Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Meni se cini da je ovakva tema vec negde postojala!
Korisnikov avatar
By Val
:djavo: Brijem se nozevima, britvicama i sve shto se tako ne skine, ostruzem kashikom!
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Delete
Meni se cini da je ovakva tema vec negde postojala!
jeste, ali to je vec lajt motiv ovog foruma....
Korisnikov avatar
By Delete
@ Val
A viljusku ne koristis u te svrhe?! H...pitam se cemu li viljuska onda sluzi?!
Korisnikov avatar
By Val
Viljushkom chistim nokte! :oklagija:
By Anais Nin
Mene zanima da li postoji neki pristojni salon za depilaciju u Beogradu gde i bate mogu da se depiliraju normalno, bez buljenja u njih kao u marsovce, jer zaboga pa i u Beogradu se muskarci depiliraju
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by Anais Nin
Mene zanima da li postoji neki pristojni salon za depilaciju u Beogradu gde i bate mogu da se depiliraju normalno, bez buljenja u njih kao u marsovce, jer zaboga pa i u Beogradu se muskarci depiliraju
Slazem se apsolutno sa tobom.
Mada ja licno nisam za potpunu depilaciju (npr. nogu) ali mi je lepo kada vidim onako preplanulog frajera na moru sa izdepiliranim nogama (so sexy)
Ja licno, pred leto (tacnije pred odlazak na more) idem na proredjivanje dlaka,i to mi je super :nokti:
Naravno obavezni su i pedikir i manikir ... nemojte misliti da se ja ovako lickam tokom cele godine :D ali pred more ovo je obavezno :cool:
Korisnikov avatar
By blenta
shta je proredjivanje dlaka i kako se to radi??? :panker:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa to je valjda ono kad ti trimerom skraćuju dlake. pa onda neke skrate više, neke manje. za one sa jako dlakavim nogama je super fora da ih skrate mašinicom. kad su kraće, odmah izgledaju i ređe, pa je lepše.
Korisnikov avatar
By blenta
lepshe?
zar postoji ishta bolje od extremno dobro definisanih
mushkih nogu koje su pritom dlakave

demantuj se odma
ili u protivnom kachim svoju fotku u dopicnjaku!!!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
definisano telo jeste lepo, ali sve pod uslovom da nije previše dlakavo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam samo jednom depilirao grudi i izgledao sam sebi jako smešno tako ćosav. Da ne bude zabune, nemam šumu na grudima ... ali sam tada počupao i ono malo dlaka ... čini mi se da su sada jače nego ranije ...
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by mladunac
lepshe?
zar postoji ishta bolje od extremno dobro definisanih
mushkih nogu koje su pritom dlakave

demantuj se odma
ili u protivnom kachim svoju fotku u dopicnjaku!!!
Zavisi sve od osobe do osobe ... meni su dlakave noge ruzne, mada nekome umeju dobro da stoje ...
sto se grudi tice, tu starno nemam problema, niti potrebe da ista depiliram kada nemam dlaka :nokti:
Korisnikov avatar
By HARP
Nemam dlake... :bouncy:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne, ne i ne! :neto:

Nema sanse da JA cekam nedelju, dve ili koliko vec da mi rastu dlake :doh: da bih isla na depilaciju! :durenje: Jebes ti tu teoriju da ce posle (pitam vas samo kad je to posle?) da budu slabije ili potpuno nestanu............ :alexis:

Dok ja TO docekam, dodje i starost :lol:

Svakodnevno, bukvalno svakodnevno, kad se tusiram upotrebim i zilet i nije mi previse tesko a i nema toga puno..........:nokti:
Korisnikov avatar
By crawen
savet: nikada nemojte koristiti Nutrival ili Vitamins for hair (Natural Wealth)...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja se ne depiliram, jednom sam izdepilirao grudi i bilo mi je bljak, pa sam rešio da to više ne radim.
Ako na muškarcu ima nešto ružno, to su onda ćosave noge, tako da ni ta varijanta što se mene tiče ne dolazi u obzir.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Anais Nin
Znam jedan gde redovno dolazi neki maneken da se depilira i riba koja ga dep je skroz ok sa tim... Samo... negativno je prokomentarisala depilaciju intimnih delova kod muških persona...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
@Zoe: ako koristiš depil kremu, učinak je daleko bolji. preporučen razmak između dve upotrebe je barem dva dana, tako da svakako nećeš "zarasti". a istina, posle mesec-dva redovne upotrebe dlake zaista postaju tanje i mekše. brijanjem samo debljaju i povećavaš rizik od bolnih urastanja. meni najviše smeta ono bockanje dan-dva posle brijanja.
Korisnikov avatar
By Zoe
:durenje:

A, koje to kreme? :hmm:

Ne dozvolim ja to dan-dva bockanje........jedino da mi se NeZnamSta desi.........
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni bi bio smor da se brijem svaki dan... ni bradu ne održavam toliko redovno

kreme - pa imaš Veet, pa Vitaskin, pa...
Korisnikov avatar
By Kitee
Ovih dana treba da odem na epilaciju po drugi put... Sasvim sam bila zadovoljna ucinkom prve epilacije... 70% manje dlaka, izuzetno tanke i retke, i efekat je trajao negde oko 2-3 meseca... Kazu da posle trece epilacije nestanu, pa i to cudo da vidimo. (Inace, epilirala noge, polno-analnu regiju, ruke i izrastke obrva - nausnice i stomak mi nisu maljavi :) )
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
A Kitee, gde to radis ako nije tajna? [znam da ima vise salona pa me bas zanima] I ako bi mogla da kazes okvirno koliko su cene? Valjda je sad to jeftinije...
Korisnikov avatar
By Kitee
Ja sam to radila u Austriji, i ruke, pazuh, noge s' preponama, polno-analna regija i izrastak obrva me je izaslo nekih 1600E... E sad, dvoumim se da li da jurim ovdasnje salone za epilaciju ili da sacekam opet Austriju.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa ako imaš 1600 eur, svakako Austrija.
Korisnikov avatar
By Kitee
Svakako danas putujem, pa je Aus definitivno my choice. :)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by erkondisn
2 rijeci : zivjele dlake :tamoamo:
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!