Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Originally posted by ^mary^
ja sam nesto kratko u gimnaziji imala taj trip da nadjem "decka" koga bi par puta pokazala roditeljima i sirem drustvu, ali sam odustala od te ideje :neznam:
mada, u sustini nije losa, malo da se okolina spusti na zemlju :potapsava:

Jesi skroz odustala od te ideje ili...? :pickme:
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Originally posted by A.F.K.A.OB
Pa, devojci lepo na celu (dobro, malo iznad) pise da je BI.

dobro, i?

nisam znao da to znaci da mora da uziva u gay sexu
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa, ne mora, ali joj se ocigledno bas i ne gadi.
Doduse, mozda zaista lici na bljuvotinu scena tebe i tvog decka kako se kresete, otkud znam.

:evil: :lol:
Korisnikov avatar
By Escobar

Doduse, mozda zaista lici na bljuvotinu scena tebe i tvog decka kako se kresete, otkud znam.

:evil: :lol:
Obozavam ovog coveka..... :klap: :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
offtopic pick me / muško estrogensko muvanje :drama: možete naći na ovom linku

kiss addict
moderator
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Sundjer Boban
Originally posted by ^mary^
ja sam nesto kratko u gimnaziji imala taj trip da nadjem "decka" koga bi par puta pokazala roditeljima i sirem drustvu, ali sam odustala od te ideje :neznam:
mada, u sustini nije losa, malo da se okolina spusti na zemlju :potapsava:
Jesi skroz odustala od te ideje ili...? :pickme:

:yes:

davno bese gimnazija...
Korisnikov avatar
By TheTree
...bio je jedan decko..nisam znala bas zasto sam tada bila sa njim..ali ispostavilo se..da jeste bio dobra maska.. :klap:
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Ja kontam da je to bezanje od istine i gomilanje lazi, pa samim tim i problema, ali budimo pragmaticni, neizmerno je lakse kada ti ne disu za vratom gde ti je devojka, gde ti je devojka.

:ledeni:
al je zalaaadneloo...
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam morala da uveravam neku devojku da mi gej prijatelj NIJE decko :drama:
Korisnikov avatar
By topsecret
Ma u sustini nema loseg u tome, svima ok. Ja se bar ne bih bunio :pickme:
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Originally posted by topsecret
Ma u sustini nema loseg u tome, svima ok. Ja se bar ne bih bunio :pickme:

Ma, ocemo mi, al nece cure ;) Okreni obrni, str8 ili gay, uvek hoce muskarci a cure se femkaju i nece... :zacepi:

:sladoled: :pegla:
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Originally posted by tramp
ja sam morala da uveravam neku devojku da mi gej prijatelj NIJE decko :drama:

Da, ima i toga. Jbg... A besh ti takvu zensku koja ti ne veruje takve stvari.

:kafa:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
A kontam da bi se sa gay ili bi dečkom ta "maska veza" pretvorila u to da ga ja cimam da nađe tipa i da se krešu dok ja gledam. :bale:
Pick me, pick me!
:lol: :lol: :smeh:
That can be arranged... (Još samo da mi kažeš šta si u horoskopu...) :D
By жњ
uh, nema sanse da bi proslo pored mojih. kao da mi citaju misli :roll:
Korisnikov avatar
By Draco
Prvo, svi znaju za mene. Drugo, ne mislim da je to ni u prvih 50 atributa koji me definisu kao jedinku.

Kada bi situacija bila drugacija, opet ne verujem da bih to uradila jer bi delovalo smesno, mislim, vidi se na meni da sam gay.

Ali, bitnije od toga, ne bih to svojoj devojci uradila jer smatram takav postupak cinom nepostovanja nje i podcinjavanja onoga ko smo mi i kakve smo zastarelim normama.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Draco
Prvo, svi znaju za mene. Drugo, ne mislim da je to ni u prvih 50 atributa koji me definisu kao jedinku.

Kada bi situacija bila drugacija, opet ne verujem da bih to uradila jer bi delovalo smesno, mislim, vidi se na meni da sam gay.

Ali, bitnije od toga, ne bih to svojoj devojci uradila jer smatram takav postupak cinom nepostovanja nje i podcinjavanja onoga ko smo mi i kakve smo zastarelim normama.

