Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li si razmisljala o tome da nadjes decka sa kojim bi kao bila u vezi, i koji bi ti kao bio decko pred svetom i ti njemu devojka naravno?

Da li uopste razmisljate u tom smeru?

Ja recimo ovih dana dosta razmisljam o tome da nadjem neku finu devojku tek da umirim prijatelje i rodbinu. :setnja:

Da li neko od vas razmislja na taj nacin? :lizalica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Znaš kako kaže Hardijan u Hadrijanovim memoarima: "Maska vremenom postaje lice." :njanja:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Ovakvih tema je vec bilo..

LM, ne bih to radila, mada moj slucaj nije alarmantan jer sam vec imala momaka pa ljudi i ne sumnjaju. ;)
A da sam sama neko duze vreme (ili da imam devojku a to ne smem da kazem) onda bih se pravila kako sam u nekoj losoj fazi i kako me to ne zanima, nemam volje i vremena za to... :-/
By Swanheart
c
prijatelji i rodbina nek` vode racuna o svom zivotu a ne o mom:avalon:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Sundjer Boban
Da li si razmisljala o tome da nadjes decka sa kojim bi kao bila u vezi, i koji bi ti kao bio decko pred svetom i ti njemu devojka naravno?

Ja recimo ovih dana dosta razmisljam o tome da nadjem neku finu devojku tek da umirim prijatelje i rodbinu. :setnja:

Da li neko od vas razmislja na taj nacin? :lizalica:

Ja ne razmishljam na taj nacin, prosto iz razloga shto sam ja za varijantu "recji roditeljima!" ...dokle da se krijemo... :zastava:
Korisnikov avatar
By mary
ja sam nesto kratko u gimnaziji imala taj trip da nadjem "decka" koga bi par puta pokazala roditeljima i sirem drustvu, ali sam odustala od te ideje :neznam:
mada, u sustini nije losa, malo da se okolina spusti na zemlju :potapsava:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Swanheart
c
sve je to lepo, ali kad zavisis od njih(roditelja), druga je prica :( moras da se pokrivas na razne nacine...
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Ne znam nisam pametan, ne mogu vise da slusam i da smisljam varijante odgovora na pricu: ''pa mlad si, lep jebo te, gde ti je riba??!?'' trulo mi vise da sam sebe slusam kako kenjam nesto i izmisljam.

:doh:
By Swanheart
Originally posted by ^mary^
Originally posted by Swanheart
c
sve je to lepo, ali kad zavisis od njih(roditelja), druga je prica :( moras da se pokrivas na razne nacine...
pa vise od 80% prijatelja zna...rodbina je zauzeta svojim zivotom...a prijatelji se brinu za to da roditelji ne saznaju...
Korisnikov avatar
By Val
Pa prestani da izmishljash. :)
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Nema sansi da se outujem, posao mi zavisi od homofoba.
Korisnikov avatar
By bigirl

Da li bi taj dečko bio gay ili str8 (bi)?

Gay dečka kao masku bi moja mama odmah provalila.

A str8 dečko kao maska... Hmmm... No way... Ne bih mogla. Osećala bih se kao da varam devojku... :nesiguran:

Imam jednog koji se nudi da bude maska, i to već duže vreme. Str8 je... Delimično inlove with me i kinda ex... Sviđa se mami (i žena se potajno nada da ga "češće viđa" kod mene kući...), tako da mu je to žestok plus. Ali ne znam... Ne bih mogla da ga zavlačim na taj način (jer on bi to da bude maska doživeo kao "šansu da me smuva"...)...

Ali eto... Razmišljam kao u tom smeru...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A zasto ne bi bila i sa njim?
Ako se tvoja devojka slozi, naravno.
Ti njemu objasnis sta zelis, ako on to prihvati - sta te boli uvo da li ce on to doziveti kao sansu da te smuva. Lepo tebi, njemu jos lepse, ne vidim sta ti fali.
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Ma, ne da zezas nekog i zavlacis, nego veza 'iz interesa' sa bi ili gay momkom.

trulo bi bilo sa str8 tipom, zar ne?
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
mislio sam na varijantu da krije od tog str8 decka. To je bezveze. A ne znam bas koliko je moguca ova varijanta da on zna...

:alikako:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
mislio sam na varijantu da krije od tog str8 decka. To je bezveze. A ne znam bas koliko je moguca ova varijanta da on zna...

Veruj mi, on bi bio odusevljen.
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Originally posted by A.F.K.A.OB

Veruj mi, on bi bio odusevljen.

Da, jebem ti sunce, ja zaboravio kako str8ashi razmisljaju... Pardon mua, davno je bilo kad sam se pretvarao da i mene to pali :hail2: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa da... Ovaj str8-aš zna... Ja to odmah kažem. Ne mogu da ćutim.

A ne mogu da ga iskoristim tako... Nisam bre, lošaaaaaaa... :bubblegum:
Korisnikov avatar
By bigirl
A kontam da bi se sa gay ili bi dečkom ta "maska veza" pretvorila u to da ga ja cimam da nađe tipa i da se krešu dok ja gledam. :bale:
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Ma najbolje je kada se eto to lez bi gay kako-god-nazvali-druzenje pametno unovci i materijalizuje kroz tapsanje po ramenu od strane okoline: "A dobra ti ova pi..ka'' ili bar ''shto ti fina ribaaaaaaa'' :rock: :zid: I vishe ne smaraju piutanjima sto sam saaam...

:happysmoke:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by bigirl
A kontam da bi se sa gay ili bi dečkom ta "maska veza" pretvorila u to da ga ja cimam da nađe tipa i da se krešu dok ja gledam. :bale:
Pick me, pick me!
:lol: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Originally posted by bigirl

Aj ne seri da bi gledala takve bljuvotine? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
A sta ti radis sa svojim deckom?
mislis u krevetu? (tj. gde vec stignemo.... )
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
A sta ti radis sa svojim deckom?
j.bemo se, sto pitas? :novine:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa zasto si onda pitao bigirl da li bi gledala te "bljuvotine"?
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Pa zasto si onda pitao bigirl da li bi gledala te "bljuvotine"?
pa kontam da to nije pretereano interesantno zenama, ne?

:lezkiss:

:lizalica:

P.S. Izvinjavam se za offtopichkarenje ovde, i slobodno seckajte ovu sprdnju odavde i opstavite samo pametne postice :testerica:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa, devojci lepo na celu (dobro, malo iznad) pise da je BI.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!