Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Dakle, NJ.V. helanke su ponovo u modi!
U doba moje cedne mladosti, `90-tih ih je bilo svuda i u svim bojama i nosile su se, ali su svi nekako jeftino izgledali u njima..........
Danas je to druga prica..........valjda nam je izbor veci ( a i poceli smo da radimo pa kao imamo neke pare :lol: ) i mozemo uz helanke bas svasta da kombinujemo a da to izgeda lepo i cak ukusno. :D

Elem, ja kupih danas u cugu 2 komada....... :sesir:

:smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Moj burazer ima 2 para crnih za zimu. Nosi ih ispod farki :D

Koliko sam se smejao kad se skinuo, zlo je što ih je kupio zajedno sa devojkom :smeh:

A, stoje mu ima dupe za desetku, al dečko str8 :lol:
Nemoj ovo neko pogrešno da shvati :cita:
Korisnikov avatar
By Zoe
:giggle:

Neka, neka........ja svoje sigurno necu nositi ispod necega :zvizdi: :giggle:
Korisnikov avatar
By Delete
Nisam pristalica niceg sto steze, vise volim trenerke koje leprsaju oko mene :blush:
Korisnikov avatar
By Zoe
Vidis, ja sam osoba krajnosti...........ja ili volim ono uz telo (ako je uz telo, pripijeno, ne znaci da steze, bre!) ili da landara......... :zvizdi: :D

Volim tu slobodu pokreta koju imam u obe varijante.
Korisnikov avatar
By Delete
Ja npr. ispod sorca uvek imam biciklisticke, ali da se krecem samo u njima meni smeta...neprijatno mi u njima, imam osecaj kao da sam gola.
Korisnikov avatar
By Dina
Jao super ako se ta moda vratila, ja sam ih bas slatko nosila nekad... Secam se posebno jednih koje su bile nesto izmedju rozikaste i ljubicaste boje a moja prijateljica ih je kupila u Parizu, pa iako je ceo grad bio u helankama nije bilo bas takvih. Ona je kupila za sebe naravno ali posto smo se tada menjale sa garderobom ja sam ih uzela i nisam ih skidala... Bila sam bas tuzna kad sam na kraju morala da ih vratim...
Korisnikov avatar
By Zoe
Je l`?!

Ma, bicu vam potpuno iskrena - u naslovu teme, stavih to `u modi` jer mi je bilo LAKSE da se tako izrazim :nerd: a htela sam reci da su helanke opet u prodavnicama..... :zvezda:

Verovatno ce se pojaviti i na voditeljkama i jos kojecemu, ali tada se to meni verovatno nece toliko dopadati........:no:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sma bas video dosta devojaka u njima u poslednje vreme.
Na savrsen nacin isticu savrseno dupe, ali takodje znaju i da ti zgade dan.

@Goxy
Svaka cast tvom bratu. Ja ne bih mogao to nikad da nosim. Poliester usko pripijen uz telo, pa skuvala bi mi se jaja.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by A.F.K.A.OB
J
@Goxy
Svaka cast tvom bratu. Ja ne bih mogao to nikad da nosim. Poliester usko pripijen uz telo, pa skuvala bi mi se jaja.
A, zato se stalno češka :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ali to ima i jednu pozitivnu stranu. Moze da se jebe sa devojkom bez kondoma, toplota ce mu ubiti sve spermice, nema sanse da ona zatrudni. :smilegrin: :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Već ju je napumpao, to mu nije bio problem :nokti: :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
E, da je helanke nosio kolica ne bi gurao. :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by A.F.K.A.OB
E, da je helanke nosio kolica ne bi gurao. :lol: :lol:
:smeh: Obožavam te... ludaku :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ti str8ashi su bljak :bljak:

A helanke nisam stvarno primetio...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ima ih, ima.........jebi ga sad, ima ih u Zari, tamo sam ih ja kupila :giggle: a Boga mi, videh i u Mangu i u Terranovi...........
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!