Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By kenty
znam da ce ovo verovatno mnoge da iznervira ali ja sam odusevljen amerikom. Ovog leta sam bio na havajima i nikada nisam video nista priblizno tako lepo za gay odmor kao sto su Havaji. Takodje, za razliku od uvrzenog misljenja uopste nisu skupi, kao na primer top evropski destinacije i glavni gradovi. Na primer hotel za 5 zvezdica, za dve osobe se moze naci za 150 dolara sto je 120 evra, renta a car je vrlo jeftin, oko 25 evra dnevno, vecere su odlicne sa korektnom cenom. Ali, krajolik, okean, ljudi.... Sve to je neverovatno, nevidjeno. To morate videti!! Ako budete imali prilikku. I ostatak amerike je ok, ali o tome drugom prilikom.
Korisnikov avatar
By Escobar
Ali to smo znali i pre....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Idite na hvaje valjda... :cowboy:
Korisnikov avatar
By Escobar
Dobro ajd, kad on kaze, ici cemo....
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa eto nisu skupi...ali nisu ni jeftini...a pre svega su dosadni....za dva dana u Londonu, Barceloni, Parizu, Berlinu itd... mozes da se provedes mnogo vise i bolje negoza dve nedelje na Havajima. Jeste divni su pejzazi, okean, palze ali sta...menio to dosadi nakon 2-3 dana...
Korisnikov avatar
By KiWi
ću da idem kada mi se pružu prilika .. ali prvo moram da obiđem mesta koja su duže na listi čekanja ...
Korisnikov avatar
By M M and I
P.S. Plaze i more na Siciliji mi se vise dopadju od onih na Havajima...a i more je toplije...
O plazama i kristalno cistom moru na Sardiniji ne treba ni govoriti...
Korisnikov avatar
By Mars
Radujem se odlasku na Havaje. Kad god se bude desio.

Posebno jedva cekam da vidim krajolike bez plaza, gde se one tamno zelene livade zavrsavaju skoro direktno u indigo okean-jako lepo izgledalo na TV. I jos plaze sa crnim vulkanskim peskom.

„Dok sam demonstrirao, ja sam momke birao
Za oko si mi pao TI, zato sto si najlepsi....“

Marsova riznica pesama za mlade, aktivisticki ciklus

AncientWorlds
Korisnikov avatar
By Escobar
Sardinija ne zvuci lose kao odabir gde ici ovog leta....:setnja:
Korisnikov avatar
By spliff
hawaii, mmmm

mozzda jednog dana...... :srbin:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Escobar
Sardinija ne zvuci lose kao odabir gde ici ovog leta.... :setnja:

toplo preporucujem :surfer:
Korisnikov avatar
By Escobar
Zapravo sam se zagrejao za Côte Azure, ali ima jos vremena....
Korisnikov avatar
By Mars
Ja dok jos tri puta zaredom ne odem na Crveno more, o drugima ne razmisljam.

„Dok sam demonstrirao, ja sam momke birao
Za oko si mi pao TI, zato sto si najlepsi....“

Marsova riznica pesama za mlade, aktivisticki ciklus

AncientWorlds
Korisnikov avatar
By djo
molim da se naslov teme promeni
varijanta a) HAVAJI

varijanta b) HAWAII

ovako izgleda nepismeno :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, Hawaii... pre sam mislio da je to letovalište za bogate penzionere. i onda je jedna meni jako draga osoba otišla tamo da živi. i dobio sam sasvim drugu perspektivu o tim ostrvima. voleo bih jako da odem jednog dana. :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Nesto me ne privlace previse... mislim lepo je to lepi hoteli i plaze ali to ima i na drugim mestima a da ima mnogo vise da se vidi... Ici cu mozda kao penzionerka kad obidjem druga mesta :deda:
By discovery83
Originally posted by kenty
znam da ce ovo verovatno mnoge da iznervira ali ja sam odusevljen amerikom. Ovog leta sam bio na havajima i nikada nisam video nista priblizno tako lepo za gay odmor kao sto su Havaji. Takodje, za razliku od uvrzenog misljenja uopste nisu skupi, kao na primer top evropski destinacije i glavni gradovi. Na primer hotel za 5 zvezdica, za dve osobe se moze naci za 150 dolara sto je 120 evra, renta a car je vrlo jeftin, oko 25 evra dnevno, vecere su odlicne sa korektnom cenom. Ali, krajolik, okean, ljudi.... Sve to je neverovatno, nevidjeno. To morate videti!! Ako budete imali prilikku. I ostatak amerike je ok, ali o tome drugom prilikom.
Bio sam na havajima 3 puta. na Hilu,Honalului mauiju ali mi se nisu ni malo svideli . jer sam platio kaznu na ulici jer sam setao i pusio.

lepo je mesto ali najbolji hotel je HiltonVillage hotel , nista bolje u Honalulu ne postoji!!!!

A bolja destinacija od Havaja je Jamajka i Kuba, a posebno Eastern Island
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
naravno da si platio kad si pušio gde je zabranjeno, još u Americi. što kaže moja drugarica: "nije to za srpski mozak". tužno, ali istinito.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!