Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by AdenimHoću, samo ček' da se vratim jedno 30 godina unazad ...Originally posted by PakiVise volim Pakitica.Originally posted by AdenimOriginally posted by Pakimuski pol zenski rod i obrnutoOriginally posted by AdenimA ?!
Danas imamo jasnu predstavu nove grupacije ljudi, zenomuskarce (gay populaciju)![]()
... Pa kakve to ima veze? Misliš na transrodne osobe i brkaš ih sa gay (lezbo) osobama...
... Sad mi je definitivno jasno što obožavaš da me zoveš Pakita...
![]()
A, sto se tice pola i roda...popricaj sa nekim ko se bavi psihijatrijom da objasni. :
![]()
![]()
Originally posted by sakisZavisi od afiniteta, ja volim dečake, neko devojčice...
Nijedna zena ne moze da bude toliko lepa,koliko moze jedan muskarac. Da li se slazete sa tim?![]()
Originally posted by PakiVec zivimo 50, idi u buducnost...Originally posted by AdenimHoću, samo ček' da se vratim jedno 30 godina unazad ...Originally posted by PakiVise volim Pakitica.Originally posted by AdenimOriginally posted by Paki A ?!muski pol zenski rod i obrnuto![]()
... Pa kakve to ima veze? Misliš na transrodne osobe i brkaš ih sa gay (lezbo) osobama...
... Sad mi je definitivno jasno što obožavaš da me zoveš Pakita...
![]()
A, sto se tice pola i roda...popricaj sa nekim ko se bavi psihijatrijom da objasni. :
![]()
![]()
![]()
Originally posted by RenoirA, ba....même, je crois que ces sont pas les branches qui on peut comparer, car c'est dépadant de plusieurs choses, points de vue sont bien partagés...
Ima jedna francuska poslovica
le sexe feminin est plus fort
mais le sexe masculin est plus beau!!!!
Escobar, fille, sta kazes na to????
![]()
Originally posted by Lakiboy_nsKoliko ja videh dosta njih su šljokče...
Odoh sad sa drugarima na pivo iako to nije gay stereotipno!!!
Originally posted by AdenimMislio sam na psihijatre od pre 30 godina ... Doduše, mnogi od tih relikata se još uvek klate u svojim "doktorskim" stolicama, na žalost svih ... Valjda te nije vaspitavao, tj. podučavao neko od njih?Originally posted by PakiVec zivimo 50, idi u buducnost...Originally posted by AdenimHoću, samo ček' da se vratim jedno 30 godina unazad ...
![]()
![]()
![]()
Originally posted by FireGox:muzika:Treba rusiti stereotipe o gay muskarcima kao o feminiziranim deckonjama koji misle samo na izgled ,koriste puder i sminku,vec forsirati imidz "boy next door"To je nacin na koji ce gay-populacija postati prihvacena u ovom drustvu(sad but try):offtopic:Originally posted by Lakiboy_nsKoliko ja videh dosta njih su šljokče...
Odoh sad sa drugarima na pivo iako to nije gay stereotipno!!!a puše svi ko stare kuće
a svi idu u teretanu, plivanje, pogotovo ovi što se deklarišu kao sportisti, a zaduvaju se na 30m:smeh:
Originally posted by Lakiboy_ns
Treba rusiti stereotipe o gay muskarcima kao o feminiziranim deckonjama koji misle samo na izgled ,koriste puder i sminku,vec forsirati imidz "boy next door"To je nacin na koji ce gay-populacija postati prihvacena u ovom drustvu
Originally posted by Lakiboy_nsOK je to, ali zašto ići niz dlaku homofobičnom okruženju koje se zgražava, pljuje, hoće da ubije? Jednakog efekta, neulizivačka prema takvom okruženju i nediskriminišuća prema fem gejevima (ili butch lezbama) bi bila kampanja zasnovana na promociji PRAVA NA INDIVIDUALNOST, jedinstvenost, prava na slobodan izbor - bio neko fem gej, fem lezba, nefem gej ili butch lezba (itd.)... I to bi bili samo početni koraci, jer se kampanjom ne smeju zaobići i zapostaviti i ostala slova iz skraćenice LGBTTIQ ...
Treba rusiti stereotipe o gay muskarcima kao o feminiziranim deckonjama koji misle samo na izgled ,koriste puder i sminku,vec forsirati imidz "boy next door"To je nacin na koji ce gay-populacija postati prihvacena u ovom drustvu(sad but try)![]()
Originally posted by KiwiJebiga cekas bolja vremena!!boris se da se ova zemlja pocne vise priblizavati EU,jer kada se njihovi standarni zastite sexualnih manjina budu poceli primenjivati kod nas bicje svima lakse.Paradiranje po ulicama u smesnim kostimima ovde ima samo kontraefekat od trazenog a to je prihvatanje gay-populacije.
Lakiboy_ns, a šta da radimo mi koji smo drugačiji od vas drugačijih? Mislim da se ni jedna gore navedena generalizacija ne može primeniti u mom slučaju.
