Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by west end
Sta raditi u slucaju da vam lekar trazi pare zaoperaciju?Meni je hirurg pred ovu moju operaciju hernie na 1 hirurskoj UKC u Bg trazio pare i to recima:
"moracu da ti ugradim mrezicu moje mrezice su najboljeg kvalieta i kostaju 200 eura takodje moras da das meni nesto za ruke"i tako smo pogodili operacija +mrezica 350 eura.
moram da priznam da mi je u najmanju ruku bilo sumnjivo o "kvalitetu njegovih mrezica" i da lova ne ide preko racuna bolnice nego njemu na ruke.
Ja sam to sve malo proverio otisao u republicki zavod za osiguranje gde mi je receno da to lekar nema pravo da radi jer za te mrezice placa socijalno i da ga prijavim policiji i pravnoj sluzbi u njegovoj bolnici:kopanos:
Prijavio sam ga u pravnoj sluzbi nazalost po recima pravnika UKC -a ta korupcija je poprimila razmere epidemije toliko su se lekari na 1 hirurskoj navadili na pare, ko svinje na pomije da slobodno ova klinika moze da se nazove 1 devizna.Pravna sluzba je mene uputila na najboljeg hirurga za herniu na toj klinici a protiv hirurga sto voli devize su pokrenuli disciplinski postupak.Sve se dobro zavrsilo mene najbolji hirurg me operisao a pritom nista nisam platio, a pravna sluzba ce pokrenuti disciplinski postupak protiv hirurga koji je trazio lovu
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!