:hail2:
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Originally posted by Draco

Zrelo razmisljanje. Svi mi imamo izbor pred sobom, hocemo li ziveti skrozu u skladu sa time ko smo i sta smo i nositi sve konsekvence koje to vuce za sobom ili cemo ici linijom manjeg otpora. Ja sam, iako znam da je to mozda losije resenje, ipak izabrao pragmaticnije i lakse resenje, a to je da se povinujem plimi i oseki, ne bih li lakše plivao...

Jbg.. zvuči odvratno, ali imam samo jedan život i ne bih da mi prodje u borbi protiv celog sveta. :zacepi: Zelim da se bavim svojom profesijom jer to volim vise od svega, i nemam energije da utrostrucim sebi teskoce na putu za napredak u karijeri. :astral2:
By Ulix
Kao sto si sam rekao: imas jedan zivot i treba da ga zivis onako kako nalazis za shodno.

Ako zelis da budes beskicmenjak i lazes druge, izvoli.

Ne kazem da treba da se autujes svima, ali bi bilo lepo da imas muda da im kazes da ne guraju nos u tvoj privatni zivot. To obicno ja radim i funkcionise.
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
U mom poslu to ne funkcionise. Tu je glavni zadatak svima da guraju nos u moj privatni zivot :evilgrin:
By Ulix
Pa onda budi nesrecan i lazi sve okolo. Ako mislis da je karijera vredna toga.
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
U tome i jeste stos, ja ne planiram da budem nesrecan. Samo prikriven. :freddy:

I naivno je misliti da cim se outujes to po automatizmu donosi srecu. Sreca se zasluzuje i ona u mnogome zavisi od naseg pogleda na svet, a ne od toga da li smo out ili ne. Bar je to moj stav, nemoj me shvatiti pogresno. :kissing:

:vogue:
By Ulix
pogledaj opet sta sam ti napisao: rekao sam da ne moras da se autujes svakom koga vidis na ulici, ni ja to ne cinim, vec da skupis muda i kazes onima kojih se tvoj zivot ne tice, da ne guraju svoj nos tamo gde mu nije mesto.

a ti ako mislis da ces biti srecan ako budes lagao, izvoli. ali toliko paranoje, toliko licemerja, mene bi ugusilo.

i usput - autovanje ne donosi srecu ali svakako donosi slobodu. a meni je ta sloboda jako vazna.
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Dakle, ako ima devojaka zainteresovanih za ovakvu vrstu ispomaganja, feel free to contact me :D

Umem cak i da pecem :palacinke: ... Jedna devojka mi se javila al mlogo visoka za mene... smrc... ako ima neka niska, pa da nam neko cak i poveruje da smo zajedno :roflmao:
Korisnikov avatar
By Myself
Ulix, ne mislis da bi nas dvoje bili idealan par za okolinu?
:smeh:

Obecah da cemo se videti i javno se izvinjavam, jer ne nadjoh vremena da dodjem do Bg-a. :kiss:

Mislim da je jako bitno imati 'podrsku' od ljudi do kojih nam je stalo. Ostali su potpuno nebitni. Ne mislim da autovanje donosi slobodu, nego olaksanje, jer ne moras vise da lazes, ali sa sobom nosi i gomilu problema ako se autujes 'pogresnoj' osobi. U sustini, Ulix i ja slicno mislimo.

Znaci, maska - NE. :odbij:
Korisnikov avatar
By anchez
ja bih nasla decka, cisto da skinem kevu:mad: sa vrata. stvarno je zena dosadna vise!!! pff
Korisnikov avatar
By topsecret
Originally posted by anchez
ja bih nasla decka, cisto da skinem kevu:mad: sa vrata. stvarno je zena dosadna vise!!! pff
Ja nemam nista protiv. Moglo bi i da uspe. Inace ne mislim da oni koji nisu outovani su nesrecni.
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
dakle devojke, oce li se onda neka od vas dve javiti meni na U2? :D :right: :happysmoke: :vijaca: :setnja: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by anchez
i ja bih da mogu ali... :love: :sise:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Slazem se sa svima koji kazu da "decko-maska" moze znatno da olaksa zivot.
ALI !
S tim deckom se treba ponekad i ljubiti pred drugima, odnosno odavati utisak srecno zaljubljene devojke.
To je dosta tesko.
Pa nisu ljudi toliko glupi da ne primete posle nekog vremena vestacku atmosferu.
Ne znam, ali mislim da je bolje praviti se luda i zaobilaziti teme o momcima.
Ili reci: JA SAM ASEKSUALNA I FRIGIDNA.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!