicikl:
Korisnikov avatar
By one of the people
Originally posted by Hybrid
Gresi ne postoje, a kad bi postojali, i kad bi blud bio greh, onda bi to bio moj omiljeni :bicikl:
lepo receno
Korisnikov avatar
By M M and I
Da zaista...okud autoru tih zapovesti i sastavljacu liste sa 7 smrtnih grehova uopste kompetencija da plase narod sa takvim nebulozama?!?!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Marvin
I meni se čini.
Znači da utvrdimo. Sedam smrtnih grehova: lenjost, pohlepa, gnev, požuda, proždrljivost, zavist i oholost (priznaću da mi je trebala pomoć oko svih na okupu).
Mislim da imam sve... sem zavisti, nje najmanje... ovako bi otprilike isli od najveceg ka najmanjem...

1. pohlepa
2. gnev
3. pozuda
4. oholost
5. prozdrljivost
6. lenjost
7. zavist
Korisnikov avatar
By Tot
Kao forumski entitet nalazim za shodno da ispovedim jedno svoje veliko zadovoljstvo koje je istovremeno i teško sagrešenje(znate kako: teški gresi su slatki :) a to je khhh...khhh...khhh...khmm...( sad bi trebalo da vidite kako se se znojim od srama i nelagode dok ovo pišem)...Ne čitam korisnike koji su mi nesimpatični, tj. skrolujem ih :blush: Gde je tu ljubav prema bližnjem i prema neprijatelju svome, gde je tu hrišćanska poniznost da okrenem i drugi obraz uzurpatoru, da se samounizim i pospem pepelom? Pitaćete me ovo, i to s pravom!!! Nastranu što ima korisnika koji plene moju pažnju a ne stignem uvek da repliciram ili pohvalim njihov post. Pitaćete: gde je tu smernost prema bližnjem, vođenje računa o njihovim potrebama? Ne znam, greh je jači od mene.

Čak sam išao toliko daleko u svojoj ludosti da sam naseo na zamisao zle Anđe o pokretanju inicijative pred superadministratorskim većem da mi se u diskusijama ne prikazuju postovi nesimpatičnih virtuelnih entiteta. Tada bih malo ublažio grižu savesti. Zavaravao bih sebe da ih nema i da im moja pažnja nije potrebna.

Kako reče jedan moj prijatelj isto forumaš(iako ne tako grešan kao ja): "oni samo misle da ih ja slušam". Tako se i ja ponašam.

Odgovaraću jednom zbog toga pred Bogom.
Korisnikov avatar
By gari
Blago siromasnima duhom-njihovo je carstvo nebesko /ne odnosi se na Totov post?. Ja bih samo dodao: blago siromasnima duhom njihovo je carstvo nebesko i zemaljsko. Masalah...

:mazi: :kafa: :zeva:
Korisnikov avatar
By Escobar
Gordost, neumerenost u jelu, a narocito u picu, pohlepa, blud (ovo poslednje sam vec naveo, ali valja dopuniti listu).

Spletkarenje--sa sopstvenom dusom, to mu dodje kao kazna? :astral2:
Korisnikov avatar
By Hys.
kao i verujem vecina ljudi, posedujem sve, ovim redom-i da, prvi mi je najomiljeniji, a mislim i najzdraviji:D
-pozuda
-prozdrljivost
-oholost
-lenjost
-gnev
-pohlepa
-zavist
stim sto mislim da prva dva su daleeeeeeeeeeeeeekoooooooo ispred ostalih, a zavist nisam sigurna da sam ikad osetila duze od mili sekunde, a pohlepa je vezana za broj knjiga,filmova i tehnike:blush:
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

DevokICA tamo moze da nadje link koji je trazila :)

Dina, moderatorka Religije, filozofije i teorije
By Dionysus
Pa, valjda pozuda, pa lenjost (mislim, nisam ja ovako lenja, samo mrzim da pospremam stan), gnev (u smislu lako ispizdim), pohlepa (pa, mislim, ne znam koliko je to u mom slucaju greh, posto sam siromsna, i stvarno bih volela da imam vise ...pa otprilike SVEGA).
Ostale imam u manjoj ili neznatnoj meri, bar ja tako mislim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!