Originally posted by PakiSlazem se da je potrebna kampanja za pravo na individualnost ali ona netreba u pocetku da bude previse napadna jer ce imati kontraefekat.Kao sto je bio pokusaj gay parade!!!Originally posted by Lakiboy_nsOK je to, ali zašto ići niz dlaku homofobičnom okruženju koje se zgražava, pljuje, hoće da ubije? Jednakog efekta, neulizivačka prema takvom okruženju i nediskriminišuća prema fem gejevima (ili butch lezbama) bi bila kampanja zasnovana na promociji PRAVA NA INDIVIDUALNOST, jedinstvenost, prava na slobodan izbor - bio neko fem gej, fem lezba, nefem gej ili butch lezba (itd.)... I to bi bili samo početni koraci, jer se kampanjom ne smeju zaobići i zapostaviti i ostala slova iz skraćenice LGBTTIQ ...
Treba rusiti stereotipe o gay muskarcima kao o feminiziranim deckonjama koji misle samo na izgled ,koriste puder i sminku,vec forsirati imidz "boy next door"To je nacin na koji ce gay-populacija postati prihvacena u ovom drustvu(sad but try)![]()
Originally posted by Lakiboy_nsGej paradi treba dobro obezbeđenje i to je to, kao i policija koja će da radi svoj jebeni posao! Razmisli pa mi reci čemu parada kao vid borbe za LGBTTIQ prava ako svoje prvo održavanje sačeka u "povoljnom okruženju"? Od toga nema 'leba ...Originally posted by PakiSlazem se da je potrebna kampanja za pravo na individualnost ali ona netreba u pocetku da bude previse napadna jer ce imati kontraefekat.Kao sto je bio pokusaj gay parade!!!Originally posted by Lakiboy_nsOK je to, ali zašto ići niz dlaku homofobičnom okruženju koje se zgražava, pljuje, hoće da ubije? Jednakog efekta, neulizivačka prema takvom okruženju i nediskriminišuća prema fem gejevima (ili butch lezbama) bi bila kampanja zasnovana na promociji PRAVA NA INDIVIDUALNOST, jedinstvenost, prava na slobodan izbor - bio neko fem gej, fem lezba, nefem gej ili butch lezba (itd.)... I to bi bili samo početni koraci, jer se kampanjom ne smeju zaobići i zapostaviti i ostala slova iz skraćenice LGBTTIQ ...
Srpska javnost treba prvo da upozna i prihvati one iz kategorije sexualnih manjina koji su "kao oni" osim sto ih privlace osobe istog pola.
Kada se sa tim bolje upoznaju tek tada im treba predstaviti fem-decake,butch-devojke,transvestite i slicno.
Molim da se niko ne uvredi jer realnost u Srbiji je takva.
Originally posted by Lakiboy_nsPreteruješ. Čak i onaj broj pandura koji se pojavio 2001. na ulicama je dovoljan samo ako svoj posao radi kako treba umesto sa zadrškom i ćaskajući sa batinašima.
Javno mjenje u Srbiji je toliko nepovoljno prema sexualnim majinama da mislim da cela Srpska policija nebi bila dovoljna da zastiti eventualnu novu gay-paradu.
Rekao sam da mislim da prvo treba povesti smireniju kampanju koja bi trajala godinu-dve koja bi upoznala siru javnost sa problemima i zahtevima gay-populacije a ne odmah krenuti u paradiranje po ulicama.Prvo, ispada sad da je parada vid nesmirene, nemirne kampanje... Ok, verovatno imaš problem sa tim, verujem da ne bi učestvovao u takvom vidu protesta čak ni posle tih tvojih godinu-dve "smirene" kampanje... U stvari, tih godinu-dve je ionako potrebno za pripremu jedne parade, pa eto, ti radi na "smirenoj" kampanji, a ja ću sa nekim drugim ljudima raditi na organizaciji sledećeg Beograd-prajda - podela posla i svi zadovoljni! Ok?
Beograd nije Berlin ili Pariz gde bake,deke,deca masu ucesnicima gay parade sa balkona,vec ce pre baciti nesto na njih!!!Parade u Berlinu i Parizu, NYC-u itd. više i nemaju tu aktivističku notu, već su postale zabave za šire narodne mase... Bolje pogledaj ka bliskom zapadu, ka Zagrebu - na poslednjem njihovom prajdu si takođe mogao videti i bake i deke i mahanje učesnicima parade, a njihovo društvo nije po pitanju odnosa prema LGBTTIQ populaciji otišlo dalje od našeg...
Jednostavno znaci ja sam za recept prvo edukacije sire javnosti i stvaranje povoljnijeg okruzenja u drustvu pa onda izlazak na ulice,sve ostalo pravi KONTRAEFEKAT!!!Problem Srbije je što je LGBTTIQ aktivizam od 2001. do danas spao na jednu veliku nulu, izuzmemo li Gayming na radiju 202 jedno vreme i sporadična saopštenja, gomilu analiza i retke istupe u javnosti malobrojnih autovanih aktivista. Ako imaš konkretne predloge i ideje, želiš da učiniš nešto za sebe i ostale, izvoli aktiviraj se kroz neku od već postojećih organizacija (ili osnuj novu), osveži ustajali aktivistički vazduh ili se u suprotnom okreni svojim istomišljenicima pa uz kaficu u četiri zida zabrinuto i opušteno bez ikakve muke ili mogućih posledica nastavite da ćaskate o kontraefektima prajda (pretpostavljam da bi ti vaši razgovori mogli imati velike pozitivne efekte
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!